- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.LEW
tag
Haló sziasztok egy újabb felhasználó csatlakozik hozzátok: D több mint 2,5 hónapja talán megvan már a mini pro és teljesen meg vok vele elégedve
Pénz & Sárm
-
Brutális eb
addikt
Visszaolvasni nem szégyen ebben a témakörben meg nem is kell sokat.
Egyébként meg annál elöbb ugysem lesz minthogy a készüléked jelezné.......
Természetesen hivatalos úton.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
janes1976
őstag
Pár napos tapasztalat:
Még ismerkedünk.
Beszélgetés közbeni hangerő sztem halkabb mint kellene, viszont ha odanyomom teljesen ahova kell, akkor már annyira nem gáz. Maga az egész készülék iszonyat jól össze van rakva, a querty meg egy álom, ICS van rajta, de nekem nem akadozik, teljesen folyamatos minden. A hangra visszatérve: legfeljebb megyek a dokihoz fület mosatni.
De tényleg, másnak nincs gond a hanggal csak nekem?
Azért lenne jó tudni, hogy ez most alapból ilyen mindenkinél, mert akkor viszem vissza, gariba javítsák, de nem akarok magamból hülyét csinálni, hogy utána meg megmondják, hogy ez ilyen, nincs semmi baja, egyszerűen nem akarok felesleges köröket futni. Értitek.Előző telóm Samsung wave volt, de ez nekem sokkal inkább bejön, ha a softwares részt nem nézzük még akkor is, mivel a bada egy fostalicska az android meg atom.
Nagyon nem bántam meg hogy ilyen telót vettem, 40e-ért ilyen tudású készüléket, hát nagyon megérte.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
-
Cobretti13
tag
Megvettem ma az Asphalt 7: Heat 220 magyar pengőért hát bexarás milyen játékok futna ezen a kis erőgépen,nagyon durva (lehet,hogy csak nekem a Blade után).
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRBN0hNIl0.
Totál laggmentes brutál király.
Bocs az offolásért csak nem hittem a szememnek.S3 / MSI GX 620 / Miskolc
-
Brutális eb
addikt
válasz Cobretti13 #11257 üzenetére
Hardver ügyileg ugyanaz majdnem mint a htc desire hd tehát nem kell csodálkozni hanem örülni.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a cpu-t felhúzni mondjuk 1.4ghz-re ugy olvastam ott még stabil. Érdemes-e eggyátalán felhúzni? Gyorsul-e valamennyit is? Ha ki root-olom akkor pl. setcpu és egyéb programokkal ki lehet vagy valami más megoldás kell?
-
Zoli133
addikt
válasz Zsírkrétamen #11259 üzenetére
A root kevés, nyitott bootloader és custom-kernel kell a CPU húzásához.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
senior tag
-
Brutális eb
addikt
válasz Zsírkrétamen #11261 üzenetére
Ekkora miniatürizált házban/és ilyen melegben én nem trükköznék oc-val.
Sokkal jobban jársz egy custom rommal amiben optimalizálva van a memória kezelsés és kivan pucolva a sok felesleges hülyeség.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
senior tag
válasz Brutális eb #11262 üzenetére
Oké. Viszont az ics visszaraktam és eredeti célomat, reál ics felrakását tervezem. ugyan ugy megy flashtool-al mint az ics felrakása vagy máshogy kell?
-
fatal`
titán
válasz Zsírkrétamen #11263 üzenetére
Flashtoollal csak gyári romot tudsz telepíteni. CWM-ből lehet a custom romokat (értelemszerűen rootolt telefon és CWM kell hozzá).
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Szoftosan full gyári a telefonom, alkalmazáskezelő szerint van ~100 MB szabad helyem a telefonon, de mégsem enged egy progit frissíteni, aminek a frissítése 11,1 MB, mert "Nem áll rendelkezésre elég tárhely.", nevezetesen a Facebook alkalmazást. Most mi a teendő? Miért nem elég neki 100 MB? -
Regiee
aktív tag
Szeretném garanciaba visszavinni a telot telenorhoz, de reál ics van rajta. Mit tegyék fel flashtoollal hogy ne legyén gond???
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Brutális eb
addikt
válasz Isten88 #11265 üzenetére
Szerintem várni rajtad kívűl még egy csomó ismerősömnek sem megy az update más készülékeken sem.
-
Dr.LEW
tag
válasz Grande Ale #11267 üzenetére
Érdekes...nekem is gyári ics van fent de hibát'anul működik......érdekes
Pénz & Sárm
-
natë
nagyúr
RealICS lite r3 [link]
-
vigyori78
őstag
Üdv mindenkinek.
Egy kis infót szeretnék a telefonról a gyári ICS rendszerrel hogyan működik tapasztalatok?
Két telefon között vacillálok mini pro és xperia tipo szerintetek ?
Köszi. -
Zoli133
addikt
Nah mit találtam [LINK]
köszönjük ko9"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
válasz Zoli133 #11282 üzenetére
Elkezdtem belakni, első apróság, hogy a PIN kéréses rész elég fura, konkrétan fekete a nagy része, egy fehér hely van ahova írok majdnem teljesen fehér betűkkel, virtuális billt nem kapok tehát csak a billentyűzettel tudom beírni, illetve a beállításokban ha rámegyek a telefonról részre akkor a beállítások app leáll, de minden más nagyon jó, smooth, kényelmes, el is kezdtem belakni, holnap kiderül hogyan használható napközben.
-
Regiee
aktív tag
Nah ma visszavittem a telenorba a telefonomat a kijelző miatt. Aztmondta hogy ha ők küldik be szervízbe minimum egy hónap a javítása és cseretelefont nem adnak. Nekem nincs másik, ezért szükségem van egy csere telefonra. Aztmondta menjek be Westendbe ahol elvileg egy nap alatt kicserélik a kijelzőt, de ha mégse akkor ők biztosítanak egy másik telefont addig. El is másztam a helyre ahova szökőévente egyszer megyek erre mi fogad a Sony szervízben? Már egy éve megszűnt ott a szervízelés menjek el a Media MArktba. Elmentem oda is, ott nem foglalkoznak velem most elküldtek újpestre ami ugyancsak egy másfél, két órás út lesz. Onnan el nem jövök amíg megjavítják vagy nem adnak egy másik készüléket a javítási időig. A plusz poén ebben az hogy a kijelzőm hol jó hol nem...Most estére megint jó, holnap akkor is elviszem ha jó lesz és nem elégszem meg szoftverfrissítéssel, mert kb 8 szor frissítettem újra de szar a kijelző. Már most felspanoltam magam..
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Zoli133
addikt
válasz Jakovlev999 #11287 üzenetére
A fent említettet csak nyitott BL-el, független telóra tudod felrakni De itt az ICS alapú verziója (jelenleg ez még stabilabb is). ROOT + ROM felrakás live with walkman topic első hozzászólásában találsz leírást annyi a módosítás, hogy GB ROM sk17i-hez illetve az ICS ROM. Ezeket a ROM-okat használd ne az LWW-jét a többi (rott program ilyenek)azok jók amik ott vannak.
-
Zsocó
aktív tag
Ha megjelenik a 4.0.4 hibáit javító Pach, akkor csak annyi a dolgom, hogy a Sony PC Companionban frissítem újra a telót? Meg jelezni is fogja nekem a program ha elérhető rá?
-
Brutális eb
addikt
Amennyiben gyári szoft. van a készülékeden kapsz majd egy értesítést,hogy update érkezet.
Ezt telepítheted akár PC nélkül is magán a telefonon.De nyugalom ez még hetekebe sőt 1-2 hónapba is beletelhet tehát ez mindenkinek szól nem kell remegni és naponta 3986x megkérdezni,hogy kijött e már.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocó
aktív tag
válasz Brutális eb #11290 üzenetére
Magára a telóra kapom majd az értesítést?
-
agoka07
senior tag
Sziasztok! Meguntam, a GB-t és frissítettem ICS-re, ezt szeretném root-olni de sehol sem találok egy magyar leírást. Valaki tudna segíteni?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Brutális eb
addikt
válasz agoka07 #11293 üzenetére
Megszívtad!
Ahoz,hogy rootolhasd vissza kell menned egy elég régi GB romra.
(#11294) Regiee
Á ugyan már a mai rohanó világban?
Miért is nem tegyük fel 260x ugyanazt a kérdést amikor olvasni is lehetne és kereső is van[ Szerkesztve ]
-
agoka07
senior tag
válasz Brutális eb #11295 üzenetére
A GB rootolva volt De lehet, hogy én benne hagytam a pipát a wipe data menüpontban.
.42-es gb-t kell visszategyem, vagy a többit is lehet rootloni?[ Szerkesztve ]
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
detty003
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Mostanába azt csinálja a telom,hogy ledob a hálozatról(szolgáltató hálozatáról)és amikor visszacsatlakozik hozzá(vmikor 1perc vmikor 5 perc)nem kér PIN-t,de vannak olyan napok amikor egyszer sem dob le. SIM kártyával van gond vagy a teloval? (A telo am nagyon jól szuperál már lassan egy 1éve)
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5