- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- Asustor NAS
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
hriska
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem itt az ideje,hogy megtörténjen az ICS-re a frissítés,de:
-Tudna nekem valaki egy gyors és velős véleményezést írni arról,hogy miben jobb és miben rosszabb mint a GB?
-Tudna valaki egy linket adni arról,hogy hogyan is lehet rootolni az ICS-t?Tudom,már le lett itt írva visszább,de azóta lett egy pár hozzászólás és most nem találom.
Segítségeteket előre is köszönöm.-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
senior tag
-
tboy72
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan problémában kérném a segítségetek, hogy a mini pro-m, egy két napja eldobálja a gps jelet. Már bekapcsoláskor is percekig szöszmötöl, amíg talál, de utána sem folyamatos a kapcsolat, hanem csak ha jó kedve van akkor frissíti a gps koordinátákat. Már csináltam gyári visszaállítást, mondván hárha a fennt lévő gps progik összevesztek, de semmi javulás. A GPS Státusz apps-al nézve 300-400 s az első fix gps ( a progi szerint) közben írja folyamatosan, hogy lát jópár műholdat, mégsem képes a helyzetét meghatározni. Szar ügy, mert geocaching-hez is használnám, de így nem nagyon lehet.
-
Brutális eb
addikt
válasz tboy72 #10156 üzenetére
Gyári visszaállítás.
Ha ezután is rossz a helymeghatározás szervíz.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
-
ko9
addikt
válasz Brutális eb #10158 üzenetére
Tartogat még meglepetéseket a RI/OS
Zoooja: Megígérem miest kész leszek a mostani projektünkkel, utánna befejezem, csak most szinte minden időmet erre szánom.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Imilenni
addikt
Valaki segítsen pls
Van ugye szinkronizáció..fb,skype meg mi egymás...na szóval én véletlenül szinkronizáltam az fb-t ...és most televan a telefonkönyvem haszontalan nevekkel...szóval azokat hogy lehet kidobni a kukába? lehetne hogy az össze szinkronizált nevet...teló számot egyszerre kidobni? fontos lennePress "F" to pay respects.
-
tboy72
aktív tag
válasz Brutális eb #10157 üzenetére
Köszi a választ! A gyári visszaállítás megvolt az nem javított semmit, viszont a szervízről csak rosszat olvastam a neten! Reméltem, hogy ez elkerülhető, de akkor gariba visszaviszem, és rögzítek mindent róla, mert ahogy olvastam a szervízben elég trehányak, és egyrészt mindenre garanciát törölnek mondva csinált indokkal, másrészt gányolják a telókat. (Nem tudom a Sony miért ilyen semmirekellőkkel köt szerződést?)
-
Simba86
senior tag
válasz Imilenni #10160 üzenetére
a kapcsolatoknál a menüben van a megjelenítés, ott kiválasztod, h milyen kapcsolatokat jelenítsen meg
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
HofiZoli
senior tag
válasz Zsírkrétamen #10155 üzenetére
Megosztanád velünk?
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
tsabee265
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy ha rootoltam a telót akkor melyik mappából tudom törölni az olyan appokat ami nem kell nekem? mert a system/app-ból nem engedi!
-
tomy86
addikt
válasz tsabee265 #10165 üzenetére
Ha nem akarsz mountolgatni, akkor ez is jó alternatíva törléshez: Root Uninstall
hunfatal: gratulálok az ArkanoidXhez. Nagyon jó lett.
-
Wolf Howler
csendes tag
Jó estét mindenkinek!
Tegnap bekapcsoltam a szöveg beszéddé alakítását próba jelleggel, de még zenehallgatáskor is mondja a magáét. Hogyan lehet kikapcsolni?Lupus est homo homini!
-
tsabee265
csendes tag
Valaki tudna nekem linkelni egy szép system ui.apk-t mert nem találok sehol. és szeretnék kicsit módosítani a kinézeten! köszi
-
tboy72
aktív tag
válasz Brutális eb #10157 üzenetére
Ennek a telónak lelke van!!!
Most reggel próbáltam, és megszűnt a hibajelenség, gyorsan talál műholdat és a kapcsolat is folyamatos! Kiérti ezt? Lehet megijedt, hogy elviszem a kókányszervízbe? -
tsabee265
csendes tag
ha sus-al frissítem a szoftvert akkor a root megmarad?? már rootolt ics van rajta és azt szeretném újrahúzni
[ Szerkesztve ]
-
qpidomx
tag
valakinél előfordult már, bekapcsolom a mobilnetet, de nincs felül térerő mellett az ikon. És net sincsen pedig bekapcsltam...
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
Grande Ale
őstag
Kezd elegem lenni. Bármit akarok telepíteni a playről, azt írja, hogy nincs elég tárhely. Van több mint 80 mb... Néha, ha újraindítom a telefont akkor engedi, de most úgyse. Nektek is ilyen ICS óta? Amit lehet mindent átrakok mindig az sd-re, mit szórakozik?
-
qpidomx
tag
odaig eljutottam,hogy telenornal elküldeném beallitasokat telefonra. De ki írja hogy Tájkoztatjuk h tarifacsomagodban foglalt adatforgalmadat kizárolag az online apn kiválasztásával tudod igénybe venni. Beállításhoz hívd 1220at Cigó telenor amilyen marketing lehuzas van meg f**szom 5percig hallgatam a csajt azt kinyomtam mert értelmes menüpont stb nincs...............
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu
-
FET-MEN
veterán
hi all. tervezem a hó végén egy ilyen vas vásárlását. gyári ics-t fogok használni, ez egy trelenoros lesz amit nyitok. jó gép ugye? bug nincs semmi azon kívül hogy a töltőnyílást nehéz nyitni
Iphone 7
-
Simba86
senior tag
válasz Grande Ale #10183 üzenetére
próbáld ki ezt
lehet hülyeséget mondok, de a ZTE-nél az egyik hozzáértő létrehozott egy cache_to_ram.zip-et, amit CWM-ből fel tudsz rakni és elméletileg működnie kell itt is. felraktam én is, problémát nem okozott. nem tudom, h a gondot megszünteti-e, jelenleg ezt nem tudom letesztelni...
ha gondolod, próbáld ki és oszd meg velünk a tapasztalatokat
a file-t megőriztem a régi időkből, most töltöttem fel, h le tudd tölteni
remélem segíteni fog
jah a biztonság kedvéért: nálam nem okozott problémát, h felraktam, de természetesen csak saját felelősségedre próbáld ki (nem hinném, h baj lesz, de biztos, ami biztos...)
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
kmarkk22
aktív tag
válasz FET-MEN #10185 üzenetére
ha jol emlékszem neked galaxy minid van/ volt, mert mintha láttalak volna a mini topicban, amikor még nekem is minim volt.
hát, ahhoz képest egy álom telo a mini pro nagyon szeretem, és gyári GB-del is fenyevekkel jobb, mint bármelyik galaxy mini custom rommal amit próbáltam (márpedig sokat próbáltam)
nincs semmi hibája gyors, lag mentes, es nagyon jó a kamerája is szerintem (legalábbis a galaxy minihez képest) -
qpidomx
tag
telenor mobilnet probléma megoldva.
Meg tudjátok mondani hogy lesz e vagy baj e h le állítottam a beépített facebook alkalmazást. Már a menüben sem jeleníti meg a facebookot csak az alkalmazásoknál a beállítasoknal. Ha akarom el is tavolithatom? nem lesz baj? mert akor gondolom ueffa.com meg hasonló számomra beépített jelentéktelen alkalmazásokát is torolhetem nyugodtan? előre is köszönöm a választ.
-
ko9
addikt
Hajrá [link]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Simba86
senior tag
ismét offolok egyet (a C10 kapcsán jutott eszembe felhozni)
ugyebár a JB-ben nincs flash-támogatás. sose volt almás cuccom, így lövésem sincs, h azok hogyan boldogulnak nélküle, de azért egy min. armv7-es androidos telónál egyelőre sztem inkább hátrány a frissítés a sok flash-alapú honlap miatt... majd ha a HTML5 elterjed, akkor már lesz értelme, de jelenleg még szvsz az a helyzet, h hiába a JB előnyei, az ICS a flash-támogatás miatt előnyösebb...
természetesen abban biztos vagyok, h akiknek nem létszükséglet a flash, azoknak tud olyan újdonsággal szolgálni a JB, h örömmel frissítsenek, de azért kíváncsi lennék, h a világon melyik "tábor" nagyobb...
mit gondoltok?
-
ggabor89
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a telefonom rootolásához.
Tudtok linkelni valami olyan oldalt ahol egyszerűen le van írva minden lépésről lépésre?
Olvastam, hogy még több program nem indul el ICS-n, meg a kamera is szaggat, ezért lehet hogy még egy ideig maradnék a GB-n.
Elég hülye vagyok még az android rendszerekhez, azt se tudom mi a nyitott bootloader :S
Bocs a hülye kérdésért. -
Wolf Howler
csendes tag
Jó estét!
Na sikerült!!!
Letöröltem az sd-ről az svox mappát, most már kussol!Lupus est homo homini!
-
Brutális eb
addikt
válasz Wolf Howler #10197 üzenetére
Nem jött be,hogy oszt a luvnya?
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
sdd2
veterán
Akit érdekel egy újabb cikkem [link]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
ggabor89
csendes tag
http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14547
Mindent úgy csináltam, ahogy rootolás leírásban van, csak a superuser alkalmazás nem került fel a telefonra. 62-es Build száma a telónak.
Valakinek valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest