- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
papg79
tag
válasz Brutális eb #11398 üzenetére
Köszönöm! Akkor valszeg jegelem egyelőre a dolgot..Kicsit jobban beleásom magam a témába, most még nem merek nekiállni, mert tartok tőle, hogy elcseszném a telefont
-
Brutális eb
addikt
válasz papg79 #11403 üzenetére
Ui.
1x belefér,hogy nem használod a szerkesztés gombot de látom ez nálad folyamatos.
Kérlek használd.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Drachoo
senior tag
válasz Brutális eb #11404 üzenetére
Sziasztok!
Másodszor viszem szervízbe a kedvelt mini pro-m... Térerő problémákkal vittem be (folyamatosan leszakadt a hálózatról) a szervízbe a készüléket. Visszakaptam szoftverfrissítés (visszarakták a gb-t) után. Most újra beviszem mert néha egyszerűen azt veszem észre, hogy nincs a gsm hálózaton fent. Más járt már így? Gyári rendszer van fent.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
Brutális eb
addikt
válasz Drachoo #11405 üzenetére
Semimféleképpen ne fogadd el javításnak,hogy visszapakolták a GB-t.
Hivatalosan van rá ICS oldják meg,hogy működjön rendeltetésszerüen.
Ha másképpen nem tudják kérj cserét erélyesen.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
silboy
aktív tag
Mióta ICS-re frissítettem,nem tudok fényképezni a majdnem teli memóriakártyámra.Kiírja,hogy tele van,töröljek fájlokat,megteszem de a tárhely nem nő.Másik,hogy a magyarított Jorte 2*1 widgettet kirakva nem jelenik meg semmi,ott van,de teljesen átlátszó.Aztán az Easy reminder olyan lett,hogy nem fogadott hívás vagy sms esetén a beállított idő eltelte után folyamatosan jelez,nem úgy mint azelőtt,hogy csak egyszer játszotta a dallamot majd a beállított idő után újra.Mitől vannak ezek a hibák?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
senior tag
Sziasztok! ICS alatt valahogy be lehet kapcsolni hogy a billentyűzet folyamatosan világítson? Külön progi kell hozzá? (bocs ha már valaki megkérdezte )
-
dobobazsy
őstag
válasz Zsírkrétamen #11418 üzenetére
én kérdeztem már régesrég, de nem mondta meg senki
-
Coq
aktív tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy ha most veszek ilyen telefont, szolgaltatoit, akkor melyik Android-verzio van rajta ? Azt tudom, hogy a kartyafuggetlenen ICS 4.0.4 van.
-
Coq
aktív tag
válasz Nyiscsák #11423 üzenetére
Nekem konkretan nem ilyen telefonom van, azon az egyen, amit lattam, meg mar ICS volt. De itt vannak masok, akik meg tudjak irni.
A sajat telefonomon viszont en mindig felrakom az ujabb verziokat, ha van ra lehetoseg, szerintem erdemes,ezt ajanljak a gyartok is. De a szolgaltatok gyakran leragadnak, van, hogy soha nem erkezik frissites... Ez a szolgaltatoi telefonok egyik hatranya.
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
felraktam a Real ICS Lite új változatát, hát nekem ez hiányos.
nincs is benne eq, és a vaku itt sem működik. hogy a fenébe lehet így sötétben fényképezni?
felrakom a Real ICS r5.2-t, de hát abba se fog működni az 100%
ha van valakinek tippje a vakura, meghallgatom! -
fatal`
titán
válasz dobobazsy #11425 üzenetére
A vaku működik, bár nekem még r3 van, használom a flashlightot is, de most kipróbáltam a kamera appban is működik.
EQhoz meg minek romot cserélni? Tegyél fel egy normális zenelejátszót a gyári hulladék helyett.
Más: Melyik a legjobb zárt bootloaderre telepíthető MIUI ROM a telóra? Látok vagy háromfélét az XDA-n.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz fatal` #11426 üzenetére
Én még mindig az ExmIUI-t javasolnám, igaz nemsokára (ha klijön az .587 mini pro-ra) szerintem jön update hozzá, de végigpróbáltam és szerintem még az a legjobb HaSA bugos, REAL-ből meg pár apróság hiányzik nekem.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #11431 üzenetére
Ha van egy kis időd (Linuxod tudom van), akkor heti rendszerességgel frissítem a repóm, -a teljes .587 rebase is megvolt - csak egyéb okok miatt nem adom ki...
Maga a build rendkívül egyszerű, követed az ebben a repóban lévő README utasításait.
Annyit megjegyzek, hogy a build.sh-ban a
export PATH=$PATH:/home/user/MiCode/ICS/tools:/home/user/android-sdk-linux/tools-t írd át a neked szükséges útvonalakra.Miután syncelted a repot, és ha leszeded a MiuiAndroid-ról az utolsó LT18-as nyelvi pakkot, és kicseréled a miui/system/app mappában a fájlokat (csak azokat rakd bele a zipből amiből egy példány már van a mappába!!), meg a miui/system/frameworkben is és utánna indítod a buildot, akkor még a multilang is bennelesz.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Zoli133
addikt
Nálam vannak bajai, de a legzavaróbb számomra az nem bug, inkább valami figyelemtlenség, az a notif bar dátum helyetti fekete sávja, ugye ez megvolt anna ko9 verziójában is de valamikor június végén talán javításra került, akkor nem zavart, de most, hogy van jó alternatíva így elég szembetűnő.
ko9: nah tiltva van az itteni hálózaton a git protokoll, repo így nicns és a fájlokat is http-n kell lehúzni, nah valamit majd kiügyeskedek belőle...
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #11436 üzenetére
Elég a
MiCode/patchrom_miui
MiCode/patchrom_tools
ExPeacer/patchrom_sk17i
MiCode/patchrom_builda buildhez. Az LT18-at felesleges leszedni az nekem kell. Ha ez a 4 megvan akkor menni fog a build.
Sok sikert. Írj ha valami van (MultiLangnál a Phone app buildnál megfog akadni az APKTool hibája miatt. Javítás: Menj be az out/Phone/res/ mappába és töröld a values-uk mappát. Ez a legegyszerűbb és gondolom nem fog hiányozni az ukrán nyelv )
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Zoli133
addikt
a 2.8.31-et próbáltam utoljára és ott is olyan volt nekem , nem tudom mi okozhatta, majd pár hét múlva megnézem újra, most épp ExMIUI-t fogok felrakni és azt hiszem ez marad egy darabig mert az utóbbi hetekben nem volt ROM ami 2,5 napnál tovább volt fennt, nem árt egy kis pihenés
-
Zoli133
addikt
Nálam volt, de ha sikerül most az ExMIUI-t megcsinálni (miért ne menne, hisz programozó beosztásban dolgozok, ráadásul linuxon), akkor este felrakom a HaSa MIUI-t és megnézem azt a csíkot és ha ott van csinálok róla képet.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Egy gyors kérdés, amit nem tudtam hirtelen a makefile-ból se kielemezni, a vége az lett, hogy zipben win alatt szedtem le a cuccot mert linux alatt kerek 60 KiB/s sebességgel hasított, nos a 4 zip tartalmát egy mappába dobjam (én így gondolnám hirtelen), vagy valamilyen mappaszerkezet kell neki?
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #11442 üzenetére
Akkor ugyebár patchrom_miui, patchrom_sk17 stb zipjeid lettek - megcsinálod a patchrom mappát (bár mindegy a mappa neve) és azon belül a példánál maradva miui, sk17, stb.
Ergo ilyesmi lesz a mappaszerkezet:
patchrom/
patchrom/miui
patchrom/miui/system
patchrom/miui/src
patchrom/sk17
patchrom/tools
patchrom/buildNem írom tovább, gondolom érted.
[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam az 58-as build-et és szeretném frissíteni ICS-re akkor csak annyi a dolgom hogy amikor az Sony PC Companion feldobja a frissítés lehetőségét akkor rányomok és kész?
-
ko9
addikt
válasz Zoli133 #11448 üzenetére
Nem is kell neki. Szvsz ha én most leszedem zipekbe, megcsinálom a mappaszerkezetet, és nyomok a (példánál maradva) patchrom mappában egy . build/envsetup-ot akkor onnan mennie kell. Product=Unknown lesz, meg nem sok mindennek lesz értéke, de nem is kell vele foglalkozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5