- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsan
csendes tag
segítsen valaki léégyszii nem tudok sehogysem gyári romot visszatenni...... a flashtool a végén kiír valami errort... flash aborted meg ilyenek... SUS és PCC sem engedi... valaki valami megoldást????? hogyan próbálhatnám még meg????
Mindennek ára van! Néha valaminek túl nagy :S :)
-
tcsan
csendes tag
egy háromszöges felkiáltójeles képet ad csak ki.... az ugye nem azt jelenti,hogy gajjra vágtam?????
-
Isten88
senior tag
Feltölthetek gyári ICS-t vagy GB-t, ha az Neked jó, és Flashtoollal fel tudod tenni...de nem értek annyira hozzá, hogy tudjam, hogy a kernellel kell-e valamit csinálnod, vagy mással. Ha feltöltsem valamelyiket, akkor írd, és töltöm, osztom.
Ezek a ROM-ok vannak meg Nekem:
SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf
SK17i_4.0.2.A.0.58_GLOBAL.ftf
SK17i_4.0.A.2.368_GENERIC_(1244-7088).ftf
Xperia MiniPro (SK17i)_4.0.2.A.0.42_HU.ftf(#11857) tcsan: Amíg a kijelző bekapcsol, addig nem kell paráznod.
[ Szerkesztve ]
-
tcsan
csendes tag
egyébként,ha valaki tud segíteni akkor ezt a hibaüzenetet kapom flashtoolban: ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="MEMORY_CLASS";ERR_STATIC="HASH_VER";ERR_DYNAMIC="Block verification failed";
-
albinolynx
őstag
válasz Isten88 #11864 üzenetére
Majd linkeld be légy szíves, szerintem nekem is jó lesz! Köszi!
Flashtools-on belül flashtool és fastboot mode nem ua. Nagyon nem tudok nyilatkozni, fastboot módban a CM-es, stb ROM-ok "boot.img"-jét, kernelét szoktam csak felrakni. Majd restart után cwm és azon belül sd kártyáról zip-ként az adott ROM-ot.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
tcsan
csendes tag
válasz albinolynx #11865 üzenetére
hála istennek a kernel flasshel bejött a cwm végre... pedig már próbáltam ezt is xD és most sikerült...
-
Isten88
senior tag
válasz albinolynx #11867 üzenetére
Bocs, először az FTP-s kapcsolat megszakadt, most Ubuntu One-ra töltöm fel, de ott meg nem látom, hogy hol tart a feltöltés...türelem.
-
tcsan
csendes tag
válasz albinolynx #11867 üzenetére
igen ezt én sem tudom..... a legújjabb flashtoolt használtam.... és romot is jót.... szóval én sem értem,hogy miért ír ki errort a végén....
de a sony felirat bejön....utána meg átvált egy sárga háromszögben lévő felkiáltójelre a kép,ami mellett ott fekszik egy telefon....ez ugye nem jelenti,hogy végleg elszartam???
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
Elvileg fent van: SK17_4.1.B.0.431_WORLD.ftf
-
tcsan
csendes tag
óóó igen nagyon nagy hálám a romért sikerült!!!!!!!! óó istenkém mostmár nyugodtan aludhatok reggel 5 ig xD nagyon köszönöm!!!!!!!
-
fronter67
csendes tag
No irjon má valaki...Lehet ezzel a fostalicskával hangot rögziteni,vagy telefonbeszélgetést...mert se a menüben,se a kézikönyvben nem tanálom:-)
CsaóMindenki -
Brutális eb
addikt
válasz fronter67 #11877 üzenetére
Hűhh ember fostalicska mi?
A user error....
Hamár nem vagy képes guglizni akkor legalább a play áruházat látogasd már meg......Magic word:Voice recorder.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
fronter67
csendes tag
válasz Brutális eb #11878 üzenetére
No jó...kicsit elszállt az agyam:-))
Ez a legjobb telóm eddig a 15 év alatt:-)))Kösz!!!!!!!
1967 es vagyok ...a dugdosós telefonközpontoknál lemaradtam[ Szerkesztve ]
-
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Azt hol tudom megnézni, hogy a belső tárolón mi foglalja a helyet? Egy 8 GB-s kártya van a telefonban, az appok közül, amit engedett átraktam a kártyára, de így is azt mutatja, hogy a belső tárolóból 332 mega foglalt, és csak 70 MB szabad. Így meg böngészés közben állandóan üzenget, hogy megtelik a belső tároló vagy nincs hely cache-elni.
-
Brutális eb
addikt
válasz fronter67 #11879 üzenetére
"1967 es vagyok ...a dugdosós telefonközpontoknál lemaradtam"
Apám meg 47'es mégis remekűl elvan a droidos Tabjával és a droidos telefonjával.
Megkérdeztem mi a "titok"?
A válasz:Tájékozodás fiam.Mindennek utánna kel olvasni mert 99%.ban mindenre van megoldás.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Kajla5
aktív tag
Most akarom eladni a Live With Walkman telómat és gondolkodom egy ilyen telefonon.Mennyit bír az akkumulátor?Nem instabil a kitolható rész?Az ICS megy akadás nélkül?
-
Brutális eb
addikt
válasz Kajla5 #11882 üzenetére
A mini pro mint az összes okostelefon aktív hasznélat melett max 1 nap.
Ki lehet tolni akár 2 napra is de konkrét válasz nincs a kérdésedre mivel ahány tulajdonos annyi app,widget,stb .Semmi gond a csúszkával.
ICS kinek jó kinek nem.Én várom a javítást ami elviekben 1 hónapja kint van de még sincs sehol ami sok apro bugot javít... ....és gondolom ugyanannyit hoz.[ Szerkesztve ]
-
ricsike81
aktív tag
flashtollal flasseltem a telefont. A flasselés közben azt irja ki, hogy Device connected in flash mode
Ez mit jelent, mit csináljak. Mini a telóm. -
ricsike81
aktív tag
flashtollal flasseltem a telefont. A flasselés közben azt irja ki, hogy Device connected in flash mode
Ez mit jelent, mit csináljak. Mini a telóm. -
Kajla5
aktív tag
Vacilálok a mini pro meg az active között.Nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg, mivel egyiket sem ismerem.Meghallgatnám a véleményeteket, ha mondanátok valami ezzel kapcsolatban.
Köszönöm előre is. -
-
tcsan
csendes tag
válasz albinolynx #11876 üzenetére
nyitottam bootloadert.... és tettem fel cwm es kernelt onnan pedig feltelepítettem egy zipet ezzel a módszerrel csináltam mindent kernelt pedig xda-ról töltöttem le
[link]--- a bootloader nyitás független telóval lehet csak...[link]---kernel
-
Zoli133
addikt
válasz Kajla5 #11891 üzenetére
ezt nem tudom, de nem hiszem, hogy nagy különbség lenne a kettő közt.
Láttam olyan véleményt miszerint a mini pro jobbat lő mint az active de nem hiszem, hogy nagyon észrevehető lenne a különbség. Arra, hogy nappal ha van vmi és nincs nálad fényképezőgép arra mind2 elég."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
tcsan
csendes tag
válasz albinolynx #11893 üzenetére
megértem... nők xD nekem am kb 2 hete van meg
-
tcsan
csendes tag
am valaki esetleg tud olyat,hogy a dsp managert átrakni másik romra?? mert ha csak simán feltelepítem az apk-t akkor nem megy..... sőtt semmilyen más play-ről letöltött EQ sem működik
-
ricsike81
aktív tag
sikerült a frissítés megoldottam. hajrá ics !
-
ricsike81
aktív tag
sikerült a frissítés megoldottam. hajrá ics !
kiváncsi vagyok a gps-re. Ki mit tapasztalt gps-sel kapcsolatban ?
-
Dimitryj
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó ROM-ot? Melyiket érdemes felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
tcsan
csendes tag
válasz Levi941127 #11896 üzenetére
hát igen... ezt én is észrevettem xD dehát na vannak ilyen balesetek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...