Hir​det​és

2018. január 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bambano


bambano
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

"A Symantec becslése szerint tavaly Magyarországon közel 900 ezer felnőtt esett áldozatul valamilyen számítógépes bűncselekménynek,": na a symantec megint el akar adni valami felesleges cuccot?

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#2) anulu válasza bambano (#1) üzenetére


anulu
(PH! félisten)

agyat sajnos nem tudnak adni :(

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#3) dabadab válasza bambano (#1) üzenetére


dabadab
(Jómunkásember)

Azzal az autopalyamatricas ceggel egyutt abszolut hiheto, mondjuk az ellen a Symantec sem ved.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#4) essexboy


essexboy
(HARDVERAPRÓD)

Ha csak a hardveraprót vesszük a szűk keresztmetszetnek, itt is látható hogy milyen ütemben nőtt a csalások, megkárosítások száma. Szerencsére én még nem estem áldozatul. :N

essexboy

(#5) Chamea2


Chamea2
(tag)

Azért kellene reprezentatív felmérés arról is, hogy internetes csalások, adathalászat, szerzői joggal kapcsolatos bűncselekmények, egyéb feltörések, zaklatások körébe mondjuk mennyi munkanélküli tartozik, mert aki napi 8 órában dolgozik valahol, azt tutira minimális zaklatás éri mondjuk közösségi portálokon vagy mondjuk nehezen esik adathalászat/csalás kategóriájába, mert nem a "gyorsan gazdagodj" illetve az "olcsóbb termék/szolgáltatás" lehetőséget keresi illetve nem a közösségi portálokon/fórumokon lóg, hanem dolgozik. Ezekben valamennyire(ha nem is teljesen) az állam is hibás. Ha több lenne a dolgozók aránya a munkaképes nyugdíjkor alatti felnőttek táborában, akkor kevesebb lenne az ilyen visszaélés is, de ahhoz munkahelyek kellenének, nem csak HR-esek!

[ Szerkesztve ]

(#6) raper


raper
(senior tag)

Kiváncsi lennék az összetételre ennek 900000 jogsértésnek?

(#7) Ringman válasza raper (#6) üzenetére


Ringman
(PH! addikt)

passz, de régebben voltak olyan rendőrségi statisztikai kozmetikázások, mint 18000 rendbeli cd-másolás (megoldva, jó a stat), valószínű így.

eladó egér: logitech g403 - 12k | genius maurus 6k | eladó mecha bill: trust gxt 870 tkl - 14k

(#8) raper válasza Ringman (#7) üzenetére


raper
(senior tag)

Volt ilyen is, de a 900.000 az rengeteg.

(#9) Chamea2 válasza Ringman (#7) üzenetére


Chamea2
(tag)

Igen meg gondolom sok az olyan bejelentések száma is, hogy a szomszéd kutyája ugat és túl hangos, ő meg nagyon fél, mikor bemegy az utcába(a kutya meg a kerítés mögött non-stop) meg azt kiabálja valaki a szomszédjára mindenki füle hallatára, hogy "rohadj meg" és ezért feljelenti, hogy majd beperelhesse kártérítésért meg egyéb ilyen hasonló "színvonalas bejelentések". Valóban sok a problémás dolog az interneten meg az életben is, de azért, mert mondjuk tesi órán egy lánnyal hasonló korú fiú felhúzza a pólóját a lány előtt és a lány látja a még csak nem is szőrös mellkasát, csak nem kellene az apukának nemhogy a rendőrségre, de még az igazgatóhoz sem berohangásznia. A rendelők is tömegével vannak tele olyan emberekkel, akik teljesen feleslegesen vannak ott. Azért nem csak a cd másolásból van ilyen stat, én láttam olyat korábban, hogy egy környéken lakó azért hívta ki a rendőrséget, mert "valamilyen" emberek beljebb nyomták gy kicsit(tényleg nem nagyon, egy kis kozmetikázással helyrehozható volt) a drót kerítését egy nagy traktor gumikerékkel. Semmi egyéb nem történt. Lehetne azért a rendőrség munkáját is tehermentesíteni és azt a határt meghúzni, hogy alapvetően mely ügyekhez nincs szükség alapvetően a rendőrség munkájára és ha valaki ennek ellenére szeretné azt, hogy a rendőrség oldja meg pár levél megírásával az ő kicsike problémáját pl. az exével, akkor fizessen érte!

[ Szerkesztve ]

(#10) big-J válasza Chamea2 (#9) üzenetére


big-J
(őstag)

a szomszédkutyás dolgot nem szabad lebecsülni, a mienké tényleg rohatt rangos :D

(#11) Narxis


Narxis
(PH! nagyúr)

Ebben kezdünk felzárkózni az USA-hoz... :(

(#12) powergoku


powergoku
(kvázi-tag)

Hát igen van kitől tanulni. :K

powergoku felhasználónak 46régi+136 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.