- Linux haladóknak
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Crypto Trade
- Facebook és Messenger
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- OpenMediaVault
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
A spica kamerája jó, tudtam használható képeket csinálni a tavaly szeptemberi Ferrari Racing Days-en, viszonylag mind jó lett.
Kijelző: A képmegjelenítéssel semmi bajom, viszont az érintésérzékelés kapacitívhoz képest nem jó, rezisztívhez mérve tökély, de én még nem találkoztam olyan kapacitív kijelzővel, ami ne lett volna jobb ennél. Leteszed az asztalra/bárhova, már alig érzékel, plusz a kezedben is milliószor jobb egy iPhone, vagy akár egy ZTE Blade is.
A belső memória nekem elég. Most is van igoval mindennel együtt 50MB helyem. -
RepeatSector
senior tag
tudod omnia 8gb + 130mb rom
én meg el sem tudom mondani mennyivel jobb a windóz mobile (pc-n linuxot használok )
Az omnia kijelzője nagyon jól reagál, szerintem cseréljetek romot (gondolom valami hányadék van fent)
Am ha ennyire szereted a spica-t megveheted az enyémet (decemberi még bőven garis és független)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest