Hirdetés
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Kkromer #16103 üzenetére
A kijelző ugyanaz, mint ami az S9 párosban van, a PPI értéke pedig még valamelyest kisebb is a Note 9-nek, a nagyobb képátló miatt. A kamera szintén ugyanaz, mint ami az S9+-ban van, egy hajszállal sem jobb, az újított kameraszoftvert pedig az idei S széria is megkapja tudtommal a Pie-jal (lásd: béta). Csak a toll és az akku a hardveres különbség a Note 9 és az S9+ között (meg persze a kijelző képátlója, de azt már írtam).
Ettől még persze azt a modellt válaszd, amelyikre szükséged van, csak picit finomítani szerettem volna a nem pontos infódon a fentiekkel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz Kkromer #16103 üzenetére
Akkor meg is van a valasz...
Nagyobb kijelzohoz nagyobb aku is dukal, mert tobbet is fogyaszt... Szogletes forma nalam nem elony, a lekerekites bejon... Fenykepezojet nem neztem meg... de hat nem is vettem Note9-et...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Kkromer #16081 üzenetére
Nekem meg hatranyosabb is lenne note9-et hasznalni.
A telefon nagy, raadasul szogletessege miatt ugyan jol (jobban) nez ki az s9 plus-nal, de fogni mar kozel sem olyan jo.
Az ujjlenyomatolvaso sincs jo helyen a note-nal.
Ugye a hardver ugyanaz, memoria, kamera is, egyedul az akku kisebb az s szerianal.
Tapasztalatok szerint, viszon semmi erdemi kulonbseg nincs az akku idoben.
Egyik munkatarsamnak note9 -e volt, raadasul gyari kihajtos light tokban tartotta.
Hat...mint egy pincer penztarca, akkora volt.
Idokozben o is eladta, probalt rabeszelni, de visszautasitottam, mert amennyire vartam, annyira nem kellett mar, miutan kiprobaltam.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest