- Milyen routert?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Google Chrome
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kiskeni
aktív tag
Nincs ott 1%-os romlás, az efféle appoknak nehogy higyjél. Röviden, ezen appok csak az FR-től kezdve képesek adatokat gyűjteni, és akkor is csak annyit, amit a beépített telefonkezelő program is lát (Eszközkarbantartó). Azt pedig ugye tudjuk, hogy ez a telefonkezelő app sem képes akksi állapotot megállítani, tehát 102%, hogy a Phone Info sem képes rá. Csak mond valamit random a számára is elérhető adatok alapján, ami már eleve ott bukta, hogy mint mondtam, egy FR-el pont át is verheted. Onnantól kezdve a Phone Info-nak olyan lesz, mintha az FR utáni lett volna az első bekapcsolás, mintha akkor keletkeztek volna az első adatok amik alapjan számol.
Céleszközzel lehetséges csak az akksi állapotát meghatározni. Appokkal még csak körülbelül sem fogsz tudni semmit megtudni.Az sem mindegy, mik a felhasználási körülmények. Terhelés esetén, tehát játéknál gyorsabban merül, max fényerőn szintén nem sajnálja a mAh-eket. Próbálj meg közepesen energiatakarékos módot használni vagy adj neki még kis időt, hátha beáll. Bár mondjuk alapvetően 4 óra nem rossz, de ha kíméletesebben használod, akkor már lehet gond.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Nekem a multkor sikerült hasonlo minőségű üveget szereznem...lehet én is láma voltam hozzá de egyszerűen nem hozta az elvartat...azota rakattam fel spigen üveget fel év garral mer már untam a pénz költéset. Azota minden töméletes(nekem).
Azt tudnod kell rola h ha spigent teszel fel akkor a kijelző resze a telefonnak "szürkéssé válik amikor ki van kapcsolva". Befolyásolni nem fogja a használat során és nem is fogod érzékelni mikod használoda kijelződet. Én elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Philips LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával