Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Az optimalizálás a lényeg, hiába van benne annyi ram, ha nincsen jól optimalizalva. Nekem, 1,4gb szokott lenni, kb ennyi van a 4gb-osban is ami szabad, láttam tesztet a 4es és a 6gbrol semmi különbség nem volt, nem volt gyorsabb, nem volt smootabb. Továbbra is azt mondom, csak többet zabál, semminek az előnyére.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz SeatZola #6591 üzenetére
A +2gb ram csak reklám, garantálom neked, hogy a 4gb-os is tud annyit, és most nem az s9-re gondoltam. 😁
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Teal'C
veterán
válasz szabochris #6578 üzenetére
Szólj ha lesz 10,5 órád.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Vhiktor
veterán
válasz csorbajeno #6589 üzenetére
Nem zárkózom teljesen el a toktól, csak ne legyen tőle sokkal nagyobb és nehezebb a telefon. Pl z official clear view tok tetszik kinézetre, csak kérdés mennyi értelme van.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
SeatZola
őstag
Srácok! Nem tudom mit csináljak! Most van egy sima S9-em és lenne lehetőségem egy új S9+-ra váltani +20eFt-ért. Szeretem az S9 kis méretét, ezért is adtam el a Note8-at. Ma megfogdostam az S9+-t a MM-ban. Kényelmesebb, mint a Note8 volt, de azért a sima s9-nél ugye nagyobb. Megszokható? Ér ennyi plusz méretét a + 2 GB RAM, a + 500 mA és a plusz kamera? A pénz része most nem érdekes. Szerintetek? Váltsak?
Rappi
-
csorbajeno
veterán
válasz takcslajos1 #6587 üzenetére
Nekem AOD OFF és így max. 20% körül merül, ha nyugalomban van. Hétvégén, ha nem megyek sehová csak otthon vagyok, akkor péntek este feltöltöm és csak vasárnap este kér enni.
-
-
kuzma88
tag
válasz #61600768 #6577 üzenetére
Én is így érzem.Csak azok mennek alvásba, amiket hetente 1szer-2szer használok csak. Social appok és a levelező kliensek, illetve az egyebek (flickr,waze,chrome,bankos app, kamera, stb.) meg aktívak. Azaz érdekes, hogy van egy olyan menü, ahol látszik, hogy melyik app mennyit evett és ott nincs kiugró.
Most csináltam egy factory reset-et. kíváncsi vagyok az eredményre. -
válasz takcslajos1 #6547 üzenetére
Szerintem nem vízálló.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ShadowLac
addikt
válasz Vhiktor #6582 üzenetére
Mobileoutfitters fólia. Igaz drága. Nekem bevált.van nekik tokos verzió is. De pl s9 nél spigen rugged armor tokkal nem volt jó.más tokokkal jó.
S8 nál is használtam 4 hónap mulva eladtam a telót semmi baja nem volt.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz Vhiktor #6582 üzenetére
Választhatsz a dome glass illetve a gyári fóliából ha van a SES-ben készleten. Sajnos mind2 - ről olvastam itt már hogy nem igazán bírta és feljött egy hét vagy hónap után. Én most 3D xpro fóliát használok lassan egy hónapja és jónak tűnik.
Én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban....
-
Vhiktor
veterán
Sziasztok!
S9+-hoz pontosan melyik az ajánlott kijelzővédő fólia? Illetve tudtok ajánlani olyan védőtokot ami csak a széleken véd és nem takarja ki a hátlapot, valamint nem lesz tőle bumszli vastag a készülék?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
szabochris
aktív tag
Ez végig bekapcsolt mobilnettel/wifivel, folyamatos bluetooth kapcsolat egy mi band 2-vel
-
Tiger.
nagyúr
válasz alansmithee #6575 üzenetére
Samsung experience nincs arra, ott egyből megcsinálják, amúgy semmit nem jelent, hogy tudsz vele másolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát ez még nem annyira, az enyémhez képest
-
ShadowLac
addikt
válasz alansmithee #6575 üzenetére
Samu szervíz nincs felétek? Egyből odavinnéd?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
A telefon egyszer csak gondolt egyet és úgy határozott nem veszi fel a töltést.. hiába húztam ki be a kábelt vagy a dugót, hiába mozgattal se,o.. ami viszont érdekes hogy a kábel is jónak mert minden további nélkül átmásoltam vele a képeket számítogépre.
Be lett adva a telefon a helyi telekom üzletbe.. na most jön a számomra szomorú rész... közölték pénteken küldik el szervizbe.... nem lehet valahogy meggyorsítani a folyamatot? nincs olyan opció mint a huawei-nél volt hogy szóltam hogy szar és másnap érkezett a futár érte?köszönöm
-
petesejt
aktív tag
válasz foldi_istvan #6529 üzenetére
Nekem max. 20 százalékot merül ha nem nyúlok hozzá egész nap. (S9+)
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz kuzma88 #6522 üzenetére
Powerbankot, a Zen buddhizmust, felajánlani a telefonod egy S7-ért cserébe, a bungee jumpingot, anyám süteményét, és két csajt egyszerre. Mármint a két csajt egyszerre, nem mindet. Más most hirtelen nem jut eszembe.
(Bocs, magas labda volt.)
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Tiger.
nagyúr
válasz Fitzgerald #6570 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem szeretem,csak vannak idegesítő dolgok benne, persze mind1ikben van. De ami nagyon tetszik ez az automatikus wifi be, ez király, a ki kapcsolást meg az erobot megoldja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Zsozsoka 74 #6568 üzenetére
Ha nincs internet akkor mind1.
-
Tiger.
nagyúr
Megoldottam a lámpa bekapcsolasat a ki kapcsoló gombal. 😁
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #6563 üzenetére
De a lámpa bekapcsolasahoz is net kell neki.
-
TODI1111
veterán
Ha ezt nekem cimezted akkor igen,szegedi vagyok. Hidd el tudom mire képes az U11 mert volt nekem is (jelenleg a fiam használja). Én egy szóval sem mondtam, hogy az rossz készülék,de szerinted ebben a topikban hányan kíváncsiak arra, hogy szerinted mennyivel jobb mint az S9? Ezt a te nyűglődésedet rövidre lehetett volna zárni annyival, hogy egyszerűen elkószöntél volna a topiktól mert neked nem jött be az S9 és visszamész a szeretett htc márkádhoz.
-
Tiger.
nagyúr
2 dolgot nem értek. Az egyik mi köze a Google Chromenak a bixby gombhoz, ki fejtem, fent van a bixby action app, ahogy megadtam neki ami kell, a crom egyből rossz lett.
A másik, miért nem megy a bixby net nélkül?
-
Tiger.
nagyúr
Te szegedi vagy ugye? Gyere be és nézd meg mire képes az u11. Eladnam de nem lehet mert 22havira vettem. Uzemidejuk kb ugyan az. Sebességben viszont van különbség, bár halistennek s 9-nel sikerült a cromnal vissza kapni a sebesseget, elég volt egy alap beállítás.
-
ShadowLac
addikt
válasz brainticket #6557 üzenetére
Ezt mondom én is.
(Az u11 ben kicsit erősebb a fényerő mint az u11plus ban)nem kell fényerő és nem merül.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
brainticket
aktív tag
én most váltottam épp HTC U11+ról S9+ra mert nem bírtam megbékélni a HTC sötét kijelzőjével, ahogy jött a jó idő és egyre többet vagyok a szabadban, egyre jobban irritált hogy kb semmit nem lehet látni a HTC-n, lehet sokáig bírta az akksija, de inkább tolja fel nekem az S9+ 1000 nit fölé a fényerőt és merüljön gyorsabban, minthogy nézegessem a HTC 300 akárhány nit-es kijelzőjét, és az első tesztek szerint kb ugyanez a panel került a HTC U12+ba is.
-
TODI1111
veterán
Én már csak azt nem értem, hogy miért használod még mindig a samsungot? Állandóan a htc a jobb mindenben és a készülékkel is több problémád van és volt mint mindannyiunknak együttvéve. Ha jól vettem ki a szavaidból akkor még meg is van a htc, vedd elő használd azt, az S9-et meg add el.
-
JockeyEwing
aktív tag
Van szerintetek különbség a független, a vodafone, a t-mobile vagy a telenor CSC-k között?
A Telenoros rommal azt tapasztalom, hogy sokkal jobban merül a készülék. Éjszaka 10%. A frissítés előtt ez 4-5%-volt. Főleg az Android OS illetve az Android Rendszer csipegeti az akkumulátort.
A beállításokon nem változtattam, alkalmazást nem telepítettem.
Egyszer csak elkezdte enni.
A szokásos cache wipe, reboot, Google Play Szolgáltatások adatok törlése, alkalmazásengedélyek visszaállítása mind megtörténtek.Kb. 1 hónapja csináltam egy factory resetet, akkor az megoldotta. Most újra előjött, most csináljak mégegyet?
Havonta wipeolni kell egy 300 ezres telefont, hogy a "látszólagos semmi" ne egye az akkut?Egyáltalán ha nem változtatok a szoftveren, (auto update mindenhol ki van zárva), akkor hogyan kezdi el a rendszer meríteni saját magát? Ez egy szoftver. Ha nincs felhasználói beavatkozás, akkor az idők végezetéig ugyan azt és ugyan úgy kellene neki csinálni, nem?
Más Telenoros S9+ -os sorstársnál nincs meg ez az Android OS és Android Rendszer merülős probléma?
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
válasz #61600768 #6545 üzenetére
Miért gondolod, hogy rossz? Nekem az u11 ben lévő is jobbnak tűnik, a10-esben meg stabilizátor is volt. Hogy minek azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
takcslajos1
tag
Sziasztok,
akárhogy guglizom, nem találok választ: a LED View tok vízálló? (ugye van rajta az a mini képernyő, hogy az tönkremegy-e víztől például) -
törölt tag
válasz #61600768 #6545 üzenetére
Mondjuk magát a selfie kamerát sem értem. Anno a W800/K750/D750 trión volt hátlapi tükör, hogy az akkori 2 megapixel jól sikerüljön.,
Ezek után lejön, hogy jobban értékelném, ha a hátlapi csinálná a selfit is.Úgy is üveg a hátlap arra vigyázni kell. Most egy része ha tükör akkor kb nem kell notch, meg egyéb vacak amit a kávamentesség kárára írnak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz foldi_istvan #6539 üzenetére
Htc u12+
-
törölt tag
válasz foldi_istvan #6541 üzenetére
Hja. Meg én is tudok csinálni frankó teszteket.
Egy Samsungon beállítom, hogy a tesztelt appok mindig legyenek alvó módban, aztán a Game Launcher/Game Tuner párosban felveszem őket "non games app"-ként, majd beállítom, hogy kb -4 erőforrásigényű (akkukimélő) legyen.
Utána sütök egy olyan tesztet, ahol a 3.5 éves S5 Minim ahol ugyanezek ellentétes beállításon vannak nem marad el jelentősen mondjuk egy S7-től. -
törölt tag
válasz TODI1111 #6534 üzenetére
Amúgy az a vicc, hogy pont az akkuidő miatt nem merek váltani.
Eddig úgy használtam két telefont, hogy az új mindig az elsődleges, a régi a másodlagos. S7-S9+ váltásnál éreztem először azt, hogy ebbe nem igazán kellene beletenni a 128-as sd karit, meg a korlátlan netes simet, hanem az S5 Mini helyét vette át az S9+ ami az előző másodtelefon volt. A havi 100-125 giga web/youtube/torrent ez megölné reggel 10-re. -
Tiger.
nagyúr
válasz TODI1111 #6537 üzenetére
Ezt dijaztam a htcben, volt htc 10-em hát nem volt jó uzemideje, aztán jött az u11 ami többet tudott nála, és ugyan úgy 3000-es aksival rendelkezett, viszont sokkal jobb volt az uzemido. Ezt kellett volna a Samsungnak is csinálnia, ha már ekkora aku került bele.
-
TODI1111
veterán
válasz foldi_istvan #6535 üzenetére
Igen, a sok marketingmaszlagot hajlamos elhinni az ember (én is ). Nekem is volt S7 edge készülékem és tudom, hogy jobban bírta de mindig kell az újdonság és én is megvettem az S9+ készüléket
-
Tiger.
nagyúr
válasz foldi_istvan #6535 üzenetére
Már van neki.
-
foldi_istvan
csendes tag
-
TODI1111
veterán
válasz foldi_istvan #6533 üzenetére
S7 edge 3600-S9+ 3500
Hiába 2 év előny nagyobb kijelző többet eszik, márpedig az 5,5 és a 6,2 között elég nagy a különbség. -
-
TODI1111
veterán
válasz foldi_istvan #6529 üzenetére
"Tényleg nem vàrtam csodàt,de azért bíztam benne,hogy az S7edge kényelmes ~40 óràjàt 4 óra Sot-tal hozni fogja.Hàt nem..."
Azért azt gondolhattad volna, hogy annyit nem fog tudni sokkal nagyobb kijelzővel, több szenzorral és kisebb akkumulátorral. -
törölt tag
Tud valaki arra okosságot, hogy ha a hívószámhoz fotó is van rendelve, az nagyban jelenjen meg, ne ilyen kicsi karikába? Mate 9-nél pl. betöltötte az egész kijelzőt.
-
kuzma88
tag
válasz foldi_istvan #6526 üzenetére
Hétköznap a munka miatt kap extra igénybevételt, de hétvégén ha lerakom reggel és este megnézem akkor is lemegy 50% alá az akku. Pedig egy csomó alkalmazás kötelező alvó módban van. Kipróbálom az FR - t aztán jelentkezem a tapasztalattal.
[ Szerkesztve ]
-
foldi_istvan
csendes tag
Nekem kb ugyanez volt,miutàn àtköltöztem S7edgeről.Múlt héten nyomtam egy factory resetet az s9plusnak,utàna jobb lett az üzemidő,de még mindig nincs a 2 éves S7edge szintjén.Mindenki mondja,hogy a nagyobb kijelző miatt,de igazàból kevés kijelzőidővel se bírja nagyon jól...
-
ShadowLac
addikt
Nagy kijelző+nagyobb fényerő. Amit észre sem veszünk csak használnuk a napon is mintha nem is sütne. Ez miatt nagy az energia igénye. Kb 30% ot visszaveszel a fényből és jó is. Úgy meg nem az igazi.? Elegáns ,szép teló.Nekem nem probléma h rátöltsek.
Több mint 1000 nit a fényereje.!![ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Tiger.
nagyúr
Este csinálok megint egy gyárit, zavar, hogy ilyen.
Jobban megfigyelem, de sztem amikor gepre került a bixby action app miatt, onnantól lett szar.
-
kuzma88
tag
Sziasztok,
Kettő hónapja használok S9 - et és S7 - ről váltottam. Az S7 akkor már több mint 2 éves volt és akkuidőben köröket vert az új S9 - re...
Felhasználás nem nagyon változott.
Napi 2 - 3 óra beszélgetés, napi 3 óra körüli kijelző idővel. Navigáció közben autóstöltőn van, akkor nem fogyaszt.
Folyamatos a WIFI és Bluetooth kapcsolat, de a közepes energiatakarékos módban működik a telefon.Általában olyan este hat körül végzek a melóval, s ezt az S7 nevetve bírta, sokszor 30% feletti akku állapottal.
Az S9 sok esetben már délután 4-5 óra körül enni kér...Eléggé Samsung fanatikus voltam, de most azon gondolkodom, hogy lecserélem valami másra, mert ez most nem jött össze a Samunak, hiába a szuper kamera.
Van tippetek, hogy mit lenne érdemes még kipróbálnom?
-
OCTAMD
őstag
válasz brainticket #6520 üzenetére
Ha a kód nem egyezik a simmel,akkor csinál ilyet
De most itt nem látom át,hogy melyik sim mi miatt
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz brainticket #6518 üzenetére
Nem látom át most ezt,mondjuk fel szokott tenni pár kérdést
Ugye te már láthatóan a sim2t lecserélted valamikor ,mert magyarra váltottál(xeh)
Ugye ha jól látom és gondolom most is a sim2 a magyar és nem cserélted fel véletlen sem a sim1el
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz brainticket #6516 üzenetére
No itt az látszódik,hogy eredetileg osztrák független és még onnan is frissít.
Aztán sim1 osztrák sim
Sim2 magyar simYukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz brainticket #6514 üzenetére
Nézd meg a szoftveradatokat
Szolgáltatói szoftververzió
Ha osztrák lenne,akkor ATO/ATO,ATO/ATO kódsor lenne benne
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz brainticket #6512 üzenetére
Ez azért van,mert a telo más országból származhat mint a sim
-
OCTAMD
őstag
válasz brainticket #6510 üzenetére
Kéri hogy nyomj a restartra
-
brainticket
aktív tag
van egy nagyon idegesítő problémám az új S9+-al, nem szereti a sim kártyámat vagy a szolgáltatómat, minden újraindításnál feldobja ezt a két üzenetet, elég idegesítő, de legalább nem indítja ténylegesen újra, úgy mondjuk használhatatlan volna a telefon.
Tudok ezzel valamit kezdeni? sim kártyát már cseréltettem a szolgáltatóval, nem változott semmi.
-
brainticket
aktív tag
válasz perzeus #6501 üzenetére
ezen én is meglepődtem amikor belaktam a telót és beraktam a második sim kártyát hogy mi a francért van az ott, egyszer beállítom a dual sim beállításokat aztán annyi, totálisan értelmetlen hogy a notification barban állandóan ott van, és persze én sem tudtam eltűntetni.
-
PrinceT
csendes tag
Sziasztok! A galaxy apps-t ti tudjatok frissíteni? Nekem mindig errort ir. Ugy kezdte hogy a play store a gyari uzenetek appot nem bizonsagosnak irta, ami sztem netto baromsag. De a galaxy apps tovabbra sem ok! A valaszt elore is koszi.
-
szab120
tag
Nekem tök jó emlék visszanézni.
Sokan azt sem értik, minek cserélgetem gyakran a telefonjaimat.
Vagy mikor egyik kollégám mögött összesúgnak, hogy minek vesz 500-ért fényképezőt, a másik meg minek 300-ért drónt.
(Én pl. azt nem értem meg soha, minek vesz valaki hitelre vadi új Suzukit, (és most nem a márkát szidom). De soha nem teszem szóvá, elfogadom, most is csak zárójelben teszem meg.
Ha valaki szelfizik, csücsörít, bármit tesz, csinálja, nem foglalkozom vele.
Mindenkinek meg van a maga "érthetetlen" cselekedete
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest