Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
Valakinek volt már változás az üzemidőben azzal h átállította amoled-mozira a kijelzőt? 😃
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
válasz dkovizoli #31997 üzenetére
Ezt a Ugreen töltőt amit korábban linkeltem valaki ajánlotta hogy megy vele a gyorstöltés. Érdekes nálam nem megy vele. Na mindegy. Ha sietek akkor használom hagyományosan, ha nem akkor meg ráér rajta pihenni.
-
alcapone386
őstag
Samsung sara sajnos. S9 től bevezette a samsung is, hogy csak gyári cuccokat támogat. Mint az iphone.... Töltő valahogy figyeli, hogy min keresztül töltöd a keszüleket, és annak függvényeben engedélyezi a gyorstöltést (nemrég jött meg egy minőségi usb-c töltőkábel. Rögtön kiírta a telefon, hogy nana nem eredeti töltőkábelt csatlakoztattam, így nuku gyorstöltés. Kihúztam, visszadugtam és azóta is van gyorstöltés....ki érti ezt?!
Megoldás: jó minőségű fali gyorstöltő+kábel+qi gyorstöltő.
-
Rinocerosz
őstag
Vicc az egész...
Mondjuk nem is tudom mit várok, ez már egy öreg telefon.
Nevetségesnek tartom azt is, hogy mi nem kaptuk meg a one ui 1.1-t. Nem tudom miért jó ez a összevisszaság.
(Bixby routins is.. nem igaz, hogy nem tudják megcsinálni, fotózáshoz is kéne már pro mód.)[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
A TMH-n valakinek kopogtatott már a CSGD? Elvileg kint van, de telefon még nem szedi.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
esbii22
őstag
Samu74: Gyári kábellel és töltőfejjel használom a vezeték nélküli töltőt.
Alcapone386: Mit javasolsz akkor? Másik kábel kell? Milyen? Vagy másik töltőfej?
Azért kicsit vicces h gyárival nem működik..
-
embe
nagyúr
A franc megeszi ezt a retek Samsungot. Szolgáltatós telókra megint hamarabb kint van a friss fw, mint az XEH-re.
Az S7-hez is júniusban adtak ki utoljára XEH romot, szolgáltatós meg most augusztusban is került kiadásra.Ez a magyarországi Samu sara? Korábban pedig a szolgáltatós romok csúsztak.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
alcapone386
őstag
-
kisdobos0111
aktív tag
Érdekes hogy eddig nem karcolódott a kijelzőm, de az utóbbi időben egyre több karcot veszek észre rajta.
-
lcdtv
tag
válasz Rinocerosz #31983 üzenetére
-
lcdtv
tag
Sziasztok. Úgy hozta a sors hogy kapok egy s10-et. Az lenne a kérdésem hogy S9-ért mennyit lehet szerintetek kérni .Kb 7 hónapos fóliás Spiegen tokban.
-
esbii22
őstag
Valaki használja ezt a vezeték nélküli töltőt? [link]
Majdnem kétszer annyi időbe telik neki feltölteni mint kábellel. Ez normális?
-
kelly416
veterán
válasz szemy94 #31975 üzenetére
Annak idején a Sony z1c-re előre-hátra üveget tettem. Mar csak a keret volt veszélyeztetve.
Most meg semmit nem használok (vagyis folia van a hátlapon), vagy egy MSVII vékony homokszerű tapintású tokot, mert nem csúszik és így nem áll ki az usb portakaró, mert azt rendszeresen teleszemetelem. Sajna. -
szemy94
senior tag
válasz Rinocerosz #31974 üzenetére
Nekem csak a por megy be (én kivételesen nem cnc-zek, csak vezetek minden fele klíma nélkül ugye ablak lent, poros helyeken is), volt egy tok, ami megtetszett, de picit keményebb volt a belseje, ez pont elég volt, meg is karcolta a por a hátlapot. 1 helyen karc, meg vagy 3 pöttyszerű képződmény. Pedig vigyáz(nék) a telefonjaimra nagyon, de Gorilla meg Sárkány ide vagy oda, nem egyszerű az élet az üveghálappal.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Rinocerosz
őstag
Egyébként amikor először voltam cnczni nem gondoltam, hogy a fém bele menne a tok és a telefon közé... de nagy meglepetés ért amikor a telefon tokot levettem. :( ott volt sok kis fémdarab.
Sajnos, az s7 hátlapján lett is vagy 4-5 mikro karc. (szerencsére nem komoly)Most az s9+ is ha kell, előveszem aztán rakom is el, nehogy karcos legyen.
-
i400
senior tag
válasz csorbajeno #31972 üzenetére
Lényegében vízálló lett teljesen, meg bírta az ütést is, a finom fémpor sem jutott be.
-
Reverting
őstag
válasz samu74 #31967 üzenetére
Egy kis folpack csodakra kepes... de ha mar elkezdodott akkor mindegy... kb.10mmX10mm-es negyzet van az enyemen honapok ota... semmi hatranya funkcioban, esztetikaban sem a tok miatt...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
1500Ft
SPEEDSHOPés vannak több tokjaik akcióban
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Valaki találkozott már olyan hibával, hogy az ujjlenyomat olvasorol el kezdett kopni a festék. Vagy konkrétan el kezdett le peregni.
-
esbii22
őstag
Pusszycat: Vas minden mennyiségben, néha alumínium, hőkezelt vasak. Komplett szerszámházakat csinálunk. Persze darabokra lebontva. Én 3+2 tengelyes Heller mci16 on dolgozok 4 éve. Van ferde megmunkálás is bőven. Előtte volt egy kis heidenhain is 🙂
80%-át gép mellett programozom egyedi gyártás. Cam ritkán van.Rinocerosz: Nekem is olyan végzettségem van. Suli alatt is cégnél voltunk gyakorlaton utána ott lehetett elhelyezkedni.
Már túlon-túl offba léptünk át 😃😃
-
válasz esbii22 #31958 üzenetére
Fát vagy vasat,csak mert én is?
Amúgy én fát. Xilog3 fut a gépen. Amit nincs kedvem abban megírni azt az autocadban intézem. Nice.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
esbii22
őstag
válasz csorbajeno #31956 üzenetére
Cnc-zek 😂😂
Szemy94: lehet csak én képzeltem be. FHD felbontással használom az elejétől fogva 😃
[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
válasz esbii22 #31955 üzenetére
Nekem is azon volt eddig + kékfényszűrő, viszont írták sokan, hogy majdnem mindegy az üzemidőnek a felbontás, és igen, az üzemidő nem sokban más, viszont az alkalmazás váltás már akadozik WQHD-n.
Kipróbálom ezt, kiváncsi vagyok, lehet csak placebo, de hátha találtál egy új dolgot amire nem gondolt senki :)Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
esbii22
őstag
Ti hogyan használjátok a képernyőmódot? (Beállítások-->Kijelző-->képernyőmód) Eddig adaptívon volt, de pár napja átállítottam amoled-mozira és mintha jobban bírná az akksi. Simán megvan a 4 óra kijelzőidő még a melóba is pedig ott nagyon rossz a térerő. Eddig ott mindig töltenem kellett. Sokat nyomkodom ha fut egy hosszú program 😂.
-
kiskeni
aktív tag
Volt itt egyszer valaki, aki említette, hogy elhagyta az S9/S9+ telóját (nem emlékszem melyik volt neki) és nem tudta mire vélni, hogyan hívták fel a barátnőjét (vagy tudjamisénmár kijét) az elveszett telóról. Nem lehet, hogy így?
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Oldman2
veterán
válasz alcapone386 #31938 üzenetére
A "hol vettem" kérdésre a legegyszerűbb válasz, hogy rákérdezel itt, ezen a Fórumon, hogy kinek van már?
Én pl. megírtam anno, hogy Szolnokon, nálam elérhető kölcsönbe egy ilyen SIM kártya.
-
csimpas
tag
válasz dkovizoli #31941 üzenetére
Szevasz!
Természetesen ezzel kezdtem direkt nem írtam ezt le, mivel visszakeresve itt a topicban, megtalálható párszor ez
Az én telefonom gyári független, viszont a Telekomnál vásárolt, így ha jól emlékszem, akkor tmh vagy thl volt, így ez a módszer nem volt működőképes, mindenféleképpen kellett a thai rom sajnos.
Természetesen kipróbáltam, mielőtt felraktam a thai romot... Factory resetet is csináltam, gyári beállítás visszaállítást is, szóval mindent, nem működött, csak a thai rommal, azzal viszont elsőre
Annyit még hozzá tennék, hogy ennek ellenére, hogy thai rom van fent, és ha a Magyar sim kártyával csinálok egy gyári beállítás visszaállítást, akkor ugyan úgy eltűnik a hívás rögzítés funkció
Tehát ilyenkor újra kell egy gyári beállítást visszaállítani a thai kártyával
Természetesen a fenti leírás nem azoknak szólt, akik hetente kétszer raknak fel custom romot a telefonjukra, hanem azoknak, akiknek bőven megfelel a gyári is, csak épp a hívás rögzítés miatt kell bajlódni vele és mondjuk nem követik a topic életét napi szinten, hanem felhasználóként használják a telefont (mint én)
Én nagy örömmel olvasom hogy írod hogy "samfirm" meg "firja program" csak épp a thai szóra visszakeresve ezeket nem igazán esik szó... Ezért is írtam hogy nekem is újdonság az, hogy a samfirmről leszedhető gyors sebességgel is a feljebb linkelt programmal a thai rom és nem kell 2 napot várni, vagy előfizetni prémiumra, hogy gyorsan lejöjjön
Én pedig azzal indítottam a leírást, hogy a galaxy s3 megjelenés óta nem raktam fel romot a telefonjaimra, pedig a 6 és a 8 kivételével megvolt az összes galaxy széria nekem az s2től kezdve!
Továbbá nyilván nem azoknak szól, akik napi szinten jelen vannak az s9 topicban, hiszen én sem lapozgatom naponta, sőt..Viszont az alap segítség nekem is innen jött, én meg cserébe ezért írtam le, hogy hogyan csináltam, mivel ilyen jellegű "szájbarágós" leírás nem volt az átlag hülyéknek mint én, akiket mondjuk már nem izgat a rom, meg a reset, már évek óta
-
LoGeN90
aktív tag
Sracok, S6hoz kapott wireless charger jo S9hez is?
-
dkovizoli
addikt
válasz csimpas #31937 üzenetére
Szevasz! Pár dolgot hozzátennék. Ha a te készüléked gyári független, XEH kódos volt, az egészet szinte feleslegesen csináltad. Ha berakod az idegen régiós sim-et, ez esetben thai kártya, de ugyanígy jó az izraeli is, majd csinálsz egy gyári visszaállítást, a telefon az újraindítást követően azonnal rááll az új kártya régiójára, az esetedben a THL-re. Feltéve, hogy előtte OXM csoportbeli származású rom volt rajta. Sőt igazából a sim kártya cseréjekor automatikusan fel kell, hogy ajánlja a régióváltást. Amit vagy elfogadsz vagy nem. Ez az ún sim reset. Amikor kész vagy és teszed vissza a magyar simet, akkor fel kellene, hogy ajánlja a régió váltást, hiszen alapvetően kártya régiójából azz feltételezi, hogy abban a régióban us vagy, ezért ráálna. Ez mondjuk sokszor hülye dolog. Ha elfogadod, akkor ugrik a régió és vele a rögzítés is. Ez ugyanúgy érvényes egy gyári visszaállításra is mondjuk magyar simmel.
Leszedni pedig roppant gyorsan lehet a legfrissebb romokat a samfirm vagy a Frija nevű programokkal régió és telefontípus szerint. Ami még fontos, hogy innentől kezdve a thai régió frissítési üteme szerint kapsz OTA frissítést. Az pedig nem biztos, hogy ugyanaz, mint itt nálunk. Még egy , az oem feloldást nem kell használni. -
csimpas
tag
Sajnos nem tudom már szerkeszteni
Googlebe ezt írtam: thai sim
és ezt adta ki,innen vettem az eladó telefonban mondta, hogy ez az utolsó darab,nem megy rajta a roaming, viszont arra jó volt,hogy tudjam aktiválni a hívásrögzítést
Az még lemaradt,hogy független telefonnal megy csak. Az enyém gyári független
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Ezt lehet eBay-en is vásárolni, de én pl. a Face-en rákérdeztem anno az Utazók a nagyvilágban csoportban, hogy nincs-e valakinek, aki mostanában jött vissza Thaiföldről. Szerencsémre egy kedves csajszi segített rajtam,és adott egy élő simkarit.
[ Szerkesztve ]
-
csimpas
tag
sziasztok!
keresőszavak: thai, hívásrögzítés, acr, pie, android 9, rom, call recorder,
az utókornak és azoknak hagynám itt ezt a bejegyzést, akik nem nagyon foglalkoznak, vagy foglalkoztak az utóbbi időben ROM felrakással, és társaival
személy szerint talán még a galaxy s3ra raktam romot utoljára, jó pár évvel ezelőttutána az s6 és s8 széria kivételével az összes galaxy megvolt, ezekre egyikre sem tettem romot
a hívásrögzítés miatt kezdtem újra bele, gyakorlatilag több év kihagyás után, mert eddig az ACR és a hozzá vásárolt licence teljesen jól működött az s7 edge telefonomig
aztán az s9 plus duos telefonomon, döcögősen, hol fel vett hol nem az ACR, így "kénytelen voltam" beleásni magam mélyebben abba, hogy android 9 PIE alatt is működjön a hívás rögzítés
leírnám hogyan csináltam, hátha valakinek hasznos lesz
1, vettem egy aktivált thai sim kártyát, ami MICRO sim es volt, aztán döbbenten jöttem rá, hogy ez nem lesz jó az s9 plusz duos telefonba... mivel nem volt itthon sim kártya vágóm jobb híjján ezt kinyomtattam majd ez alapján vágtam ki ollóval a sim kártyát nano sim-re
2, néztem egy thai romot ( THL) a sammobile,samfirmware stb oldalon, de olyan tetű lassan jött, hogy kb 2nap alatt ért volna le az a kb 4.5 giga, úgyhogy elkezdtem közben keresni, hátha valahol máshol fent van,
majd egész véletlenül bele akadtam EBBE ez már egy elég régi megoldás arra, hogy max sávszéllel le lehessen szedni a firmware-t, de mivel évek óta nem foglalkoztam vele, ez nekem elég új történet, mindenesetre örültem neki hogy pár perc alatt letudtam szedni ezzel a megfelelő romot a telefonra
3 felraktam ezt az usb drivert
4, leszedtem az Odin3-v3.13.1 verziót
5 innen,ebből a leírásból kiollóztam azt, hogy
Fontos lépés [] : A Beállítások ⇒Fejlesztői beállítások¹ ⇒OEM-feloldás -t állítsuk aktívra, hogy véletlenül se kerülhessen FRP² lock -ba a készülékünk, a ROM-flash -t követően!
illetve hogy
Fejlesztői Beállítások menüpont aktíválása a készülék OS -ében:
Beállítások ⇒A telefon névjegye ⇒Szoftveradatok ⇒Build száma -t egymásután többször érintsd [6-os droidon ⇒6x, 7-esen ⇒7x], majd dob egy üzenetet, és utána már ott lesz a Beállítások listában.
továbbá, hogy az odinba ezt is érdemes betallózni
CSC_YYY: Ez, az alap CSC file. Ezt akkor kell betallóznunk, ha a telefonunk aktív CSC kódja, nem egyezik meg az újonnan felrakni kívánt ROM CSC kódjával. Ebben az esetben az új ROM szerinti alapértelmezett [default] CSC kódra fog beállni a készülék, és a flash művelettel együtt egy automatikus FR is lesz. Ezt követően pedig, a készülék az új aktív CSC -kód szerint fog frissítést kapni az OTA szerverektől. CSC váltáshoz, és Downgrade -hez is, ennek a file -nak a használata a javasolt !ezután az odinba betallóztam a megfelelő fájlokat, telefont kikapcsoltam, hangerő le, majd bixby gomb együttes nyomása mellett bekapcsoltam, megnyomtam a hangerő fel gombot, ezután az odinban rányomtam a start gombra
amikor végzett, belementem a tárcsázóba, jobb felül 3 pötty / beállítások, hívások rögzítése-t bekapcsoltam
kicseréltem a sim kártyát, és gyönyörűen vesz fel oda vissza hangot
(m4a formátumban, 14 percet 11 megában vette fel!remélem nem volt túl hosszú, és bízom benne hogy ha valaki erre rákeres és rátalál, akkor hasznos lesz az infó neki
-
samu74
addikt
válasz bodnara123_ #31926 üzenetére
Inkább szoftveres bug,nekem a kocsimba töltéskor ugyanaz van mint nálad. Kiírja hogy gyorstöltés, de idő nincs. Aztán egyszercsak tudja.Kicsit gondolkozik,nem akar butaságot írni. Jóóó van az úgy.
arcitec számít bizony sokat párszáz milliamper, hiába majd fél collal nagyobb kijelző 15 százalékkal tuti tovább bírja mint a sima s9. Mondjuk ezek exynos procik jobban csipegetnek mint a snapdragonos...Samsung kicsit jobban ráfeküdhetne a témára.
-----------
-
csorbajeno
veterán
válasz paolinho #31930 üzenetére
A Hiya hívásazonosító próbálja azonosítani a Névjegyzékben nem szereplő számokat és meg is találja, ha valahol a neten meg van adva. Azt pedig, hogy mást ír ki neked, mint aki hív azt egyszerűen a Névjegymegosztással tudja elérni. Pl. ha a Névjegyzékben kitöltöd az adatlapodat és ezt megosztod, akkor mindenkinek az ott megadott név fog megjelenni, amikor hívod.
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Hívott egy nem mentett telefonszam. Kiirt valami nevet meg alatta azt h smart. Tudom h ki hívott de teljesen más nevet irt ki ez az okosság.. Valahogy ki lehet ezt kapcsolni?
-
Rinocerosz
őstag
válasz sityupityu #31922 üzenetére
Tudom mekkora akkumulátor van bennük. Követem a híreket .
Szoktam nézni akkumulátor teszteket youtubon, és ráakadtam egy olyanra ahol a note 9, xs max, op 6t hasonlította össze. A teszt azzal kezdődött, hogy 8 órát készenléti időben voltak a telefonok. A note 9 ha jól emlékszem 5% vesztett az iphone pedig 0%.
Most ha iphone-ban lenne a 3174 helyett 4000 akkumulátor az nem semmi üzemidőt hozna. Az ios ad vagy 500-700mAh-t az adroidhoz képeset.
Mondjuk vagy 3 év még kell mire abba 4000 akkumulátor kerül. -
bodnara123_
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy amikor töltöm (gyári töltő/kábel) a telefont, akkor elő szokott fordulni random, hogy nem írja ki, hogy hány perc van a teljes feltöltésig.
Csak annyit ír, hogy gyorstöltés, a töltés várható idejét nem.
Kb. 5-10 perc múlva kiírja, hogy mennyi idő kell a feltöltéshez.
Ilyet más tapasztalt már?
Ez szoftveres, vagy hardveres hiba lehet?
Köszönöm előre is a segítséget. -
paolinho
őstag
válasz thedarkfox #31910 üzenetére
Hát, Isten tudja! Nekem valahogy nem annyira jön be ez a Biztonságos mappa. Az AppLock viszont nagyon szimpi, úgyhogy ez marad.
-
arcitec
addikt
Mert az 500mAh annyival többet számít? Bár az tény én is sima S9-et veszek, ha csak a kijelző lett volna az eltérés..
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
veterán
válasz Rinocerosz #31920 üzenetére
Persze, ők sem az akku terén vannak előrébb, hanem az optimalizált rendszerükkel...de azzal nagyon. Amiket meg felsoroltál, azokban meg nézd meg, hogy mekkora akkuk vannak az összehasonlítandó iphon-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kelly416
veterán
válasz Rinocerosz #31913 üzenetére
Akkor jó, cseréljünk.
-
Rinocerosz
őstag
válasz sityupityu #31919 üzenetére
iPhone-ba sokat ki bír a 3000 akkumulátor a készenléti idő is jó + ha nem nyomkodod sokat valóban ki lehet húzni pár napot a telefonnal. Viszont az applenek is kellene már egy komolyabb akkumulátort beszerelnie mert az s10plus vagy p30pro már szépen elveri.
Az s9+ nekem 2 napot bír ki, ha nem nyomkodom sokat, ha sokat használom akkor jó esetben 1 nap.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Rinocerosz #31918 üzenetére
Én már múltkor is írtam, hogy ne várjunk már csodát egy 3000-es akkutól ha androiddal van párosítva... Egy iphone elmenne vele talán 3-4 napot is, de nem egy androidos telefon.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Rinocerosz
őstag
válasz arcitec #31916 üzenetére
Neeem, mások is írták már régebben, hogy nagyon gyorsan lemerül nekik és van aki egyáltalán nem játszik rajta. Persze ez betudható annak is, hogy a 3000 akkumulátor nem túl combos egy adroidos telefonhoz.
Játéknál meg minden telefon elég gyorsan lemerül . Talán majd, ha már a samsung előrukkol az új akkumulátorral megoldódnak ezek a problémák.
-
arcitec
addikt
válasz Rinocerosz #31915 üzenetére
"Nem tudom, hogy az s9 miért teljesít ennyivel rosszabbul üzemidőben." Fentebb oldalakon keresztül azt taglalják,mert játszanak vele ...
-
Rinocerosz
őstag
válasz ArthurShelby #31914 üzenetére
Tényleg így van. Nekem is van itthon egy s7, és mindig úgy gondoltam az a megfelelő méret. Mostanában ha éppen a kezem ügyébe akad megnyomkodom, de már nem igazán lenne kedvem vissza szokni.
Viszont fateromnak most s10e telefonja van és az bizony tényleg nagyon kézre fekszik. Egykézel is szépen lehet használni, és érdekes módon üzemidőben is szépen teljesít. Mikor kérdeztem mondta, hogy 6-7 órát szépen kihúz neki (pedig okos óra is van rá kapcsolva). Igaz, nem játszik rajta. Nem tudom, hogy az s9 miért teljesít ennyivel rosszabbul üzemidőben.Galaxy Alpha nagyon csinos telefon régen oda-vissza voltam érte .
-
ArthurShelby
addikt
válasz Rinocerosz #31913 üzenetére
Én Samsung Galaxy Alpha-ról váltottam (ennek a telefonnak a lényege, hogy kicsi és vékony). Több s7 is van a családban, én ott maximalizáltam valahol a telefon méretet magamban, de tetszett az s9 (viszont a 4gb ramot keveseltem).
Ma az s9-emmel elégedett vagyok (az akku lehetne jobb, de nem vészes), és ami meglepő volt múltkor, hogy az s7 kicsinek tűnt.[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Rinocerosz
őstag
válasz kelly416 #31911 üzenetére
Én pont fordítva voltam :) sokat agyaltam a sima s9-en, mert nagyon jó mérete van. Viszont akkoriban elég sokat játszottam,filmeztem mobilon, ezért úgy gondoltam a nagyobb kijelző és a több ram miatt jobb választás a plus, de mostanra jóformán csak 1-2 kisebb játékkal játszok nagy ritkán.
Úgyhogy ha legközelebb telefon vásárlásra adom a fejemet, valami kisebb kijelzőset választok (csak praktikusabb). -
paolinho
őstag
válasz thedarkfox #31910 üzenetére
Köszi kipróbálom!
-
kelly416
veterán
válasz samu74 #31908 üzenetére
Én is gondolkoztam a pluson, de inkább a kijelző mint az aksi vagy ram miatt, pubgban jól is jönne, de feleslegesen nagy a készülék, ezért maradtam ennél. Kicsit bánom, mert nálam meg elfért volna zsebben, de ez van. Fél éves telekomos beszerzésű telót nem fogok elkótyavetyélni csak ezért, de a legközelebbi biztos nagyobb kijelzővel jön majd remélem kb. 1 év múlva. Hátha kibírom addig...
-
paolinho
őstag
Létezik olyan beállítási lehetőség a gyári szoftverben, amellyel egy bizonyos applikációhoz való hozzáférést tudom védeni? Jelenleg ezt az AppLock-kal oldom meg, de ha van erre saját lehetőség is, akkor mellőzném.
-
samu74
addikt
válasz kelly416 #31905 üzenetére
Ja,addig jó az akksi amíg nem játszik a paraszt. Nekem is vígan kibírna egy teljes napot ,ha nem játszanék...De na ,ezért is van ilyen erős telónk hogy pumpálja a pixeleket, de sebtibe! Én speciel pont ezért vettem pluszt mert nagyobb az akksi meg több a ram. Na de mikor zsebbre kell vágni és fele kilóg, na akkor morgok egy kicsit.
-----------
-
kiskeni
aktív tag
Hogy root jogosultság nélkül semmi nem fog pontos akksi állapotot kiolvasni, az egyszer szent. Hogy root-nál mi a helyzet, mármint képes-e a hardver ellenőrizni az akku állapotát, amit aztán kiolvashat egy app, azt nem tudom. Maradok szkeptikus és azt mondom, hogy a telefonba nincs beépítve akksimonitorozó elektronika. Szervizekben is valószínűleg külső eszközt használnak a vizsgálathoz.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
kelly416
veterán
válasz csorbajeno #31903 üzenetére
Nyilván én vagyok kocka, de többnyire naponta kétszer töltöm. Elég lenne az akku 1 napra, ha nem lenne pubg, de így délután töltőm, este játszom, éjszaka töltöm újra. Mondjuk leginkább biztonság kedvéért, mert talán 2 meccset is kibírna egy töltéssel 24óra alatt, de néha rám jön a játszhatnék, akkor 100-ról letornázom 15%-ra 2 óra játékkal.
-
TaaT
nagyúr
És az AccuBattery appról mi a véleményetek?
Give them hell Ukraine!
-
csorbajeno
veterán
válasz arcitec #31902 üzenetére
Alapvetően hasznos dolgokat is tud az app, án is szoktam használni, de az akku stat pont nem az. Az app szerint a 4 éves S6-ban jobb állapotban van a gyári akku, mint az S9-ben. Ugyanazt a Qi-töltőt használom mindkettőhöz.
A felhasználáshoz annyit, hogy amíg meg vagy elégedve a teljesítménnyel minden szempontból addig nincs baj. Akárhogy használom, nekem egy napot mindig kibír töltés nélkül, így még sokáig fog maradni. Az egyetlen dolog, ami néha-néha hiányzik az a 2x zoom kamera, de anno megvettem az S3-hoz a Sony QX-10-et, így az is meg van oldva úgymond.
Használd te is megelégedéssel
-
arcitec
addikt
válasz csorbajeno #31901 üzenetére
Nagyon nem nézegetem, de majd kíváncsi leszek 2-3 év múlva mit ír ki. Jelen állás szerint nem érzem, hogy 1 éves lenne az akku, minden teljesen jó. Bár amint látszik nem nagyon vagyok profi használó, "kihasználó,felhasználó" ..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest