Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
válasz thedarkfox #26901 üzenetére
Galéria szerkesztője, vízszintes tájolás illetve: "Beforgatom függőlegesbe és mentem" - igen, persze, hogy szerkesztettem volna a képet, de valamiért nem akarta az igazat. A megoldás az volt, hogy töröltem a képet a fenébe, megkerestem a google képtalálatai között ahonnan leszedtem és megjelenítettem a Galériában Firefox segítségével. Onnantól csak elforgattam a telefont és lám, érdekes mód már ki tudta tölteni a képet.
Ez kissé érthetetlen volt számomra amúgy, mert még direkt ellenőriztem is a kép tulajdonságait, hogy stimmel-e a felbontás és stimmelt, tehát a szürke képen kívül nem volt semmi a kép része. Érdekes az is, hogy a letöltött változatnál ha elforgattam a telefont, akkor is ugyanúgy körbekeretezte... Ezért próbáltam szerkeszteni, hátha.
Most néztem amúgy random telómmal lőtt képeknél, azoknál megfelelően működik az elforgatás szerkesztővel és telefon elforgatásával is, szóval nem értem.[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest