- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz bollokcs80 #22 üzenetére
200 alatt lenne meggondolnám.
-
válasz bollokcs80 #22 üzenetére
Ez nagyon sok , Részemről marad továbbra is az iPad .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bollokcs80
Korrektor
Ma jött róla a bejelentés, 650 euróért (kb. 230e forint) indul németeknél : [link]
A sima S7-et már meg lehet itthon kapni 210e körül - azt hiszem ennyiért kihagyom....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Tetszik az akkumulátor nagysága , oled kijelzővel nagyon ütős lenne .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Somatom
veterán
-
doooo
veterán
válasz Schuler888 #17 üzenetére
Hát én érzem a lassan 4 éves Tab S3-am esetén... pedig tényleg az a régi, nagyrészt értelmetlen berögződésem van még mindig, hogy sűrűn kilövök mindent az alkalmazásváltóból (S21U-nál már mondjuk nem, meg is lepődöm néha, amikor meglátom, hogy 10-15 alkalmazás is ott van ). De nagyobb bajom az öreg SoC... ha az nem lenne ennyire döcögős benne, a RAM-mal önmagában nem foglalkoznék sokat. Mostanra tényleg megérett a váltásra, de legkésőbb jövő év elejére.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
Lassan 2 eves TabS4-emnel nem erzem a 4GB-bol eredo hianyt, plane h a 3. 12GB-os telefonom van... de ha ma vennek nalam is minimum lenne a 8. Meg ugye kerdes mire..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Mercel
senior tag
A 4 giga RAM és LCD páros miatt nálam el is vérzett.
Marcel
-
bollokcs80
Korrektor
-
doooo
veterán
Elfogadnék nagyon szívesen egy olcsóbb verziót... még talán az LCD-vel is megbarátkoznék ekkora méretben (bár az első AMOLED-es mobilom után megfogadtam, hogy többet csak hasonló technológiájú kütyüket veszek).... de az a 4GB RAM nagyon kevés lenne (ha valóban ennyi lesz). Tab S3-at kell váltania az utódnak, bármi is lesz az... azért annál illene többet nyújtania. Igazából a rendes S7-eknél is idegesítő, hogy nem tudtak 8GB-ot beledobni, amikor minden másban "bőkezűek" voltak (főleg az S7+-nál).
[ Szerkesztve ]
-
Lincoln6echo
tag
https://www.banggood.com/Alldocube-iPlay-30-Pro-MT6771-P60-Octa-Core-6GB-RAM-128GB-ROM-4G-LTE-10_5-Inch-Android-10_0-Tablet-p-1781818.html?cur_warehouse=ES&rmmds=search Én ilyet használok már január óta és bár lehet,hogy nincs rá támogatás,de egy nagyon fasza kis tab és az ár érték aránya is zseni szerintem.
-
janeszgol
félisten
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Mikor olvastam a cikket, bennem is az fogalmazodott meg, hogy 200 ezer alatt jo kenne. Bar a 4 GB ram ezen az aron keves.
6/128 kiszerelesben wifi only 150-160 ezer korul... Nem lenne rossz. -
őstag
10000 mah akku, 12.4 kijelző jónak hangzik! Kíváncsi leszek az árára.
-
Doki42
őstag
Nekem s6 lite van / fe / még mindíg szuper....minek cserélni?
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
laci1892
őstag
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Felhasználási szokásoktól függő.
Nekem az s10 már egy éve váltja ki, nagyon minimális kompromisszum mellett a régi asztali gépem.
Ellenben... igen.
200 alatt én is elgondolkodnék rajta. Nagyon húzós lett az se széria ára is.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Annyira nem jó egyébként, én S7-en próbáltam munkához, nem igazán váltotta ki az asztali környezetet.
Inkább az (itthoni) árára leszek kíváncsi, jó lenne valami értelmes és friss droidos tablet 200k alatt.B.Cs.
-
laci1892
őstag
Arra leszek kíváncsi hogy, a dex koncepcióját megkapja e az eszköz. Lenne rá egy tippem hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 3G 16GB
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- ÚJ, bontatlan iPad 10.gen 64GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy s8 ultra!