-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
ffrdgc #10051 üzenetére
Én a karcokat jobban gyűlölöm mint a rosszabb tapintást!
Egyébként ezt fóliája válogatja!
Pl a gyári az eléggé sikamlós, olyan mintha üveg lenne, szemben a Clearplex-el, mert az meg annyira gumis hatású, hogy szinte megakad benne az ember ujja görgetés közben.De az viszont nekem is új, hogy az alkohol, vagy a flippes tok ilyen könnyen tönkreteszi az oleofob réteget!
Ha ez igaz, akkor viszont tényleg nem érdemes fóliákkal bohóckodni; mert ha karcos lesz, akkor letörlöm róla a védőréteget, és ennek ürügyén elküldöm gariba kijelzőcserére!
-
Sun777
tag
Azért az nem igaz, hogy egy fertőtlenítéstől "valakinek lejött egy bevonat a kijelzőről".
Vélhetően az oleofób rétegre gondolt a kérdező, de ez nem "lejön" hanem lekopik, idővel, teljesen magától is. Mondjuk a fertőtlenítés mindenképp ront a helyzeten, sokkal jobb ötlet lenne szerintem lefedni valamilyen fóliával a készüléket pl. a Samsungnak is van most már gyári (puha) fóliája, ami széltől szélig ér, gyönyörűen kiér a hajlított ívre is és nem kell folyékonyragasztó.
És ha már le van fedve fóliával a képernyő, akkor majd fertőtleníted a fóliát, így nem magát a kijelzőt marod vele. Ja meg persze tok is legyen a telefonon, hogy a széle se legyen felmarva a fertőtlenítéssel.(Fertőtlenítésre én egyszerű háztartási fertőtlenítőkendőt használok pl. Dettolt. De egyébként sokféleképpen lehet fertőtleníteni, akár UV fénnyel is. De én nem magát a készüléket hanem csak a tokot, meg a fóliát fertőtlenítem, a készülékhez hozzá se érek
)
-
-
Ha van, írd meg itt légyszi! Egy minőségi tok megvan 20e alatt uag esetén is, de a dbrand 10e alatt van, ahogy a legtöbb spigen is. Egy biztosítás havi 4.5e és 30e önrész kb. Szerintem azért a tök olcsóbb, nem beszélve arról a kiesésről, amíg áll a telefon a szervizben.
-
guriga1234
addikt
Tegyél rá átlátszó tokot. Az enyémen is olyan van, nem csúfít el semmit, valamennyire véd is, és kicsit sem billeg a kiálló kamerák miatt, mert a tokból nem lóg ki, sőt, egy kicsit a kijelző oldalon is véd, ha lefelé rakod le, mert alul-felül kb. 1mm-t túlnyúlik, tehát nem a kijelző fekszik fel pl. asztalra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung S22 mobiltelefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB Phantom Black, Szép Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest