- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
Kincsesss #15625 üzenetére
Nyugodj meg, egy napot kibír bőven! Akiknél nem így van ott valami baj van az alkalmazásokkal, vagy nagyon extrém elvárásaik vannak, de ezeknél semmi nem lenne jó, mindent el lehet cseszni, nem megfelelő használattal, appokkal.
Sokan csak ezzel nyugtatják magukat, hogy miért váltanak az újra -
válasz
Kincsesss #15542 üzenetére
Nem az áráról volt szó, hanem a processzorról....
Az S22U is egy vagyon meg az S23U is.
+200-ben nem csak a jobb akku idő van benne, hanem több más, újabb feature és más tényezők is az inflációt, forint romlást is beleszámítva.
Nekem tetszett az S22U is, ha olyan lett volna, mint ez, akkor nem is gondolkodtam volna a cserén. -
T0mcs
tag
válasz
Kincsesss #15394 üzenetére
A világ egyik legjobb telefonjáról kérdezed ezt ?
Ha ezen nem javították akkor semelyiken. Több mint 1 éves csúcs mobil...
Hozzáteszem én soha nem találkoztam gond al pedig naponta 2x töltöm és használom rendesen.
Ha konkrét problémára kérdezel rá nyilván több értelme lenne. -
siskad
őstag
válasz
Kincsesss #14538 üzenetére
1 éve mikor a 22U is kijött rengeteget lehetett róla olvasni, hogy egy kicsit döcögősebb a 8gb-os verzió, legalábbis a 12-eshez viszonyítva.
Illetve az alkalmazások memóriában tartásánál van lényegesebb különbség, ebben érezhetően jobb a 12gb-os, nem nagyok fogja újratöltögetni őket. Igazából teljesen tökéletes, és elég a 8gb is mindennapi használatra, de véleményem szerint megéri ezek miatt a 12gb azt a plusz költséget. -
Kasya
nagyúr
-
avarhelyi
újonc
válasz
Kincsesss #14135 üzenetére
Errol a 100.000 Ft kedvezmenyrol lehet tudni tobbet? Sajnos a promocios szabalyzatok kozott nem talalom a leirasat es ez az "akar" nem tul bizalomgerjeszto, nem szeretnek feleslegesen utazni 300 km-t, hogy kideruljon akkor el a kedvezmeny ha veszek egy S23 Ultrat meg egy Watchot es Budsot egyszerre.
-
surgery
senior tag
válasz
Kincsesss #13904 üzenetére
Azért valjuk be az E mag körül furcsa dolgok vannak mostanában. Nem egy barátomnak volt garanciális gondjuk nehézkes és nagyon le akarják pattintani az embert ha garanciába kell javítani nekik. Én már bennük régen nem bízom. Extrem Digital jó volt elég sok telefonolt vettem tőlük de ők ilyeneket nem csináltak. Valóban fel van tüntetve a Samsung oldalán mint hivatalos viszonteladók viszont így kétlem hogy tiszta forrásból lenne a telefon ha hozzájuk kell vissza vinni.
-
surgery
senior tag
válasz
Kincsesss #13884 üzenetére
Sajnos nem, számla nem fizetés esetén is ugyanúgy tiltani fogják. Én inkább azt ajánlom hogy el kell kerülni az ilyen vásárlást és az ember nyugodtan alszik. Hiába az adásvételi szerződés ha gond van és az eladó nem akarja vissza fizetni az árát évekbe telhet mire vissza szerzed. Én személy szerint nem vennék ilyen telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- ZIDOO médialejátszók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128/8GB Fekete / Normál állapotban / számlával / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S22 Ultra gyári független szép jótállással!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest