- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Na akkor itt van a kutya elásva... Igen én mindig 4K60fps, engem a 30fps zavar, a mai időkben meg nem csinálok 4K-nál kisebb felbontású videót... tárhely igazából szintén nem nagy dolog a mai időkben...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Szerintem ez nálam kezdettől így van, eddig úgy gondoltam hogy ez valami technikai dolog hogy felvétel közben nem lehet optikát váltani, mert megakad...
Annyit megtennél, hogy csinálnál egy KÉPERNYŐMENTÉS VIDEÓ-t, hogy nálad hogyan működik? Nehogy aztán én legyek a hülye... Gondolom látszania kéne ahogy váltja a kamerát? Vagy a videó képernyőnél felvétel közben ugyanúgy ott van a 1, 2, 3x, 10x gomb?Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Nem... az adott optikával zoomol digitálisan... ja és videófelvétel KÖZBEN nincs is ikon, csak a felvétel ELŐTT lehet választani, közben már csak a csúszka van. Az "automatikus objektívváltás" be voplt kapcsolva, most kikapcsoltam, de ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Az megoldhatatlan a telefonnál, hogy zoom közben átváltson arra a kamerára, amelyik épp megfelelő? Tökjó a 10x-es optika, de szart sem ér, ha nem azzal kezdem el a videózást, de a megállítás nem mindig opció...
-
ACE-
addikt
Nem tudja valaki, nem találtam infót erre vonatkozóan, a telefon el tud látni párhuzamosan két eSIM-et is? Vagy egy eSIM mellé már csak egy fizikai nanoSIM választható másodiknak?
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11861 üzenetére
Ennyi sem kell, elég ha csak kiszáradásra hajlamos a bőröd, és nem kenegeted óránként...
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11833 üzenetére
Milyen gyakorlati témában láttad benne az előnyt?
-
ACE-
addikt
Igen, és ugyanakkor a biztonságot bizonyítja, hogy az optikai S20FE-vel viszont sosem volt ilyen probléma. Szóval feltehetően az papírlapra nyomtatott ujjnyomatot is felismerne Persze nyilván egy hétköznapi felhasználónak nem fogják "ellopni" az ujjlenyomatát...
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11787 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, az S20FE-mben sokkal jobban működött az optikai, szidom is ezt emiatt. Viszont feltehetően az ultrahangos megbízhatóbb, és kevésbé hamisítható, vagy téveszthető meg.
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11780 üzenetére
Még egyszer mondom, biztos elsiklottál felette. Nem volt tokban, nem volt a tűző napon a szélvédő mögött... Ha tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen telefont veszek, akkor kérdezem, addig tartsd meg magadnak a tanácsaidat, köszi.
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11775 üzenetére
Na de azt sem írták bele a használati utasításba, hogy bár tudja ezt a módot, de csak 2.5 perc videót lehet így vele venni, majd 5 percet hűteni...
Egyébként ez egy benti videózás volt, szóval nem tűző nap, nem volt rajta tok és nem a kezemben fogtam hanem egy gimbal-ban volt... persze nem klímás helyiség volt, eléggé izzadtam bent...
-
ACE-
addikt
Ez mi? 4K/60fps-ben kamerázok, 2.5 perc után kiírja hogy a telefon túl meleg, várjam meg mig lehűl... és kilép a kamera app-ból. Épp ballagást vettem volna, szóval szuper volt, de szerencsére másik kamerás app is volt a telón, és azon folytattam. tűzmeleg volt a telefon. A 4K/60 fps-el nem lehet hosszabb távon videózni? Másnál is ilyen?
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11551 üzenetére
Csak tudod kicsit egyenlőtlen a helyzet olyankor, amikor valaki tudja, hogy felvétel készül, és úgy fogalmaz, miközben irányíthatja a másik mondandóját, ezáltal teljesen tévútra tereli a beszélgetést. Hidd el nem véletlen találták ki hogy nem lehet felvételt készíteni. Ha Te így tartod be mások személyiségi jogait ne csodálkozz ha a tieid is csorbulnak...
-
ACE-
addikt
válasz tomi613 #11544 üzenetére
Hát jó, önmagában nincs túl sok jogod hogy bárkinek a beszélgetését rögzítsd, én kifejezetten ellenezném, persze nem tudok róla... gondolom nem közlöd mindenkivel hogy a beszélgetésről felvétel készül... na mind1, ez nem ide tartozik, de nem véletlen van tiltva alapban a telefonokban...
-
ACE-
addikt
válasz Quqesz #11506 üzenetére
Max.-on van, egyébként felbontást Ti mit használtok? Nekem közepesen volt, de igazából még az alacsony és a közepes között sem látok különbséget, hát még a max.-on, egyébként van szignifikáns különbség akku használatban?
-
ACE-
addikt
Köszi hogy ezt megosztottad velünk!
Nekem egyébként nem tetszik ez a jobb oldalról lehúzás, ennek így nem sok értelme van. Ha onnan húzod le felhúzásnál először a sima értesítések jelennek meg és csak utána tűnik el. Úgy jobb lett volna hogy egy lehúzás, és egy felhúzás is kell. A karakterek furik, az ikonok neveinek vége pl. nem is látszik... ez sem annyira bejövős.
-
-
ACE-
addikt
Ti használjátok és stabilan működik a RCS csevegés a Samsung appjában? Jobban tetszik maga az app, de nem nagyon működik ez a küldési mód csak a Google Messages-ben... van valami titka a beállításának? Ahogy látom a Messages az SMS-t küld és úgy regisztrálja, a másik nem... (nem is működik)
-
ACE-
addikt
Ha van a telóban két fizikai SIM kártyám, akkor lehet aktiválni még hozzá eSIM-et? Majd lehet választani hogy melyik két sim legyen aktív?
-
ACE-
addikt
Nem igazán értem a videós dolgokat. Ha 1x-es zoomon elkezdek videózni, akkor ha ránagyítok akkor nem az optikai zoom-ot használja? Nem vált át? Ha zoomolni akarok akkor meg kell állítani, és 3x. 10x-esen kell elkezdeni a felvételt? Vagy hogy van ez?
-
ACE-
addikt
És mit állapítottál meg? Na megnéztem, elég meggyőző az S23 javára, főleg a 10x zoomos felvételek iszonyat szépek, a többinél csak mintha a színeket érzékelném melegebbnek... Furi egyébként mert amiket én most visszanéztem 10x-es képeket ott nem tűnik ennyire homálynak... nincs valami fólia a lencséken?
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Hát... teljesen mind1 mit csinálok, ha az összes helyre egy ujjamat programozom be összevissza forgatva, akkor is szinte minden 2-3. sikertelen... Az S20FE optikai felismerője sokkal jobban működött...
-
ACE-
addikt
Van valakinek valami taktikája, hogyan kell beállítani az ujjnyomatot, hogy működjön is? Lehet az ujjammal van a baj, de már 3x beállítottam, sőt a hüvelykujjamat kétszer is, és egyszerűen nem akar normálisan működni, kb. minden másodikra megy, de van hogy letilt és léphetek be kóddal, kezd már kissé idegesítővé válni. Vagy a gyári fólia zavarhatja?
-
ACE-
addikt
válasz h_benjamin #11075 üzenetére
És mennyit engedsz a feléből?
-
ACE-
addikt
válasz Quqesz #11039 üzenetére
Én arra vonatkoztattam, ha valaki CSAK fényképezésre használja. Én a telót mindenre IS használom, és a fénykép minősége kevésbé érdekel... amire nekem kell arra tökéletes, de feltehetően egy A50-é is az lenne, viszont abban nem tetszene hogy lassabb, bizonyos funkciók hiányoznak, stb. de a fényképezés "minősége" nem érdekelne.
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11025 üzenetére
Ennyi pénzért kapsz középkategóriás telót és egy olyan fényképezőt, aminek sokszor különb a fényképezési/videózási képessége...
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11008 üzenetére
OK értem, de akkor egy ilyen telefon kb. csak flexelés(gyk. menőzés), semmi több Ehhez egy A-s széria tökéletesen megfelel, és nem is kapsz agybajt ha véletlenül leejted és totálkáros lesz... Bár tudom, vannak olyan beosztások, amiben kötelező a drága telefon... mert lenéznek ha Huawei-d vagy Xiaomi-d van. Csak a drága Samsung vagy iPhone játszik.
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #11002 üzenetére
Mi a szarra használod akkor a telót?
-
ACE-
addikt
válasz Donki Hóte #10980 üzenetére
Nyilván senki nem hitette el vele, és ugyanúgy lesznek ott is ilyen hibák... csalódott, aztán most majd lehet megint csalódik...
-
ACE-
addikt
De olvastam valami hírt is hogy már ott is elérhető a felhőbe mentés, még nem működik? Én épp ezért használom a Microsoft félét, már egyszer megmentette az életem... de nekem vagy 25 fiók van benne mentve, fél nap lenne mire mindent megoldanék...
-
-
ACE-
addikt
válasz Plazmacucci #10897 üzenetére
Na de az engem is érdekel, Te hogy/hol hordod?
-
ACE-
addikt
válasz Pistike1985 #10885 üzenetére
De az hogy? El kell húzni, rányomni a Segélyhívás feliratra, rányomni hogy hívás Mentők Rendőrség, Tűzoltók, majd le is kell OK-zni. Ez így mind a zsebedben?
-
ACE-
addikt
Hi, tudja valaki hogy lehet megnézni hogy az adott értesítés az milyen értesítés kategóriában jött? Régebben ha hosszan rányomtam az értesítésre, akkor az adott kategóriára ugrott és ott külön csak azt is ki tudtam kapcsolni, most nem lehet megállapítani hogy melyik kategóriában jött, és külön nem tiltható le, csak egyben. Használná ezt valaki, akinek nem ment?
-
ACE-
addikt
válasz sixpak #10775 üzenetére
Feleségemnél ez a gyári fólia 2 hétig tartott, utána valahova beütötte és fel is szakadt azon a részen a fólia, és persze a kijelző is sérült. Szóval a gyári fólia kb. addig jó amig nem sérül a telefon... Szerintem csak arra jó hogy addig védje a kijelzőt amig ki nem bontod a csomagolásból... Én sem használtam sosem fóliát a telefonjaimon mert egyszerűen zavar, és sosem volt baja a kijelzőnek, egyszerűen vigyázni kell rá...
-
ACE-
addikt
válasz Trolee #10766 üzenetére
Én nem szeretem ezeket a tokokat mert a nagy teló még nagyobb lesz tőle, még a zsebembe sem tudom berakni... Az elmúlt 7-8 évben amióta ilyen nagy kijelzős telefonjaim vannak még sosem sérült meg egyik sem...
-
ACE-
addikt
válasz Trolee #10763 üzenetére
Gondolom ez ugyanúgy karcolja az ujjad a széleken ha a navigációs sáv ki van kapcsolva és ujjhúzásos mozdulatokat használsz... a gyári is így jött le nekem, mert egy idő után a sok ujjmozdulattol felhajlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest