-
IT café
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtm800
senior tag
Sztem az most is ott van ahol eddig az eszközkezelö/akku-nál....annyi csavarral,hogy csak alvó alkalmazások pont van. Itt lehet hozzáadni mit szeretnél altatni...a többi az én olvasatomban nem alvó, hanem futó alkalmazás lesz. Persze lehet tévedek, de én úgy érzem, hogy ez nálam így működik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest