Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz Somatom #16470 üzenetére

    Hát persze, hogy nem bízom a külsős programokban. Nem csak a fájl kezelőkben, hanem semmilyenben nem bízom. Én nem a fájl kézelőt hibáztattam, hanem az androidot. A windowsnál működik a mappa mozgatás webszerveren is...

    Rá nem jövök, hogy miért kell vágólapon szöveget közvetíteni egy olyan alkalmazásnak, amelyik a háttérben sunnyog. És amikor leírtad, hogy ez neked probléma, akkor jöttem rá, hogy rendkívül értetlen vagy kiberbiztonsági tekintetben. És most ne haragudj meg kérlek, nem sertésnek szántam, csak megállapítottam.
    Gondolj csak bele. Valaki akarattal vagy anélkül feltesz egy programot a telefonjára, mert megbízik mindenkiben. Az a program meg mindent figyel. És persze fel is használja. Az illető meg vágólapra teszi valamelyik jelszavát... Hát egy háttérben sunnyogó alkalmazásnak tényleg semmi köze a vágóiaphoz. Ez hatalmas húzás volt a Google-tól.

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák