Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
Azt szeretném mondani amit leírtam: hogy van létjogosultsága az egyszerűbb munkának is. Mert a hozzászólás amire reagáltam abban azt írták, hogy nincs.
Erre minden baromságot belelátsz abba amit írtam. Miért csinálod? Nem megy a szövegértelmezés? Vagy szándékosan trollkodsz?Írtam valahol olyat hogy ostobák az emberek? Rámutattam egy tudományosan bizonyított tényre.
Írtam olyat, hogy a képességek határozzák meg, hogy ki milyen munkát végez? Azt írtam, hogy vannak emberek, akik sajnos csak egyszerűbb munkára képesek, nem írtam azt, hogy csak ők végeznek ilyet.
Az IQ teszt nem a tudásról szól, hanem konyhanyelven megfogalmazva az általános problémamegoldó képességet teszteli. Bár te biztos ehhez is jobban értesz mint a pszichológusok.
Nem állítottam, hogy annyian végeznek robot munkát mint ahányaknak "kellene". Még egyszer: annyit írtam, hogy van létjogosultsága.
Nem démonizáltam az automatizációt.
Az alapjövedelemről meg akkor írd, hogy elkerülhetetlen, ha már valahol bevezették és bevált.
Egyébként veled itt befejeztem. Tényleg nem tudom eldönteni, hogy szándékosan ferdíted el a mondandómat, vagy értetlen vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
it Távoli példa Szingapúr, de az ottani munkaerőhiányt a jelek szerint robotok telepítésével oldják meg a vállalatok.
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Pro-Ject Pre Box RS digital (DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő) fekete
- i5 10400F/ 32GB DDR4/ RX6600XT alapú konfig/ garancia/ ingyen foypost
- Hp Omen 15 (i7-7700HQ, 32GB DDR4, 1,9TB SSD, GTX 1060 Max-Q (6GB) - Új Aksi, + Hűtőpad
- SAMSUNG PM991 NAND 256GB M2 NVME SSD (MZVLQ256HAJD)
- Vertuo/Dolce Gusto kávékapszula tartó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest