- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Ez sem kizárt, de szerintem azért fedezet is kéne. Úgy képzelem, lesz egy nagyon alacsony összegű feltételes vagy feltétel nélküli alapjövedelem, ami mellé meg az emberek vállalnak majd 2-4-6 óra munkát. Biztosan lesznek munkahelyek, ahol marad a 8 óra, de általánosabbá válik a részmunkaidős állás, és megszokottabb lesz valóban a több szabadság; amit talán egyeseknek valóban meg kell majd tanítani kihasználni. Én magam miatt nem aggódnék -mindig inkább túl kevés időm van a hobbijaimra-, egyébként meg attól tartok, a cikkben tárgyalt jövőkép egyelőre beláthatatlanul messze van. De szerintem egy emberhez méltóbb világ lesz a jövőben. Még az ipari forradalom idején a napi 8 órás munkától estek volna hanyatt, hogy micsoda egy lusta népség, ezt hogy legyet, de 20-30 év múlva talán alig lesz, aki még 8 órában dolgozik, és azt fogják megszólni, hogy miért hajtja magát annyira, figyelhetne jobban az egészségére...; a hangsúly áttevődhet az önmegvalósításra, a hobbikra, az élet élvezetére.
-
Fred23
nagyúr
Szerintem nekem lesz igazam, és jön majd az alapjövedelem. Ha nem is 10 év múlva, de úgy a harmincas évektől.
Új hozzászólás Aktív témák
it Fel kell készülni, egyre több területen váltják gépek az emberi munkaerőt. A folyamat markánsabbnak és gyorsabbnak ígérkezik, mint az ipari forradalom volt.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest