Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nyogo83 #83 üzenetére

Találkozni szoktam pár termékükkel, mondjuk inkább medikai vonalon, évek óta mondom, hogy ők találták fel a BKK-t mint üzleti irányelvet. Beszállunk Kaszálunk Kiszállunk. Itt meg pont megtalálták az ideális partnert hozzá ;]

• </username>

kezdő

válasz nyogo83 #83 üzenetére

" Persze a fejleszteshez kapcsolodo tetszoleges rekordszamu lehuto managerek akkora arccal vannak, hogy hihetetlen. "

Ismerős szitu. :DDD
    Jelenleg egy nagyobb magyar cégnek (amit nem nevezünk nevén mert mindenki ismer) dolgozunk egy nagyobb, sőt nagyon durván nagy web alkalmazásán. A megrendelő cégtől havonta 1x megjelenik 1 fő akinek demózni kell (neki a rangja ismeretlen) valamint ha bármilyen kérdésünk, problémánk van a megrendelt alkalmazással kapcsolatban akkor egy srácot kereshetünk aki GYAKORNOK az adott nagy cégnél és gyakran össze vissza beszél. .mi meg valósítsuk meg azt amit ő hadobál. :D
    Magyar IT ipar, én így szeretlek.. :D

Kulsos ceg, aki 20 ev koruli par honapja max fel eve programozgato fiatalokkal osszekalapaltatja.

Szerintem azzal nincs baj ah fiatalok is dolgoznak egy nagyobb projekten. Sokan többet értenek hozzá mint a "tapasztalt öregek". A legtöbbnek munkáját ellenőrizni kell ez tény de nekik is kell a tapasztalat.

[ Szerkesztve ]

“Google' is not a synonym for 'research'.”

Új hozzászólás Aktív témák