Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
válasz Csabroncka #2038 üzenetére
Netflix.com
bejelentkezes után beállítások.
ott a felirat megejelenés beállítható.Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz sz.v.endre #1458 üzenetére
A történet annyiban igaz, hogy a netflixre mostmár nem lehet előfizetni app store-on keresztül, mivel a netflix meg akarja tartani magának az apple jutalékát.
Ettől még a félreértések elkerülése végett - nem biztos, hogy így akartad írni, de az olvasóknak: magát a netflix alkalmazást továbbra is támogatja a netflix, az előfizetést új előfizetőknek apple accounton keresztül nem, hanem el kell ballagni a netflixhez direkt ehhez.
Bár egyébként szerintem mindenben jobb direktben előfizetni, mint apple-en keresztül, néhol jobb kondíciókat is kapni.Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
-
Gomba
senior tag
válasz Csabroncka #1430 üzenetére
Illetve a Moments-et is érdemes szerintem megnézni. (akkor nem kell photo station)
Kinek a pap kinek a papné. Attól még DS Photo lesz ígyis-úgyis aTV-n.[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
Szerintem nem javulhatott a helyzet azóta.
Elvétve látok lehetőséget magyar feliratra vagy szinkronra.
Igazából itthon mindent angolul angol felirattal nézünk. Így nincs se szinkron se felirat problémánk sosem.
Ebben a felállásban nyilván tökéletes a netflix.Kicsit más:
Igazából VPN-en gondolkozom (US netflix több tartalom miatt) + akkor lehetne Hulu is.
Van aki aTV-n Huluzik itt?[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz Csabee. #1383 üzenetére
Nekem "okos" TV van Sony is és Samsung is. Egyiknek jobban szeretem (szarkazmus on) az okos rendszerét, mint a másiknak.
Az alkalmazások frissítésének támogatása kritikán aluli. Megveszel egy új tv-t és utána kb pár hónap firmware frissítést kapsz. Ezzel szemben az aTV azért jobban támogatott. Szeretem, hogy gyors és jól integrálódik a cuccaimmal.
Homekit hub lehet, illetve az airplay támogatás miatt is nagyon szeretem, amiket a tv-m nem tud. Illetve ha cserélem a TV-t sem kell mást használnom majd máshogy.Amit használok:
1. Netflix
2. Eurosport player (az on demand egy áldás, nem kell mindent felvennem upc-n nincs rá visszanézés)
3. Hbo Go (bár épp lemondás alatt, nem használom nagyon Netflix és egyebek mellett)
4. Infuse (NAS-ról tartalomnézés)
5. DS Photos
6. Yoga Studio (halál komoly tényleg )
7. Accuweather
8. Podcasts
9. Sound TVÉp hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz OldAkita #1349 üzenetére
Itt jól leírják milyen licenszek vannak.
Itt pedig az In progress résznél vannak, hogy mik lesznek a 6-os verzióbanHa most veszel standalone (nem előfizetéses) 5 pro-t, akkor biztosan majd kedvezményesen lehet a 6-osra upgrade-elni.
Én személy szerint a 6-osig a havi 1 eur-os előfizuval kivárok és utána megveszem a 6 pro standalone-t.
Ingyenes nem lesz semmiÉp hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz Csabroncka #1340 üzenetére
Nekem pl. nincs. De ez volt a korábbi kommentben a kérés
Egyébként pedig igen: DS Photo (synology) vagy Photos (icloud) nekem képekre ok, zenére más megoldásaim vannak, bár egyre kevésbé hallgatok lokál tárolt zenéket. Bár ios Audio Station airplay2-vel a tvre lehet egy megoldás, bár nem szép, vagy plex vagy itunes server home sharing a nasról (Bár ez utóbbi szívás én nem csináltam ilyet)Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz OldAkita #1330 üzenetére
Belépés után hatalmas képekkel mutatja a filmeket...
Az Infuse tudja ezt (ahogy a netflix, hbo go stb is)
Próbáld ki. Nemsokára (2019 eleje) jön a 6-os ezért az 5 prot (ami nem frissül, de lifetime licensz) ne vedd meg.
Viszont ha mondjuk havi előfizusat veszel (1 eur / hó) akkor van 1 hét ingyenes időszak ameddig lemondhatod.Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
Fizikailag ugyanaz, csak más piacra készült. Mindkettő az A1842-es apple TV.
Tipp: A CS cseh-szlovák, az MP magyar/lengyel. Erre én nem találtam elérhető listát. Iphonera van, de ott nem pont ezek a kódok vannak, ha valaki tudja pontosan ossza meg.
Ez kb. max a dokumentációra lehet igaz ami benne van, hogy más. A többi ugyanaz szerintemÉp hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz MasterMark #1229 üzenetére
Denon rcd-n10 vagy Marantz MCR-511 lenne amiket akarnék mint kis hálózati erősítő.
Airplay2 rendszert "építek". Viszont a két erősítőből csak az első Airplay2 képes, HDMI meg egyiken sincs.
Az működőképes modell, hogy az apple TV-hez bluetoothon/Airplay1-en van kötve a Marantz és úgy használom az appleTV Airplay2 képességét, hogy az erősítőn szóljon a hang. Tehát kvázi így a Marantz is airplay2 képes lenne (kis trükkel). Vagy ilyenkor a latency-t már észrevenném? Van valakinek tapasztalata?Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
Sziasztok, közvélemény kutatás: aTV 4K-hoz ki hogyan köti az erősítőjét (ha köt egyáltalán?)
HDMI direktben/tv-n keresztül "visszakötve", Airplay, bluetooth stb....Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz Franky2Ster #1211 üzenetére
Az mivel lenne jobb, mint egy bármilyen másik?
Ha már minőségit kellene venni szvsz nem Belkint vennék, mivel az egy normálisan árnyékolttal egy szint.
KáCsa esetleg?Ép hardverben ép szoftver
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest