Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz hengelhof #110 üzenetére
Az USA-ban van az az 5000 app .
Egyebkent en se ertem pl. miert nincs egy olyan lehetoseg, hogy idorendben lassam, hogy milyen uj appok kerultek be a store-ba. Regebben iOS alatt volt ilyen is.
Egyebkent szerintem elegge lassan bovul a kinalat.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
1. Ez a ratett media lejatszo app-tol fugg. Tobb is van a store-ban, a jobbak termeszetesen fizetosek.
2. Apptol fugg,. App nelkul az iTunes bolban vasarolt filmeket tudod lejatszani, vagy az iTunes altal megosztott filmeket, amelyek mp4 formatumuak.
3. Mondjuk Youtube...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz hengelhof #101 üzenetére
En 32 gigast vettem, de most ugy latom, ha valaki minosegi jatekokkal szeretne jatszani, akkor erdemesebb a 64 gigasat valasztani! Mondjuk jelenleg meg nem igazan erzem azt a hatalmas szoftver felhozatalt...
-
Alex91
félisten
Szerintem nalad a hely nem Magyarorszagra van allitva. Bar az USA store-ban sem talalom. Ugyan melyik orszagban vagy az AppleTV-vel?
-
Alex91
félisten
Ertem, de honnan szedted le? Keresessel, vagy a megvasaroltak kozul toltotted le? Mondom, en nem talalom a Store-ban...
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Akkor ez erdekes, mert magyar store-bol jelenleg nem erheto el. Se iOS-re, se tvOS-re...
Azt nem tudom, hogy esetleg regebben valoban le lehetett-e tolteni a magyar store-bol, vagy neked csak tobb acountod van .
-
Alex91
félisten
Magyar accountal vagy fennt a Store-ban, mert en nem talalok semmi HD Player-t...
Az Infuse ha nem latja magatol, akkor kezzel kell megprobalni hozzadni az smb megosztast.
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
válasz szabogabor10 #77 üzenetére
Jatekkent mint megjelenito eszkoz jonne szoba, a tobbi a tavoli szerveren futna. Mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire eletkepes otlet.
Egyebkent szerintem "koca" jatekosoknak a jelenlegi felallas is megteszi, foleg, ha megfelelo aron lesznek a jatekok az eszkozre.
-
Alex91
félisten
válasz szabogabor10 #75 üzenetére
Mar valami elofizetos stream-elos film szolgaltatasra, esetleg hasonlo jatek szolgaltatasra gondoltam.
Egyebkent a Store-ban nem tudom, hogy miert nincs egy olyan lehetoseg, hogy a felkerules datuma szerint listazna az app-kat? Anno az iOS reszen volt ilyen az indulasnal. Nehezkes barmit is felfedezni, megtalalni.
Meg azt sem ertem, hogy pl. a Flickr alkalmazas miert csak egy reszet mutatja a feltoltott kepeknek a tvOS-en, mig az iOS verzio megy normalisan...
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz szabogabor10 #73 üzenetére
A Siri tenyleg hianyzik, ezert tenyleg kar.
Tobb szolgaltata is jo lenne. Most alapvetoen youtube-ra, filmnezesre van hasznalva. Kesobb gondolom jatekra is.
Ami meg latszik, hogy itt majd alapvetoen fizetni kell majd az appokert, es az is kerdeses meg a szamomra, hogy mennyire lesz sikeres az Apple TV. Mert csak akkor lesz ra app, ha veszik az emberek a hardvert. Mondjuk ehhez szerintem tenyleg kellene valami extra szolgaltatas az Apple reszerol.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Nem tudom, nekem megjelentek azok az iOS-re letoltott app-ok, amelyek vannak Apple TV-re is. Az Infuse-t mondjuk en a TV-n vettem meg, de utana az iOS-re is megkaptam a Pro verziot.
-
Alex91
félisten
Szerintem tobb lehet benne, de nem tudom, hogy meglepik-e? Billentyuzet tamogatas, azt csinalhatnanak belole egy felho alapu "PC"-t, vagy csinalhatnank hozza egy jatek streamelos szolgaltatast. Szerveren fut a jatek, az Apple tv meg megjeleniteni amit a szerver kiszamolt.
Most meg nem erzem, hogy tenyleg valami fenomenalisat alkottak volna...
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Jo a cucc, de szerintem meg hianyzik valami belole...
-
-
Alex91
félisten
Siri, vagy nem Siri?
Korábban tévesen elterjedt, hogy az új távirányító két különböző verzióban érkezne, amiből a magyar piacra szánt változatban hiányozna a Siri működéséhez szükséges mikrofon. Ez szerencsére tehát nincs így!Ahogyan azt korábbi cikkünkben már írtuk, Siri elérhetősége mindössze attól függ, hogy az Apple TV-t milyen nyelvre állítjuk ÉS hogy eközben milyen Apple ID-val vagyunk bejelentkezve.
Ahhoz tehát, hogy itthon használhassuk a Sirit, nem elegendő, hogy az Apple TV nyelvét például angolra állítjuk, hanem az adott nyelvhez passzoló Apple ID-val kell bejelentkezzünk az iTunes és App Store menüpontban. (Ha magyar Apple ID-val jelentkezünk be, akkor Siri kikapcsol, és nem is kapcsolható be.)
Ezután viszont Siri gond nélkül használható, és megkérdezhetjük tőle az időjárást vagy az Apple részvény árfolyamát is. Ezek ilyenkor a képernyő alsó sávjában jelennek meg:
Nincs rajta Safari, es tudtommal mas bongeszo sem.
-
Alex91
félisten
Megjelent ra az Infuse medialejatszo app! Igaz 10 euro, de eleg jonak tunik!
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Dragabb, csak "kicsit" tobbet is tud...
Amig nem szallitjak ki az elso darabokat itthon, addig nem tudni arrol, hogy mi van a taviranyitoval. Szerintem nem fog tobbfajtat gyartani. Egyszeruen ahol nincs Siri, ott csak egy szoveges kereso jon be a Siri gomb megnyomasara.
-
Alex91
félisten
[link], a hivatalos arak!
-
Alex91
félisten
Magyar Apple oldalon nincs kint, es olyan informaciok is vannak, hogy amelyik orszagban nem mukodik a Siri, ott a regi taviranyitoval fogjak majd arulni... (Bar ez nem tudom, hogy mennyire igaz!)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest