Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
"rakat topikot előttük már a monopolra. röviden a vélemény az, h ms mellett lehetősége van másnak érvényesülnie, ha a kellően értékes megoldást kínál. lásd fx" -- Az exploder egy bazinagy bukta volt, mivel 2-3 supportos nem tudta megreformálni a 6ost. Ehhez hasonlít a jelenlegi vista-malőr, amit jobbára épp az Apple használ ki.
De egyébként sok lehetősége van még a VMware-nek is, minután a hyperV is ingyenesen integrálásra kerül, valamint a megannyi bedöglött cégnek, akiknek köszönhetjük a ms szoftvereiben lapuló "innovációt". Sok lehetősége volt az IBM-nek is, amikor kizárólagos OS/office szerződéseket kötött a ms a gépgyártókkal.
Ez a .net sztori is elég vicces ismervén a J++ szép történetét, szóval hajrá mindenkinek, lehet versenyezni velük
-
floatr
veterán
Az volt a bajuk, hogy a ms a PDF piacra is betolja a talicskát, ami a részesedését tekintve erősen kétséges versenyügyi lépés. Emellett sztem érdemes volna végignyálazni a PDF-licensz szövegét.
szerk.: Korábban azt hangoztattad h az a durvajó, hogy ekkora a részesedésük, aztán meg azt h nem akarsz belefolyni a monopóliummal kapcsolatos dolgokba. Namost az egyik nem megy a másik nélkül. A jó a monopóliumban, hogy vélhetően nagy a támogatás, a rossz pedig az, hogy fejlődés tekintetében zsákutca, mert mindig jogi falakba ütközik (tegyük hozzá elvileg; pénzért bárki bármit...)
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
-
floatr
veterán
Ennyi erővel a notepad is tudja a PDF-exportot
-
floatr
veterán
Jól értem a kérdést? Amellett, hogy szerinted összevethető a két alkalmazás, szeretnéd tudni, hogy az ingyenes program milyen extra funkciókkal bír a min 50eftos vetélytársával szemben, amivel téged el tud "csábítani"??? Ööö, hm te, semmivel, szerintem nem neked való ez a világ.
Lényegében csak egy valóban hordozható irodai csomag, ami otthoni és kkv felhasználásra tökéletes, egyre növekvő támogatói bázisa van kormányzati körökben, valódi nyílt szabványt használ, és biztonsági szempontból pár lépésnyi előnye van a vetélytársával szemben. Szóval "gagyi", bár nyilván nem volt teljeskörű a leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest