Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

félisten

válasz TTomax #63 üzenetére

Nem nem akarom megérteni,mert én FELHASZNÁLÓ vagyok, játszani szeretnék ..ez nem benchmark,hanem játék..

Akkor kikapcsolod, és játszol úgy, mintha nem is lenne. Minden gondod megoldódik tőle. Semmivel se lesz rondább, mint bármely más TressFX nélküli játékban.

Hol itt a gond? Crysis a maga idejében szintén tele volt hasonló "vackokkal" amik megfektették a VGA-k zömét és itt se a TressFX adja a grafika oroszlánrészét. Az csak egy lehetőség. Egy lehetőség, aminek ára van. Egyelőre ez elég magas, de vagy ez, vagy ugyanez 5 év múlva. Lehet választani. Érted...

Arról nem a készítők tehetnek, hogy a leggyorsabb kivitelezési mód se elég gyors átlag user szemével.

Abu85 : De egy átlag User csak annyit lát, hogy kicsit másabb lett a haja, amiért cserébe 10-20 FPS-t bukott. Ráadásul a haj -ahogy mások is mondták már- semmivel se lett valósághűbb. Nem lesz vizes, a gravitáció nem hat rá, stb... Én értem, hogy ennél többet nem lehetett, mert már ez is az elérhető erőforrások határát feszegeti, és örülök, mert a "kis" fejlődés is fejlődés, de egy átlag User ebből nem profitál. Úgy érzem erre próbálja TTomax felhívni a figyelmed.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák