Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ezeket arra találták ki, hogy amikor az ember úton van, legyen extra kakaó. Ideális esetben nem viszel hozzá külön töltőt, hanem rácsapod a laptopod USB-jére, onnan pedig lassan fog töltődni.
Soha nem mértem, hogy az enyém mennyi idő alatt töltődik fel, este felrakom, reggel leveszem.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Használattal sütöm ki, tehát nem jelent extra töltést, csak némi odafigyelést kíván.
Egyébként ezek a külső akksi pakkok tipikusan tartalék céljából kerülnek a táskánkba, lényegesen ritkábban töltjük őket, mint magukat a mobil eszközöket, amik mellé vesszük. Magyarul ha a telefon akksija másfél év után kezd gyengülni, és 3 évet bír, akkor egy külső töltő esetében legalább a háromszorosával lehet számolni. Szóval aggodalomra semmi ok.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Mivel Li-ion vagy Li-polimer akksi van bennük, nagyon lassan veszítenek a töltésből. A rájuk szerelt 3-4 LED-es szintjelző szerint még egy hét után is "tele" van az 1900 ill. 5000 mAh pakkom. Havonta egyszer nem árt kisütni, de ez minden hasonló akumulátorra igaz.
-
erdoke
titán
Igaz, elfelejtettem, hogy az én 5000-es pakkomat tart ~8 óráig feltölteni USB-ről, ez pedig 7000-es.
(#13) lujó55
Értem a célzást a másik topikra, de itt most arra gondoltam, hogy az egyik legfontosabb paraméter a külső akksiknál az energiasűrűség, tehát hogy mennyi kakaót mekkora térfogat és tömeg mellett tud tárolni. Nyilván nem teljesen mindegy, hogy egy 7000 mAh kapacitású akksi 20 ccm és 150 g, vagy 30 ccm és 250 g.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)