Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
válasz #56573440 #6242 üzenetére
A transmission egy Filmek és Sorozatok mappába tölti ami kell. Ez a két mappa van beállítva a Plexnek. Egyébként egyszer a saját régóta jól működő plexem is megcsinálta, hogy a sorozatok mappát egyszer csak nem frissítette. Manuálisan sem érzékelt változást. Ott a rendszer újratelepítése oldotta csak meg a problémát.
-
Rengete
aktív tag
válasz #56573440 #6240 üzenetére
Hazaérek megnézem, de gondolom ha a vezérlőpultban minden mappára minden usernek adtam minden jogot, akkor az ugyanaz mint ha a file stationban adtam volna... Egy tök frissen telepített syno nasról van szó, már sokadszor emiatt... telepítés kész, kötetet megcsinálom, mappákat létrehozom, transmissiont feltelepítem, letöltök valamait és utána a plexet telepítem, ez a menetrend, de már sokadszor. Már a vinyókat is kivettem és formáztam. A családban van 4 ilyen szerver, barátoknak is raktam fel nem keveset és soha semmi gond nem volt...
Passz.... -
Power03
csendes tag
válasz #56573440 #6147 üzenetére
Szia,
Köszi a választ,
gyorsan utána nézegettem csak átfutva mi az amiket leirtál ide nekem.
A gyerkőc 3 és 6 éves nekik a minél egyszerűbb lenne a jó, a Plex ben az tetszik nekik (Laptopon megmutatva) hogy látják a boritot s el tudják inditani nem kell dlna-n mappák közt böngészni, hiszen olvasni még nem tudnak.Egy A.C Ryan PlayON HD-m még van valahol..... lehet elő kellene szednem, hátha arra is van már egy két okosság s működne.
Köszönöm válaszod, még lehet kereslek kérdésekkel.
Power
-
Sanya200
csendes tag
válasz #56573440 #5799 üzenetére
Mobilnetem van az a baj.Azért próbáltam kábellel ,dlna-n mert natív plex appal a tv-n meg a pc szerverrel bufferel a film.Nézhetetlen.Ajánlották azt hogy csináljak helyi szervert akkor nem kell hozzá net Hiába a korlátlan net ha mobilon vsn csak azt osztom 2 felé,egyszer a tv felé egyszer meg a pc felé.
Dlna-t látja a tv ,de érdekes módon a 4k tartalomra 0kb méretet lát.. viszont a fhd tartalmat lejátssza. Nekem mindegy hogy plex app vagy dlna csak játsza le
Lehet helyi hálózat is ha az müködik nekem mindegy csak legyen jó.
Lényeg,van pc-m plex serverrel,tv-m plex klienssel meg van korlátlan mobilnetem.Ami olyan 100mbit+ a letöltés a feltöltés viszont kevés.Vagy van ps4 pro-m is de azt hiszem arra is csak kliens van. -
Sanya200
csendes tag
válasz #56573440 #5796 üzenetére
Akkor ne is dugjak sehova kábelt? Azt is mondták hogy azzal is jó,vagy hogy csak a router-pc legyen összekötve am ha plexel.játszom le kiteszi teljes méretbe tv-re is.Ha mással akkor a pc-n át állítom.a felbontást a tv felbontására 3840x2160-ra.Holott a monitor csak 2560x1080-at tudna.Érdekes van ps4 pro-is de ha jól láttam arra is csak kliens van.
-
Sanya200
csendes tag
válasz #56573440 #5794 üzenetére
Persze plex mind a kettő Én használtam régen is csak a 4k-val vagyok meglőve mert sokat bufferel ha filmet nézek.
Egy pc-n fut a server és a tv-n van kliens ,de jelenleg mobilnetem van,arról megy a wifi hotspot és vagy kevés neki vagy más okból kifolyólag,nem igazán megy.Valószínű sokat transzkódol és azért.
A tv egy Samsung Q6FN 49"-os QDOT-os tv,csak a gyári lejátszó nem igen szereti pl a dts hangot meg a feliratot.Pc-ről nézve feladtam a hdr dolgot mert annyira pölcsölős.Meg nekiálltam nem egyszer nem akar sikerülni.HDR nélkül képernyőtükrözéssel viszi a filmet rendesen hdmi-n.
Csak a plex-el nem kéne szarakodni mert rendesen viszi a hdr-t a hangformátumokat is támogatja.
Úgyogy szeretném megoldani hogy plexen keresztül menjen a dolog.Hogy ne puffereljen annyit a film.Szóval szeretném helyi hálózatba kötni a dolgot és akkor nem kell a net hozzá talán ebben kérnék segítséget.Van routerem is bár net így azon nem lesz.Mivel mobilnetem van,vagy direktbe kötöm a pc-t a tv-vel de vmiért nem mindent játszik.1080p lejátsza de 4k-s mappába fel se ismeri a film méretét..
konkrétan a forrásoknál (tv menü),elérem a plex servert az app nélkül is.Látja mindegyik mappát be tudom tallózni,de vminél egyszerűen 0kb a film mérete és nem játsza le.
Csak ebben kérnék segítséget hogy kössem akkor helyi hálózatba a plex-et. -
Doky1988
senior tag
válasz #56573440 #4527 üzenetére
DS -el szedek! Viszont nemtudom, hogy ehhez külön kell még a DS-nek az alap médiaszervere? Tehát elég maga a Plex vagy még felkell telepítenem a NAS alap médiaszerver appját is?
Tehát ehhez még plusszban kell a Médiaszerver app, és Indexelési szolgáltatás beállításra, vagy ez teljesen önálló? Mert ugye amíg nincs fenn a médiaszerver app addig nemtudok indexelési szolgáltatást beállítani!
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Attipatti
tag
-
Delfi
tag
válasz #56573440 #4144 üzenetére
Na lépjünk vissza kicsit! Egy tematikus fórumban kérdeztem, hogy miért nem látok egyes filmeket. Mire elkezdett ömleni a leoltás, meg a félrebeszélés, hogy de, de annak működnie kell, miközben nem működik.
És azt vedd észre, hogy sehol sem írtam olyat, hogy elvárok tőle felismerést, csupán csak annyit, hogy legyen ott a fájl.
Csak és kizárólag ti pörögtök azon, hogy miképpen rendezi el szépen a program, ha én már előtte elvégzem helyette a munkát. -
fulton
addikt
válasz #56573440 #4076 üzenetére
SZia
Rendben, azért berendeltem egy kábelt nem lesz az rossz hogy kábelről megy a tv.
Rámértem film közben a pingre- a nas-al. Nincs összefüggés, van hogy nagy a ping mint látható..és közben épp töltött is. De még megismételtem párszor (ez nincs a képen) és mikor tölt a plex akkor is jó volt, olyan volt mint a képen az első mérés. TÖbbször néztem.
Hm...akkor ez alapján a nas-terhelődik le? vagy a wifi a hibás? Elvileg a ping ugye a router és a nas között mér, tehát a nas-al lehet gond, beállítás probléma, netán leterheli a Survillance station és a rajta lévő 8mp kamera? (mozgásnál rögzit) pedig nem kéne neki hogy behaljon.Még annyit ha a laptopról a plex szervert megnyitva játszom le a laptopon a filmet nincs gond. Nem tölt.
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
válasz #56573440 #3980 üzenetére
A szerver processzora egy i7 6700. Legfrissebb Windows 10 fut rajta.
Pingelni tudok a szerver felől a routerre, telefonra, tv-re.
A telefonról is a tv, router és a szerver felé. Ezzel nincs gond.Előtte nem tudom miért nem tudtam pingelni a tv-t.
Megnéztem egy filmet és nem bufferelt egyszer sem. Közben a torrent kliens is végig futott egy aktív letöltéssel. ezt a filmet néztem
Itt nem is kellett transzkódolnia.Ezeknél a filmeknél kellett transzkódolnia és itt volt is bufferelés. (felirattal néztem őket)
kép1
kép2
Itt ugye azt írja, hogy h264-ről h264-re kódolja.
A plex fórumán egy "plex ninja moderator" azt írta ezért transzkódolhat: "subtitles get burned in, bitrate is reduced, color depth is reduced from 10 to 8 bit, h.264 level is reduced from 5.0 to 4.0"Viszont tegnap a Bukás című filmet simán tudtam nézni csak nem fejeztem be, ezért ma folytattam volna.
A másik film a trainspotting 2-t pedig már végignéztem régebben bufferelés nélkül. Most csak a bufferelés miatt teszteltem és ennél a filmnél is volt buffering.
Most úgy látszik a Bukás című film sem bufferel. Torrent kliensben letöltés azóta is megy.Valószínű hogy a felirat égetés lehet a gond.
A két film amit transzkódolt és bufferelt azt feliratosan néztem.
Amelyik nem transzkódolt és nem is bufferelt azt felirat nélkül.A kliens appban a feliratok égetése automatikusra van állítva.
Két lehetőség van ezen kívül: a mindig és az "only image formats". Utóbbit nem tudom mit jelent. Kikapcsolni sajnos nem tudom.Egyébként micsoda a feliratok égetése a plexben? Eddig annyit tudtam róla, hogy egy videó fájlra lehet égetni a feliratot, ami állandóan rajta marad és nem lesz szükség a felirat fájlra.
De a plexen belül nem értem mit jelent.Ha a felirat égetése a gond, még mindig rejtély, hogy mért bufferel valamikor, máskor meg nem.
[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Hysterycs
tag
válasz #56573440 #3749 üzenetére
Gondoltam, hogy ma még veszek egy új kábelt hazafelé és kicserélem a szerver PC és a router között, és ha nem lesz jó, akkor szólok a UPC-nek, hogy kellene egy router csere.... Vagy túl naiv vagyok és ezek alapján nem fogják cserélni?
Végülis vehetek egy swichet is, lehet gyorsabb megoldás, ez pl jó lenne, ugye?TP-LINK TL-SG105
Köszi!
-
Tomy27
tag
válasz #56573440 #3525 üzenetére
Igen, azokkal már variáltam, ki pipáltam minden Update-s dolgot,
plusz rá tettem a 15 perces frissítési időre.Most sokszori próbálkozás
után, illetve PC újraindítás után annyit elértem hogy a 3 bemásolt videóból
már 2- t lát, nem 1- t, ez is valami.Miért nem látja a 3.- at ami pont UHD-s,
nem értem, de nincs is több ötletem.Hát azt hiszem keresnem kell mást.
Mert ha bemásolok egy filmet, hogy este pl megnézném, akkor nekem
egyből kellene hogy érzékelje, nem pedig 15 perc, vagy újraindítás után."Ha mások hülyesége miatt idegeskedsz, magadon állsz bosszút!"
-
hali13
tag
válasz #56573440 #3471 üzenetére
Az Xplay nálam semmilyen feliratot nem hajlandó lejátszani, bárhogy állitom be, a feliratos filmekhez mindig azt irja, hogy nincs felirat. És nem is ad lehetőséget hogy hozzáadjak.
Egyelőre nem látom miben lenne jobb mint a tv saját Plex kliense, ugyhogy azt hiszem maradok annál.
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
hali13
tag
válasz #56573440 #3462 üzenetére
No leszedtem az xplayt.
Most állitgattam pár dolgot a plexben, újrainditottam a tv-t és a nast. Jelenleg az a helyzet, hogy minden formátumot lejátszik, az mkv-t is, viszont a feliratot semelyik formátumhoz nem hajlandó hozzáadni, akármit csinálok. Bármit állitok be a feliratok oldalon a szerveren, vagy a kódolás oldalon, nincs felirat. Sem a tv gyári plex lejátszóján, sem az xplay alatt.....
A nas saját médialejátszója gyönyörüen kiadja a tv-re a feliratot és bármelyik formátumot megeszi....
[ Szerkesztve ]
Poco M4 Pro "Öregember nem gyorsvonat......"
-
Statikus
senior tag
válasz #56573440 #3439 üzenetére
Akkor lehet rosszul kérdeztem.
Tudom, hogy jelenleg nincs eszköz, ami a Panasonicon megjelenítené azt, amit eddig sem játszott le. Tehát a hiányosság a tévében van és erőlködhetek szoftverrel, nem lesz jó.
A Samsung szinte mindent lejátszik, azzal nincs bajom.
Ezek alapján azt kell mondjam, hogy a Pana szuper okostévé egy rakás szar, azt nem tudom mire használható, mert hálózatos filmezésre nem.
Köszi az infokat.
Még valami. Mi az, hogy ha a tv tudja a cecet, azt a kijelző mögé dobom és a tv távval vezérelem? Mutass ilyen eszközt légyszi.
Köszi
-
smekone
tag
válasz #56573440 #3421 üzenetére
Nem tudom, hogy jó adatot írok-e de a film bitrátája 49,9 Mbps. Most elindítottam a filmet kíváncsiságból de eddig egyszer se csinálta azt a jelenséget, amit leírtam, viszont ha hosszan beletekerek nagyon sok idő kell neki még elindul, kb 1-2 perc.
A plex azt írja, hogy közvetlen lejátszás.
Hol lehet a gyenge pont ? Esetleg a router ?
-
choco01
addikt
válasz #56573440 #3217 üzenetére
/wd/downloads mappát csatoltam be egy Filmek nevű könyvtárba a Plexbe. Ebbe a mappába ugye minden film egy mappába kerül, egy évad esetében egy mappába több film is kerül, de például a tök egyforma jelleggel elnevezett másik sorozat 18 részét betoltotte, ezért nem értem mitől függ...
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
tl-x
őstag
válasz #56573440 #3212 üzenetére
Ja nincs rajta engedélyezve a net-en keresztüli elérés csak belső hálóban használtam eddig. Szerver beállításoknál van a Távoli hozzáférésnél egy piros ! jel: "Hálózatán kívül nem elérhető
Engedélyezze a hozzáférést a szerveren bárhonnan." Nekem elég lenne ha a belsőben rendesen menne mint eddig. A Plex látja az apple tv-t böngészőből és az Apple Tv-n is megjelenik a szerver csak hiába nyomok rá semmi se történik.[ Szerkesztve ]
-
szmorepapa
csendes tag
-
janosibaja
őstag
válasz #56573440 #2872 üzenetére
Tanúsítom!
Blackrulz és a Raspberry a szívembe zárva: egy Samsung MU8002 4K tévével szívtam hetekig a gyári Plex klienssel, a Raspberry Pi 2-vel (wifin! - igaz, külön kis wifi stickkel támogatva) azonban zökkenőmentesen játszik le mindent, tekergethetem akárhogy, gyors, nem pufferel, nem akad, tartja szinkront.
Remek darab!
-
MasterMark
titán
-
atee
őstag
válasz #56573440 #2872 üzenetére
Várok!
Köszönöm közben rájöttem, hogy a hiba pont az lesz amit leírtál. A gyártó variált... jött egy frissítés amit én nem láttam mert nem is voltam itthon.
Felfoghatatlan, hogy egy jól működő cuccot miért kell elbarmolni
Mindegy addig marad a régi jó usb. Csak bele kényelmesedtem a plexbe 1 hónap alatt.D-day 2002-01-04 01:54
-
Bigmasterl
tag
válasz #56573440 #2806 üzenetére
Az a fő probléma hogy a win10 samba filemegosztás nem működik a két eszköz közt. Ezért gondoltam hogy e helyetti megoldásként a plex szervert használom. Kodiban elérem a plexet , látja és működik is. Viszont a Zidoo file kezelője nem tud csatlakozni mert jelszót kér és nem tudok belépni. A win 10 es megosztást az itteni logoutos leírás szerint megcsináltam.
-
Rengete
aktív tag
válasz #56573440 #2782 üzenetére
Amiko a3 volt egy évvel ezelőttig kettő is. Állandóan lefagytak és volt, hogy csak firmware telepítéssel lehetett beléjük életet lehelni. Amióta ezek vannak, nincs ilyen gondom. Mondjuk megvannak még az a3-asak is a fiókban, lehet azon kéne megpróbálnom ezt az oprendszert amit írtatok?
-
anarchic
tag
válasz #56573440 #2751 üzenetére
1080P és felette.
720P vel nem használtam.4K-t transzkodolja ugye mert meg nem csináltak meg, hogy vigye a HEVC direktben szinte semmilyen alkalmas platformra pedig a TV tudná. (eközben a procit meghúzza az miatt ki is írja h a transzkódoláshoz nem elég erős a vas de az meg van alapozva)
etc..
-
MasterMark
titán
válasz #56573440 #2552 üzenetére
Ez a Rasplex zseniális!
LibreElec alapú ahogy néztem, magát a Kodi-t használja lejátszónak, és a Plex adatbázis valahogy bele van építve és onnan játszik le.
Szuperül megy, minden direct play, Kodi konfigolható frekvenciaváltásra, audio passthrough, felirat beállítása, stb. Ez így nagyon király.Van ennek valami PC változata? Esetleg a PlexKodiConnect erre jó?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
GoZoL
senior tag
válasz #56573440 #2663 üzenetére
Külső lejátszó esetén is akar transkódolni nem?
Vagy szerver oldalon cserélek erősebb CPU-ra. Egyébként pont vettem pár hete egy Beelink G1 ultimatet ezzel is ki fogom próbálni. Itt is plex klineset próbáljam meg?
Melyik app fizetős? Vagy szerver oldalon cserélek erősebb CPU-ra.[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz #56573440 #2660 üzenetére
Eltaláltad LG tv és plex kliens. Xplay az miért jobb? Kompatibilis a plex szerverrel?
Xplayt felraktam hasonló plex klines klón. Transkodólást mutatja. Ha feliratot kilőttem akkor nem volt és HDR is van legalább. Köszi még barátkozok vele sok beállítási lehetőség van benne.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz #56573440 #2558 üzenetére
nekem semmin. Régen volt 1 és 2 is a birtokomban 1-2 évig más projektek miatt, így filmnézést soha nem próbáltam ki rajtuk, nincs vele tapasztalatom. Amikor fél éve átkutattam a fél netet lejátszók után, az első opció, ami eszembe jutott az rpi 3 volt. És amikor erről olvasgattam, több helyen is írták, hogy a szoftver miatt (már nem vagyok biztos a pontos értékben) 25-30 mbites bitrátájú anyag felett már nem direct play-ben tolja, de valami banális ok miatt, nem hardveres hiányosság. Az, hogy ez mennyire igaz, nem tudom, ezért is kérdeztem.
-
Mauzes
addikt
válasz #56573440 #2458 üzenetére
Köszi mindenkinek!
A TV Plex app-ja ugyan önmagában megfelelő lenne, de maga a Samsung Smarthub egy hulladék, állandóan rohadt sokáig frissít meg néha le is fagy. És mivel a Netflix app-ja még sokkal szarabb, ezért mindenképpen kell vennem médialejátszót.
Maga a Plex mindenképpen marad, mert több helyről nézem a videóimat és kell az, hogy mindenhonnan könnyen elérjem, a nézett státusszal együtt. A Kodi azért merült fel, mert azért alapvetően mégis csak a belső hálón, otthon nézem a videók 90%-át, és ha erre jobb a Kodi, akkor valószínűleg megéri kipróbálni (a Plex adatbázissal kombinálva).
A PlexKodiConnect és a natív Plex plugin között mi a különbség?
-
sugarforce
addikt
válasz #56573440 #2458 üzenetére
főleg ha a tv gyártója úgy gondolja hogy nyaljon sót mindenki.
Pontosan ezért vagyok kiakadva a tv gyártókra, hogy miért kellett ennyire zárttá tenni a tv-ket, nehogy már esetleg érdemben lehessen rá fejleszteni és ne kerülő úton kelljen megoldani sok mindent.. Nagyon sok itteni komment is ezért születik sajnos... Akad, bufferel, lassú.
Egyik barátom egy éve vett tv-t, csodálom, hogy nem kapott agyvérzést a samu tv-s plextől, olyan érdekes anomáliákat produkál, hogy már lassan gyűrűk ura hisszúságú könyv folyamot lehetne írni belőle.
Persze a tizen előtti oprendszerekben minden ment, ahogy kellett... Talán majd észhez térnek egyszer, hogy változtatni kéne a hozzáálláson és majd újra használható lesz a tv-n is a plex, szőröstül-bőröstül.
Addig meg marad a külső lejátszó LE-vel. -
Mauzes
addikt
válasz #56573440 #2244 üzenetére
Melyik verzió van neked? Netflix megy rajta fullosan? Mennyire gyors a rendszer? Az ethernet hiánya mondjuk elég nagy hátrány szerintem.
maddionmax: azt olvasom, hogy nem megy rajta normálisan a Netflix. Ez nálad is így van? FHD content.
mobbo: biztos jó erős a Shield, de nekem jelenleg nincs szükségem ennyi párhuzamos transcoding streamre, szóval ez önmagában nem előny (nekem). Amúgy felbontástól függően 2-3-at elbír az épített NAS-om.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz #56573440 #2191 üzenetére
pontosan, ráadásul mindezt kadenciahelyesen.
Én az f6320as samu tv lecserélésekor (azon bár nem kadenciahelyesen, de ment rendesen a plex, nem transzkodolt soha semmit) döntöttem úgy, hogy nem fecsérlem az időm a tv-s plexre, vettem egy minix u1-et, rá a libreelec / kodi és a plex addon. Cec-cel meg szépen irányítom a mediaplayert, nincs transzkódolási mizéria, nem lassú nem akad, nem bufferelget, minden megy ahogy kell és nem kell idegeskedni semmi miatt.
Sajnálom, hogy ennyire elbaltázták az újabb samsung tv-ken az oprendszert, így a plex fejlesztői sem tudnak olyan funkcionalitást belerakni az újabb lejátszóikba, mint a régi tizen előtti oprendszeres verziókba. Ez van, haladni kell előre, aztán eldönteni, hogy mi a kényelmesebb.
Persze megoldható olcsóbb media lejátszókkal is ugyanez, amit én összeraktam.[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
válasz #56573440 #2179 üzenetére
Két helyre szeretném majd kihasználni a plex áldásos hatását (jelenleg még egyik sincs).
1. fullhd tv-re 720p videot felskálázni. Valamint 1080p mkv formátumot lejátszani.
2. 720p projektorra filmet kivetiteni.Habár azt írják a plex oldalán hogy a hardveres gyorsitashoz szükséges a plex subscription:
[link] arról viszont nem találtam információt hogy az intel quick sync is bele tartozik a fizetősbe.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
makoss
veterán
válasz #56573440 #2038 üzenetére
Magyarra lefordítva? Mert ebből egy kukkot nem értettem bocs
Azért ragaszkodtam a Plexhez mert mondták, hogy távolról is elérhető, tegnap ment volna élesben de sajna megbukott, nem értem mi a hiba
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Strezi
őstag
válasz #56573440 #1957 üzenetére
Fizikát nehéz megcáfolni Az 5G sokkal inkább fényszerűen terjed, azaz rálátással szuper, falon keresztül már kevésbé és visszaverődésekben is.
AD (biztos) szuper, de még AC rendszer meg kliensek sincsenek sehol. Pláne az említett esetben ...
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
-
-
szankorn
csendes tag
válasz #56573440 #1870 üzenetére
Bármelyik módon csatlakozok ez a hiba.
A TVben csak 100as port van így a gigabit kilőve az ac-n 150 általában mérhető.Még annyi hozzá hogy DLNA-n is fenn áll a hiba a 4Knál,
De ha pl egy 1080p megy közvetlen lejátszással belső hálón és egy 1080p megy transzkódolva kintről akkor sem szaggat meg a 2 film.
Nem lehetséges hogy az android TV Buffere nem elég?
A tesztvideóket plexen keresztül indítva teszteljem vagy USBről, SMBről?
Dolgozz meg jól a napi béredért. Ha egy fikarcnyival is kevesebbet teszel, az már lopásnak számít.
-
MarKoo
addikt
válasz #56573440 #1816 üzenetére
enginev3.-nek és neked is köszi a tippet, azt gondoltam nem lehet szűk keresztmetszet a gigabites intergrált lan, pedig az.. Már attól sokkal jobb lett, hogy beraktam egy PCIE-s hálókarit.
Néha főleg ha megy a torrent, összeszakad a router, de azt is cserélem. Köszi szépen!
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
enginev3.0
félisten
-
sugarforce
addikt
válasz #56573440 #1772 üzenetére
Köszönöm a kimerítő kommentet, de ez nem válasz a kérdésemre. Tudom milyen megoldások vannak, tudom mik az alternatívák, de nem szeretnék plusz egy eszközt, a jelenlegi tv-men hosszú évek óta megy hibamentesen a plex, folyamatos frissítéssel. Ha a fejlesztő, vagy a tv gyártója megszünteti a supportot, akkor majd elgondolkozok a váltáson. Jól bevált recepten nem fogok változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
anarchic
tag
válasz #56573440 #1544 üzenetére
Tavaly építettem egy NAS-t VMware rendszerrel (XPEnology)5.2 DSMel először úgy volt direktben XPEno lesz rajta de ez a proci megvásárlása után meg is változott egyből.. i3 3140T erről a sok FullHD miatt i5 4590T-re váltottam most pedig a 4K miatt Xeon E3-1285L V4-re (2-3nap és megjön) emiatt gondolkodom a 64bites verzión talán a 4/8 mag másképpen mozogna a skálán.
Egyelőre az is bajom, hogy még a H264 ről is H264-re konvertál szegény most elkezdtem babrálni a profilokat egyelőre nincs siker.
[ Szerkesztve ]
etc..
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest