Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
válasz interstate76 #14380 üzenetére
Ha a családtagoknak is adsz külön usert, akkor az annyi mobil app vásárlás (ha mobilon is kell nekik). Szóval egy idő után olcsóbb lehet az 1 db Pass.
-
blakey
titán
válasz interstate76 #13930 üzenetére
Ha külön mappákban van és úgy is vannak hozzáadva a PMS-hez, akkor a felhasználóknál te határozhatod meg, hogy melyik mit lásson, tehát a helyedben alapból külön csinálnám a két Sorozatok mappát, és nem a fő mappa alá rendelném.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chris-v
senior tag
válasz interstate76 #10854 üzenetére
Igen, arra tök jó lenne. Ahogy írod te is, egy 2 vagy egy 4 terrás winyó és kész is. Kicsi, csendes, egyszerű. Nem vetettem el még mint lehetőséget egyébként
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
captainnemo
aktív tag
válasz interstate76 #10851 üzenetére
A laptop ellenében annyi, hogy akkor külső rackokba kell pakolni a lemezeket, ami nem feltétlen tragédia, de ezek összára, már lehet nem éri meg egy olcsóbb géppel szemben.
-
addikt
válasz interstate76 #9972 üzenetére
Nem a felirat kezeléssel van a baj
Hanem hogy pl nincs fent opensubtitles-en pl a felirat, de aki nézné, neki megvan, de már megoldottuk.
Feltöltötte opensubtitles-re és onnan már látta a szerver. -
addikt
válasz interstate76 #9970 üzenetére
Lg tv, google chrome leginkább.
-
addikt
válasz interstate76 #9968 üzenetére
Igen, hogy ők regisztráltak plex-re és úgy hívtam meg őket.
-
petir
senior tag
válasz interstate76 #9962 üzenetére
Meg ne egyetek - Lehetőségként írtam mielőtt megvásárolod ki tudod próbálni - utána persze vásárold meg!
Ha warez majd jön egy mod és kigyomlálja .
[ Szerkesztve ]
-
bela85
aktív tag
válasz interstate76 #9926 üzenetére
Megpróbáltam, ugyanaz az eredmény, kép van, hang nincs.
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
bela85
aktív tag
válasz interstate76 #9926 üzenetére
Ezt még nem próbáltam, de majd kipróbálom.
mgTerminator: Sajna több filmnél is csinálja, de nem az összesnél. (van ahol hang van, kép nincs, de van amit szépen lejátszik)
-
zsolt501
nagyúr
válasz interstate76 #9883 üzenetére
A plex supportnak jelezted a problémát?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz interstate76 #9881 üzenetére
Nem mindegy milyen accuntal vagy bejelentkezve ilyenkor az alkalmazásba, mert ha gmaillal akkor az okozhat ilyen problémát.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Viszlát
addikt
válasz interstate76 #7188 üzenetére
Futottam vele egy újabb kört, szűz W10 és csak a Plex app fut, de ugyanaz az eredmény. Kliens és szerver között iperf3-mal 660-670 Mbps-t mérek folyamatosan, másolási és letöltési sebességek ugyanezt hozzák, egyedül a Plex app vacakol (böngészős változat továbbra is gyönyörűen teszi a dolgát ha nem HEVC anyagról van szó).
No mindegy, jeleztem a Plex supportnak, kíváncsi leszek mit reagálnak rá.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz interstate76 #7182 üzenetére
Hm, pedig nagyon úgy tűnik, hogy de (itt van a Windows-os alkalmazás egyébként -› [link]). Köszi a tippet, erről a böngészős megoldásról egyáltalán nem tudtam. Majdnem tökéletes megoldás, még azt a 38 Mbps-os h.264 4K filmet is gond nélkül megoldja, ami eddig el sem indult egyáltalán. Egyetlen apró bökkenő van csak, hogy a HEVC 4K tartalmakat mindenáron konvertálni akarja, azt meg nem igazán bírja el a szerver, de az illető filmjeinek nagy része egyébként is FHD csak, úgyhogy ezzel együtt lehet élni.
Mégegyszer köszönöm az ötletet. Azért azt hiszem elküldök egy emailt a Plex-nek, mert ez így elég gáz szerintem.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #7164 üzenetére
Sajnos félreinformáltalak benneteket: más lejátszó használata esetén is túl gyors a képkocka-sebesség, szóval átmegyek egy droidos médiaplayeres topikba.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
enginev3.0
félisten
válasz interstate76 #7164 üzenetére
External player kikapcsolás?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MasterMark
titán
-
Keksz
senior tag
válasz interstate76 #4664 üzenetére
plex dance
- vedd ki az egész sorozatot (mozgasd ki a sorozat mappából a sorozat főkönyvtárat)
- nyomj egy plex library update-et/refresh-t (vagy könyvtárra, *lásd lent)
- rakd vissza a sorozatot (tmdb féle könyvtárnévbe, Season 01, Season 02 mappákba, s01e01 fájlnevekkel)
- nyomj egy plex refresh-t vagy az egész TV/Sorozat Library-re vagy parancssorból a könyvtárra[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #4669 üzenetére
S01E01 nagybetuvel van irva mindegyiknel vagy kisbetuvel? Volt egy sorozat aminel nem igazan akarta felfogni a kulonbseg miatt.
Esetleg nincs csomagolva a tobbi evad? Pl south parknal jartam így, fel sem merult hogy csomagolva vannak a reszek a mappakon belul, ugy hogy az elso 9 evad jo volt, utana a 10-11 zipes volt. -
enginev3.0
félisten
válasz interstate76 #4667 üzenetére
Ez így jó
-
enginev3.0
félisten
válasz interstate76 #4664 üzenetére
s01e01 stb... így vannak számozva a részek?
-
tomi5244
őstag
válasz interstate76 #1945 üzenetére
Ok, ismét köszi!
-
enginev3.0
félisten
válasz interstate76 #1856 üzenetére
Hopsz, bocsi, akkor szpali-nak szól hogy arm proci mindaddig jó míg nem kell transzkodolni
Onnantól halott dolog sokszor
-
enginev3.0
félisten
válasz interstate76 #1853 üzenetére
Építs egy itx gépet
Proci 20k
Lap 12k
Ház 10k
Ram 5k
Hdd x
Táp 6kKész
És akkor ez már core i3 gép 1150 socket
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #1853 üzenetére
hp proliant gen 8 amikor akciós 50-60k, xpenology és kész is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #1408 üzenetére
Őőőő szerintem nem megy kodi alatt ez.
Kodi - plex kapcsolatnál (bár a gyári, hivatalosat soha nem használtam) egy adatbázist tudsz használni. A barát, az technikailag nálam pl három kolléga, akik plex szervert használnak otthon, és a megosztott mappákat én láthatom.
A pck viszont egy adatbázist tud használni, ezért is kellett szanálnom, mert asszony romantikus film függő, és szereti kollégák tékáján vadászni ilyenek, nem lehetett megoldani, hogy az én szerveremről átlépjen az övékre kodi alatt anélkül, hogy fél órán át tölti újra az egészet.
Szerintem valami Kodi useres plugin-t érdemes feltenni, ami tudja kezelni rendesen hogy mit jeleníthetsz meg.
-
törölt tag
válasz interstate76 #1359 üzenetére
Én régen néztem, kb egy éve volt 6-os doridos kínai boxom, ott nem láttam ilyen gondot, pedig úgy álltam neki, hogy egyből tolom rá a libre-t. Aztán úgy maradt fél évig kb, majd elpasszoltam. A Plex alatt egyértelműen szaggatott azzal.
Heimdallr75: Nem látszik, nálam tényleg a tv mögött van felragasztva a hátára, CEC-en keresztül megy a tv távirányítóval, úgyhogy igazából semmi extra
[ Szerkesztve ]
-
xb12x
tag
válasz interstate76 #1347 üzenetére
Ha a Samba nehézkes, akkor esetleg a plex szerver beállításokban engedélyezni kellene a dlna szervert, majd a tv gyári lejátszóján kiválasztani a plex dlna forrást és így megpróbálni. Remélem a gyári TV lejátszó nem csak lokális médiát tud. Ha ez így megy akkor plex szerver vagy a samu plex kliens-e a probléma, egyébként lokál hálózat. Remélem a tv is van annyira okos hogy ha kap egy utp-t, akkor azt használja és nem továbbra is a wifit.
-
törölt tag
válasz interstate76 #1338 üzenetére
A tv appon van cache méret beállítás?
Egyébként a plex fórumok tele vannak a gyárilag beépített megoldások hibáival, az se kizárt, hogy ez okozza a gebaszt.
Kodi nincs a tvdre? Van hozzá plugin, plexkodiconnect néven, nem nehéz feltenni, és onnantól a plex adatbázist használod, viszont Kodi alól, ami egy kicsit jobban kezeli a lejátszást .
Bár szerintem nem fojtod itt senkibe bele a szót, nem is offtopik
[ Szerkesztve ]
-
Gaben06
tag
válasz interstate76 #1335 üzenetére
Az SSD-s módszer sem jött be. Ott is szaggat. Az SSD terhelése minimális lejátszás közben.
Ha a HDD-ről megy, akkor 40-70% között ingadozik a terhelése.Teljes adatsebesség: 45,1 Mb/s Képsebesség 23,976
Egy másik pedig: Teljes adatsebesség: 48,3 Mb/s Képsebesség 23,976 -
Gaben06
tag
válasz interstate76 #1330 üzenetére
Nem magas. 20-25 % a CPU terhelés.
-
Gaben06
tag
válasz interstate76 #1317 üzenetére
Igen, a TV HDD-ről simán lejátsza a 4K-s anyagot.
Feladatkezelőben a CPU 95-97%-át a PLEX transcoder (32 bites) használja.
Egy TV a végpont.A TV plex alkalmazásán belül a beállítások menüben nézelődtem. A Videó menüponton belül.
Helyi minőség, Távoli minőség, Online minőség, mindhárom 20Mbps 1080p-re van állítva.
Nem ez lehet a rossz beállítás? Ha ezen van akkor pörög a CPU 100%-on.
Ha beállítom mindhárom opciót erre: EREDETI -re akkor csak 20-25%-on megy a CPU de jobban akad a 4K.Ha jól értem nem az a gond, hogy a PLEX és a CPU a 4K anyagot visszabutítja FHD-ra és ez a feladat miatt fogja a CPU-t?
-
Gaben06
tag
válasz interstate76 #1314 üzenetére
Köszi a véleményed.
Az a baj, hogy nem igazán értek ehhez, így nem is értem azt amit javasoltál. Esetleg letudnád írni egy kicsit bővebben. Vagy itt vagy privátban.
-
guppy_83
tag
válasz interstate76 #1263 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm az eddigi válaszokat. NAS sosem volt a storyban. Ezek az adatok nem értékesek, bármikor beszerezhetőek... Tehát nem fontos a biztonságuk. Ha a jelenlegi HDD kiosztástól sem szeretnék megszabadulni és az usb 2.0 átviteli is elegendő az 1080p-hez akkor pl érdemes lehet beruházni egy Intel NUC-ra vagy valami hasonló mini/micro PC-re?
2 kliens fix - 2 db samsung tv - az egyik a samsungos plex appet használja a másik pedig az apple tv appjét. Ezekkel sosoem volt gond, lejátszás közben panaszkodnak, hogy kevés az erőforrás...
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
guppy_83
tag
válasz interstate76 #1261 üzenetére
Igazábol a fogyasztás kb mindegy... nem az a fő elv h minimal legyen. A laptop verzió volna a jó mert a hely sem enged meg egy plussz monitort a szekrényben...
1x2Tb,2x1Tb,2x500Gb 5 eszköz + a jelenlegi gép 1Tb-s belső lemeze.
Egyszerre maximum 2 kliens - 1080p film - Dolby 5.1 hangsáv.Remélem mindenre válaszoltam..
...olyan még sohasem volt hogy semmi sincs...
-
xb12x
tag
válasz interstate76 #1200 üzenetére
Androidos kliensen el sem indul. Szól hogy kevés a hálózati sebesség és kér hogy állítsd át a minőséget, de magától nem teszi. Nem is tudja hogy akkor ez most 720p 2Mbps vagy 1080p 8Mbps legyen.
-
Jano_023
őstag
válasz interstate76 #1191 üzenetére
Sajnos az elérhető 22Mbit a legtöbb. UPC
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz interstate76 #1187 üzenetére
Plexen keresztül meg tudom nézni? Igen tudom hogy ez számít. Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
xb12x
tag
válasz interstate76 #1050 üzenetére
Plex klienst használsz? Ott az Advanced settings-ben van Forced direct play. Aztán vagy működik vagy nem, az már a klienstől függ.
[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #1052 üzenetére
Félreértettem
Az hogy ezt miért így van passzolom, amire lehetséges arra a Kodit teszem fel PlexKodiConnect-el (htpc,rpi) ,telefonon plex app+BSplayert használom. Amire meg nem (pl:TV,Xbox) marad a Plex app-ja sajnos szegényes, buta mint a föld de ez van, hátha később ez változik.
A transzkódolást ahogy észrevettem nagyban befolyásolja az hogy mivel játszom le. Ugyan azt a médiát fájt plex app transzkódolja, míg ha plex appon belül engedélyezem a use external playert már nem transzkódol.(androidon) Ha tehetem kerülöm hogy transzkódoljon a szerver. -
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #1050 üzenetére
Úgy van megoldva csak tapasztalatként írtam (rPi+LE)
-
ptesza
senior tag
válasz interstate76 #1030 üzenetére
-
ptesza
senior tag
válasz interstate76 #1022 üzenetére
Köszi.
A probléma csak részben oldódott meg. Ha a mobilos applikációban kikapcsolom a feliratot akkor, rögtön elindult az a film amivel teszteltem. A TV-n viszont nem tudom kikapcsolni. Valahogy a szerveren kellene kilőnöm a plugin-ban, hogy meg se próbáljon feliratot égetni ,mert az transzkódolással jár.
-
ptesza
senior tag
válasz interstate76 #1019 üzenetére
Igen akkor is ez volt és a TV-n is.
-
ptesza
senior tag
válasz interstate76 #1017 üzenetére
Bitráta 1406 kbps. Ref frames:3
Csak SD tartalmakat játszok rajta.OMV operációs rendszer. Debian alapú NAS. A Plex egy plugin hozzá.
Lejátszás ez esetben Win10 és a Chrome. De sok filmet el sem indít.Az egyes port a PC-m a kettes a NAS.
[ Szerkesztve ]
-
ptesza
senior tag
válasz interstate76 #1015 üzenetére
-
ptesza
senior tag
válasz interstate76 #1013 üzenetére
Ha eredeti minőségben játssza le akkor is van transzkódolás?
Vagy az eredeti minőség a legkisebb erőforrás igényű?mod: Bocs nem kifejezetten hozzád szól a kérdés. Csak figyelmetlen voltam.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz interstate76 #1003 üzenetére
A "barát meghívás" opció mire lenne jó? Mert furcsa, hogy ez is úgy tűnik mintha erre lenne alkalmas, csak még nem volt akivel kipróbálhassam
-
tl-x
őstag
válasz interstate76 #979 üzenetére
Köszönöm!
-
PowerBuldog
veterán
válasz interstate76 #968 üzenetére
ÁÁÁÁ, restart után elkezdte tekerni. Már látszanak is a filmek a TV-n
Már csak annyi kérdésem van, hogy hogy állítom be, hogy a TV-s alkalmazásban is Folder szerint legyenek mint a webes felületen?Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz interstate76 #966 üzenetére
Most a routeren beállítottam a 32400-as portot port forwardingra és újra látja a servert illetve a plex.tv is. Viszont hiába állítom be, hogy a NAS-on melyik mappát dobja be movies alá nem csinál semmit. (hallhatóan nem csinál a nas semmit, nem scanneli a tartalmat)
(#968) interstate76 lementem a legmélyebb szintre, ahol már csak 1 avi file van és kész, és semmi. nem jelenik meg a film
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
PowerBuldog
veterán
válasz interstate76 #964 üzenetére
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #952 üzenetére
Én androidon úgy használom a Plexet hogy a Setting - andvanced - player-ben a use external playert bekapcsoltam , BS player + exra kodek és nem terheli annyira a szervert.
Plex app + BS player: CPU terhelés 7-12% között
Plex app CPU 20-35%között ugrál (időnként felmegy 90-95%-ra transzkódolás miatt)
Mind a kettő ugyanazon a készüléken wifin keresztül néztem.
Hátránya a plex nem jegyzi meg hol jártál a filmben de ha Bs-t úgy állítod be hogy jegyezze meg akkor ott folytatja ahol abba hagytad. -
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #952 üzenetére
Lehet handshake hiba és csomageldobás miatt kedz el bufferelni. Ezt a gigabites kártya meg fogja oldani.
Egyébként valószínűleg azért csinálja ezt a plex-ed (tudom nem lesz ettől jobb a helyzet), mert a box apiját nem képes rendesen használni, sokmindenhez nem fér hozzá a program, amihez kéne neki, hogy rendesen lejátssza. A microsoft nem éppen a nyitott felfogásáról híres. Ugyanezt csinálták a WP telefonokkal is, így nem meglepő a dolog. Sok újabb tv-nél is ez a probléma és sok mediat transzkódol a suerver, mert papíron a tv nem tudja lejátszani... -
tl-x
őstag
-
tl-x
őstag
válasz interstate76 #948 üzenetére
Nekem is csak egy frissítés után kezdte.
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #945 üzenetére
Szia.
Akár egy teszt jelleggel is tedd már fel a PlexPy-t, ha a kis "infó" részre klikkelsz szépen jelzi mit miért transzkódól pl:codec,felbontás,ac3,AAC stb
De szerintem az Xbox-os app miatt mert nem valami szuper, xbox 360-nál nálunk is transzkódol hol ez hol az miatt. -
tl-x
őstag
válasz interstate76 #945 üzenetére
Lehet gyenge a laptop procija. Nekem PS4-en akadozott amíg ki nem kapcsoltam p2p klienst.
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #841 üzenetére
A szerver a lejátszó tudását nézi, ott nézd meg a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #839 üzenetére
Ez a tvje tudasatol fugg. Ott kellene megnezni a beallitasokat.
-
devil-k
nagyúr
válasz interstate76 #800 üzenetére
Küldő oldal: 500/22
Fogadó oldal: 500/100(#802) xb12x és justice84
Köszönöm!(#801) justice84
Mindenképp azt szeretném, hogy érintetlen maradjon a kép, ne történjen átkódolás.
- mozi bolondéria -
-
Peetta14
tag
válasz interstate76 #725 üzenetére
Köszi a választ.
Hogy őszinte legyek, a kép nem annyira fontos, mint a hang. Hiába nézek rengeteg filmet, sima 1080P mkv tökéletes nekem, se 4k, se br, se HDR nem érdekel igazán, viszont, hogy a hangot (usb, coax vagy toslink) le tudjam választani. Zenére vannak jó cuccok (bluesound pl), de nem tud filmet, én meg két lejátszót nem akarok. A HP tetszik, mert építhető, bővíthető, így nem avul el hirtelen. Egyelőre nem az ár a döntő, hanem a minőség, teljesítmény, frissíthetőség, természetesen egy jó ár/érték aránnyal.
Egy jó hálózatot szeretnék kiépíteni, a PC-t csak munkára használni, elérni a file-jaim bárhol, torrentet futtatni, élvezni a zenét, filmeket kényemesen.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz interstate76 #486 üzenetére
Synology DS116.
A sony tv-m pedal Sony KDL-40WD65x,Most felkonfigráltam egy emby média szervert, az tökéletesen viszi a filmeket úgy tűnik..
Nem tudom hogy a transzkódolással lesz-e a gond, lehet hogy buta a kliens a tv-n, ugyanis a Samsung tv-n a plex kliens sokkal-sokkal látványosabb és több funkciót tud, illetve nagyobb beállítási lehetőséget biztosít. A sony egy fapados plex ehhez képest.. Biztos más platform, és nincs ráfordítva az opera appsra megfelelő verzió. Legalábbis nekem ez a meglátásom.Üdv: Csabee.
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #444 üzenetére
Hát a Plex Cloud-nál most ugye csak Amazon van csak, de a jelentkezésnél béta tesztnél még sok más cloud szolgáltató is ott van. Itt lehet szemezgetni, múlthéten nézegettem én is.(box, tresorit nincs benne)
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #444 üzenetére
A fotók , egyéb fájlok tárolására a google driveot használom, 100 gb 2 usd/hó. Teljesen elégedett vagyok. Lehet van olcsóbb is, de erre a célra tökéletes ez is.
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #431 üzenetére
Hátha mást is érdekel, justice84 kolléga segtségével megoldódott a dolog: miután bejelentkeztem a plex.tv felületen, utána már a NASIP:32400/web címen elérhető adminisztrációs felületen is meg tudtam ezt tenni és immáron LAN-on kívülről is elérhetőek a plexes megosztások. Hurrá!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #385 üzenetére
Én bárkinél jártam és van bármilyen mini pc-je rápróbáltam de egyen se ment
Azt láttam hogy mar megjött ,csak olvasgattam mostanában.Kár pedig reménykedtem benne nagyon ,hogy legalább azzal menni fog.
-
st6969
őstag
válasz interstate76 #380 üzenetére
Fogalmam sincs, miért?
-
anarchic
tag
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #352 üzenetére
Nem kevés neki a NSA310? helyi hálózaton csinálja ezt vagy kívülről?
PMS melyik verziója van fent?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest