Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
Óriási!
Egyszerűen kell és kész!
Ajándékba
Vagy nyernék egyet egy PH! játékon"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Cs1csó
félisten
Ez a vékonyítás a mániájuk a gyártóknak, a telók is egyre vékonyabbak de ugyanúgy egy napot sem bírnak remélem feltalálják a spanyolviaszt azzal hogy egy ideig nem a vastagságot csökkentik hanem a felszabadult helyre is nagyobb akkut tesznek.
-
bteebi
veterán
válasz PrinceHerceg #13 üzenetére
Négy szög a négy sarkába és problem solved .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
Cs1csó
félisten
Nem rossz, ha kb. tapéta elven lehetne belőle vagy 2 m átlós verziót felrakni - vagy akár nagyobbat - akkor reszeltek a projektoroknak, aktív használaton kívül - mivel itt már túl nagy az üres falfelület - akár tájképket vagy műalkotásokat is megjeleníthet kb. mintha képek lennének a falon. Normál tv méretben 100-150 cm képátlónál kb. ennek a technológiának nem sok értelme van a faltól - konzollal együtt eláll vagy 10-15 cm-t vagy szinte semmit sztem nem lényeges.
-
addikt
Elképzelhetőnek tartom, hogy az egy gyári tartó "konzol" a kijelző mögött, ami tartalmazza a többi alkatrészt...
vagy nem...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
megarambo
tag
Várjuk az első teszteket.
-
kalifa777
tag
Az első szériáknak biztos brutális ára lesz
-
-
duke
aktív tag
" Emellett egyes vélemények szerint a "W" sorozatjelzés is árulkodó, ez ugyanis a "Wallpaper" szóra utal."
Epp tapetazni keszulunk, ugyhogy jol fog jonni. Veszek belole egy-ket szaz negyzetmetert. Remelem a sima tapeta ragaszto megfogja, ne keljen meg mar arra is kulon kolteni.
Egyebbkent szerintem ugy van, vagy ugy kene megoldani, hogy csak a tapot elvinni hozza, egy vekony vezeteken, es valamilyen egyedi vezeteknelkuli megoldassal kapcsolodna, a csatlakozokat tartalmazo dobozhoz.
-
Fura,úgy tudtam a mágnes törli az adatokat a HDD-ről. Vagy legalább is egy elektromágnes.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Lacok
őstag
Ezzel a vastagsággal már inkább poszter.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
-
MZperX75
addikt
válasz pusszycat #26 üzenetére
A CRT képcsöves TV-k működése nagyban eltér a mostani kijelzőktől,az átmágnesezett CRT TV-t egy elektromágnessel helyre lehetett hozni egyébként.
Képcsőben légüres térben elektronok csapottak a képernyőbe,melynek a vezérlése eltérítése mágneses alapú volt,így volt rá hatással egy külső mágnes,eltérítette az elektronokat,persze ha jól emlékszem,tanultam vagy 25 éve.Más:
1mm képernyő ,az nem semmi,a tapétám vastagabb,lassan tapétázható megjelenítők lesznek,ami szerintem tök jó.
4 tekercs FullHD tapétát kérek,megvan a 4k[ Szerkesztve ]
-
-
A macskákról le lehet szállni. A mágneses megoldás szín torzulást idézhet elő. Tudom mert még emlékszem mikor az új Crt tévénk közepére csináltam egy jókora fekete foltot egy mágnessel. Most inkább nem írom le mit éltem át azon a 10 percen keresztül, amíg magától eltűnt. Szóval inkább tépőzár. Nem hiszem,h egy darab nyomtatott nájlon darabb túl sokba kerülne...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ncc1701
veterán
válasz eastonhun2 #6 üzenetére
Majd azt a macsek eldönti. Ilyen időben leginkább a fűtőtestre való. Legalbbis nálunk. Nyáron meg összefogdossa kint az egeret-vakondot, ahogy kell.
-
Dabsol5
tag
Egy ilyet el tudnék képzelni a lakásba ami mozog
-
Postas99
senior tag
Amint látszik is, egy fekete (valamilyen mágneses rétegről veszi le épp a "lapot" tehát a többi rész inkább ehhez csatlakozik.
Ez maga csak a kijelző.
-
persil
nagyúr
válasz torma1981 #12 üzenetére
Szépnek szép, én bírom, ha minden egyre vékonyabb és könnyebb, de tény, hogy egy bizonyos szintet elérve már a használhatóság rovására megy :S 1mm tv-nél pedig hát izé... Portörlővel rámegy otthon anyu és betörik, vagy mi?!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
PrinceHerceg
őstag
Ilyen készülék súly mellett, már a szellőztetésnél is komolyan oda kéne figyeni, mert egy nagyobb, kóbor fuvallat simán levinné a készüléket a helyéről, de ha jobban belegondolok talán még egy komolyabb ajtónyitás is!
BTW: +1 a macska kintre mellett
Eddig akárhol is jártam, ahol ilyen 4lábú volt, k*******t büdös volt, amit én idővel se tudnék megszokni!
[ Szerkesztve ]
-
R9DEON
senior tag
válasz eastonhun2 #6 üzenetére
Az állatvédők már keresik a legjobb ügyvédet, te sem 1mm tevére fogsz költeni.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
1 mm Nem semmi.
-
eastonhun2
csendes tag
A macskának pedig az udvaron a helye...
Jön a tigris......
-
Peter13
senior tag
Szerintem a néni pont kitakarja azt a részt ahol a csatik vannak (legalábbis a látható részen ennek nyoma sincs). Gondolom ez nem véletlen (és legalább esztétikusan oldották meg a "takarást" )
Én is egy kábelre, meg egy kis dobozkára gyanakszom (szerintem ennek nem kell nagy táp, az SOC sem lesz nagy, a csatikat meg okosan kell megávlogatni hogy ne kelljen nekik sok hely) , ami nem is lenne rosz megoldás. Várjuk, lássuk
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
dementor
aktív tag
Hát csak jöjjön és nyomja szépen lefelé a korábbi modellek árát.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
R9DEON
senior tag
Hol lehet az elektronika és a tápegység, hogyan csatlakozik a kijelzőhöz, remélem nem úgy hogy ha a macska belekapaszkodik már ki is tépi a panelből a foglalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autóhifi
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest