- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
forceberg #8672 üzenetére
Jó kérdés. Lehet, ahonnét hozzák, ennyire olcsó, de az is, hogy raknak bele valami sima, olcsó paprikát is, uccse érzi a paraszt alapon. Gondolom, nem téglaport kevernek hozzá.
Nekem ízre teljesen jó amúgy, meg egy másik olcsóbb is, amiből meg a 250g-os kiszerelés a plafon. Nem vagyok nagy chili szakértő, olyan 6-8 fajtát ettem csak eddig, viszont fogyasztásban elég jól tolom, rengeteg ételt ízesítek vele. Azt szeretem, ha taknyom-nyálam nem folyik egybe evés közben, és tudok koncentrálni a paprika ízére; az édesebbeket kedvelem úgy általában a legjobban.
-
Elemental
addikt
-
válasz
forceberg #8606 üzenetére
Igen, ezek megvannak, nem is ezzel van szerintem a probléma, a balkonládák térfogata 28 liter, ebben van 2-2 tő.
Szoktam méricskélni a talajhőmérsékletet, ha kint van a napon, akkor a balkonládában a föld 3-6 fokkal melegebb, mint a szabadföld, túlmelegszenek a gyökerek.
Ha meg árnyékba rakom, akkor kevés napot kap, kevésbé fejlődik a növény.
Biztosan van módszer a balkonládában lévő növény megfelelő kezelésére, de nem találtam még meg
Ősszel persze majd előnyben lesz a balkonláda
-
válasz
forceberg #8560 üzenetére
Ősszel raktam el két Jalapeno csumát magokkal.
Kb. 10-12db-ot beraktam nedves papírtörlők közé. 3 nap alatt kicsíráztak. Lehet azért, mert friss magok? Eddig akár több hét is kellett, hogy meginduljanak a magok... Fel sem vagyok készülve, nem gondoltam, hogy ilyen hamar földbe kell őket tenni... -
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #8556 üzenetére
...nekem irodában 2 szem szép piros habanero van, jó hogy mondod
hétvégén lesz fiunk születésnapja, hazaviszem és megkínálom, aki kér... ja és akad még egy kevés reaper-vodka is... 1 éve gyáva volt mindenki megkóstolni, teszek vele megint próbát
tőből a kertbe átmenteni csak ilyen erotico-t tudtam... nem mondható durvának, 1 kajálásra meg lehet kényelmesen enni egy egészet, mint pl hegyes erősből...
-
sike!
tag
válasz
forceberg #8507 üzenetére
Ugyanez történt a két Habanero bokrommal., bár ők végig bent voltak, mesterséges fény alatt. Elég alaposan visszametszettem őket az ősszel, erre decemberben a sarokban elkezdtek leveleket hozni. Ne foglalkozz velük, hetente 1X locsold őket, aztán ha kezd kint elfogadható idő lenni szoktasd őket a napfényhez, majd mehet Nitrogén-túlsúlyos táp és tedd ki őket.
-
mephi666
nagyúr
-
tasiadam
veterán
válasz
forceberg #8027 üzenetére
Felszivodo de a mar beragott dogok ellen semmit nem er. Tavaly mar buliztam veluk, fujtam mindig. A leghatasosabb modszert a petek egyenkent lekaparasa es a fertozott zoldsegek egysesevel valo leszedese es kidobasa. Es meg igy is sok volt kuka.
Most fujtam 2 napja, azota nem volt sok pete, de hernyoval ami mar idosebb, talalkoztam. Ha megolne s felszivodo, az se lenne. Tovabba mergezo is a mospilan es asszem 2 het a varakozasi ido. Na hat azt en meg nem akarom kivarni, hogy minden fujas utan 2 het. Ramrohadna az osszes -
tasiadam
veterán
-
rob2174
tag
válasz
forceberg #7968 üzenetére
ok elfogadom, régebben játszottam magokkal, volt olyan dupla reaperem, ami 5 évet élt, de nekem nem éri meg az időt energiát a januártól májusig tartó időszak, ami akár sikertelen is lehet.
Így tutistaként maradt a szép palánta, aztán hajrá,nővekedjenek, majd a szószgyártás.
Az is igaz, hogy max 10 tővel játszadozom, nincs több helyem sajnos.
[link] -
lev258
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
lo 16db mag van a csomagban.Hogyan ültessem el őket? Mindegyik mehet egy cserépbe egyszerre? Vagy inkább szedjem őket...
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest