Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
online felületen megjelenő multimédiás tartalom alkalomszerű megtekintése"
ezzel van itt baj. Lehet ha 1 napig youtube-oznék és 100 videót megnéznék, máris korlátozna
-
juliabrilke
addikt
"papíron korlátlan"
Szerintem ez mindent elmond erről a csomagról.
-
zbory
tag
Szerintem teljesen rendben vannak a feltételek. Megértem ha valaki esetleg az otthoni adslt is ezzel helyettesítené, de a mobilnet akkor sem torrentezésre meg nagy letöltésekre való. Még biztos nem...
If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw
-
04ahgy
nagyúr
Nekem az elsők között lett ilyen csomagom. Még anno, október végén fizettem rá elő. A reklámok akkoriban, valamint a propagandaanyagok arról szóltak, hogy mindent lehet, csak p2p-t nem. Azonban semmit nem lehet. Ha csak online rádió megy két napot, bekorlátoznak. Ha a linux (ubuntu 9.04) egy nagyobb frissítést talál leszedni, bekorlátoznak. Onnantól 15kB/s a letöltési sebesség, 120kbit/s. Az még egy laza netrádióra sem elég. 5 éve az ADSL volt 512k...
Jah, és a modemben levő SIM kártyára legutóbb küldtek is egy aranyos kis SMS-t, hogy extrém használat miatt korlátoztak.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Brutális eb
addikt
A pannon ,internet ,korlátlan kifejezések összeegyezhetetlenek.
Csak saját felelőségre.
A további kozkázatok és mellékhatások elkerülése végett kérjük keresse fel ezt a topikot:[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- KRESZ kérdések és válaszok
- PlayStation 5
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen