Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Ezt ma este ki is próbalom. Skype-olni szoktam a szülőkkel, de valami rémes már egy ideje... Videókapcsolat közben alíg tölt be egy oldal, fél megás PDF nem megy át amíg tart a videokapcsolat... Nem próbátam még a HO-t, gondolom böngészőből fut, akkor még egy programmal kevesebb a gépen. Ha lenne képernyőmegosztás az lenne a menyország...
-
Syl
nagyúr
Úgy érzem, az NSA-nál most nagyon elkezdenek haragudni a guglira.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Apollyon
Korrektor
-
PistiSan
addikt
Már ha városban lakik és van egy normális feltöltése, én pl kezdhetnék DDOS-ba 60kbps-al akárkit támadni, de egyelőre még annak is örülök, hogy nem fagy szét mindig a netem ha feltöltök egy 100mb-os videót YouTube-ra fél óra alatt.
Házon belüli hívás vajon ki sem megy a router mögül?
Volt már hogy hangouton beszéltem otthon amikor a padláson szereltem valamit, nem kell hozzá telefon rögtön.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Akkor a szöveges üzenetek továbbra is a kugli szerverein keresztül mennek. Azt miért nem lehet p2p-en megoldani?
Azt írják, "To improve audio and video quality".
Tehát ezzel elismerjük, hogy a p2p hatékonyabb ha jól meg van oldva, szemben az egyéb megoldásokkal.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
veterán
Remek, ez egy jó ötlet Egyébként van jelentősége, ha valaki tudja az IP címem? A körülbelüli tartozkódási hellyel nem sokra megy.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
PistiSan
addikt
Minden fejlesztésnek örülök, ami jobb szolgáltatást ígér!
A videó résznek biztos jót tesz azoknál akik nagy városokban laknak, máshol meg 60kbps körül van a feltöltés, azon pedig ez nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest