- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
frostitualt
tag
szerintem mindenkinek fel kéne tennie ezeket a programokot igy legalább a ruszkik egyelő esélyekkel indulhtnának, mivel az usa verzió rendszerszinten van kódólva...
-
Pikkolo^^
addikt
Vártam már egy orosz érintettségű hírt itt is.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem csak az informatikában, hanem mindenhol. Csak amíg informatikában meglepődnek az emberek azon, hogy ha nagyon akarnak, akkor bárki gépére be tudnak menni, addig azon pl. nem lepődnek meg, hogy ha valaki nagyon be akar menni a házába, akkor tankkal bedönti az oldalát. Sehol semmi sincs teljes biztonságban, max eléggé meg van nehezítve a betörők dolga ahhoz, hogy megérje kockáztatniuk. Informatikában ugyanez a helyzet.
-
Mokó
aktív tag
Senkinek nem lett a gyanús "zdraspujtje tavarís" az üdvözöljük és "davaj" a "next" gomb helyett
-
vicze
félisten
Informatikában a biztonság puszta illúzió és az is marad, az idők végezetéig, aki azt hiszi, hogy bármi is biztonságos az csak ámítja önmagát. Ez most nem összeesküvés elmélet szinten mondom, hanem úgy általánosan. Úgy figyelnek meg ahogy akarnak, nem izgat.
Mivel van untethered jailbreak iOS 8.1-re is, így nem kell PC, reboot után már be is ágyazta magát a program.
-
bul07
nagyúr
Az XAgent alkalmazás gyakorlatilag minden információt begyűjt a rendszerből: szöveges üzenetek, kontaktlisták, képek, geolokációs adatok, hangfelvételek, a használt alkalmazások listája, a futtatott folyamatok listája, wifiadatok. Emellett képes a mikrofon bekapcsolására, hogy rögzítse a hallottakat.
Vagy csak megtalálták a NSA kiskapuját és írtak hozzá egy kiegészítést hogy ne a NSA-nek küldje
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Polllen
nagyúr
De azt ne felejtsd el, hogy egy ilyen program mögött nem hobbi fejlesztők vannak, hanem profi szakemberek, akik csak ezzel foglalkoznak és ha egy kormány támogatja őket lényegében végtelen erőforrással...
Nincs törhetetlen rendszer."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Cathfaern
nagyúr
Ez oké, de ez még abból az időből van, amikor egy honlapot elég volt meglátogatni a jailbreakhez. Azóta azért ennél picit bonyolultabb a folyamat. Persze PC-hez csatlakoztatott iOS-es készülék + PC-re telepített malware-el már megoldható. Mondjuk megmondom őszintén, én max már fényképek áttöltéséhez dugom gépre a telefonom, de leginkább e-mailben / cloud-al küldöm át azokat is.
-
dajkopali
addikt
igen, hogy az előzőre reagáljak: voltak már ilyen támadások az iOS ellen, és ott az derült ki, hogy a malware első lépésként a jailbreaket végezte el
itt egy hároméves hír - ezt szerintem lehet automatizálni[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
sztanozs
veterán
Az első malware neve XAgent, a másiké egy iOS-játék után MadCap. A teljes funkcionalitású malware-ként működő XAgent a feltelepülés után azonnal elrejtőzik, és a háttérben fut: ha leállítják, akkor gyakorlatilag azonnal újraindul. - Nem hinném, hogy ez a teljes funkcionalitás elérhető volna jailbreak nélkül - nem látszik település után (gyak nincs ikonja), leállítás után automatikusan újraindul...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
shteer
titán
hogyan kerülnek az eszközökre? az már ismert, hogy hogyan lehet ellenük védekezni?
ennyi kiegészítést megérdemelne még a cikkszerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Windows 10
- Háztartási gépek
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...