Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi_Jani
tag
Engem nem zavart a helyesírás ellenőrző, mert azt sem tudtam h van benne. Mikor nekem is előjött az ablak h frissítés, tessék töltsd le. Erről ennyi
Viszont van egy nagy kérdésem a Firefoxosok táborához, mégpedig az h a 2.0.010-es verzió javításait mikor közzétették akkor volt egy olyan, h memória gondok javítása. Ez abban nyilvánult meg h a böngésző elkezdte zabálni a memóriát, nálam 100mb felett teljesen meghal több gépen is, de hallottam olyat is 200mbot is elért. Ez a hiba abban a verzióban tényleg el is tünt, asszem 2 nappal később gyorsan megjelent egy másik (jelenlegi verzió), ami a 2.0.0.11-re halgat, itt változatlanul megzabálja a memóriát. Nem tudja valaki h lehetne ezt elkerülni? Nagyon idegesítő h rendszeresen le kell állítani és ujra kell indítani a programot
[ Szerkesztve ]
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
-
Thrawn
félisten
A Firefox 3-mal együttműködő magyar szótár később kerül fel a letöltési oldalra, de a böngésző béta-változataival a mostani verzió is használható
Most próbáltam feltenni FF3 béta 2-re de semmi
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
FTeR
addikt
és ez eddig, hogy nem tűnt fel? mindenhol azt hangoztatták, h az OOo-s szótárt használja (és azért olyan jó...).
btw, IE7pro is azt használja. -
WonderCSabo
félisten
Hát az FF2 szótára gyakorlatilag használhatatlan...
-
Wolverine
félisten
Én pl. kifeküdtem attól, hogy az ír ige semmilyen alakját nem tartotta hibátlannak. (az igekötős igékre ezek után már csak legyintettem...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
moma
őstag
na a thunderbird frissített. már ideje volt. az előző nagyon fos volt.
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen