- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Itt nem az a probléma,hogy megtakarítás hanem a hogyan és a hová kerülnek ezek a pénzek.
Erre nincs válasz.
A másik a magáncégektől visszavenni az adatkezelést.
Roppant jól hangzik csak szintén nem kicsit aggályos..
+ Amint fentebb írta a kolléga a magáncégektől mindent megvonunk ki fog fejleszteni bármit is az állam?Persze.....[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
bambano
titán
ha úgy akar az állam több milliárdot "megtakarítani", hogy még többet vesz el a piaci szereplőktől, akkor az nem rossz hírként van beállítva, hanem az rossz hír.
Az is rossz hír, ha olyan pancserül beszél valaki, hogy az ábrázatán látszik, hogy ő sem hiszi el, amit mond.
Az informatikai szektor sanyargatása az itt sajnos ontopic, nem politikai ökörködés.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
addikt
sztem természetes reakció rosszat sejteni, hogy ha hihetetlen nagy pénzeket spórolnak meg, de nem árulják el, hogy hogyan (de lehet, hogy egyszerűen hazudnak, próbáld meg ellenőrizni a számlákat)
az meg pl. nem spórolás, hogy a természetes módon csökkenő net-elérés, egyéb informatikai, stb. árak miatt kevesebbet kell költenie az államnak, mivel:
1, akkor az meg "pazarlás"-nak minősülne, hogy az energia(hordozó) árak nemzetközi emelkedése miatt többet kell költeni az állami épületek fűtésére, járművek tankolására
2, a net-elérés, stb. árak csökenése mindenkinél fennáll, nem csak az állam esetében, ami mellékesen az ezeken lévő ÁFA összegét is csökkenti, ami kevesebb pénz az állambácsi másik zsebében.
[és ugye úgy is lehet spórolni pl., hogy a rendőrségen lévő xp-t és ie 6-ot futtató gépek lecserélését a következő 5 év költségvetéséből is kihagyják]
más:
remélem azt az egy milliárd-ot az MS-től nem a Campus és MSDNAA szerződések meg-nem-hosszabbításával érik el... mert úgy könnyű nekik (a hallgatóknak meg sokkal nehezebb...)
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
dajkopali
addikt
bocs, de nem
igen, nagyon helyes, hogy spórolnak, ezért kerültek oda
de
áhh, nem magyarázkodom, egyrészt nekem az a dolgom, hogy rákérdezzek, ha valami nem tiszta, másrészt hadd mondjak el egy történetet Pécsről
Amikor az önkormányzat átvette a magáncégtől a helyi vízmű üzemeltetését és tulajdonjogát, volt egy időszak, amikor azt írták a "baráti lapok", hogy 20 százalékkal csökkent a víz ára
No, én ezt mint helyi lakos, nem érzékeltem.
Kiderült, ezt a mondatot úgy kell érteni, hogy a kiebrudalt tulajdonos 20 százalékos emelést tervezett az idei évre, és ezt nem hajtják végre. Hát így lett olcsóbb..."fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
KEndre
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
válasz gtasystem #59 üzenetére
Már megbocsáss, de az újságírás arról szól, hogy adott esetben tényeket firtató kérdéseket tesz fel a riporter.
Az, hogy csak azt kérdezünk amit tőlünk elvárnak, és ha az államtitkár úr képtelen szóvivői feladatokat ellátni arra azt írjuk milyen ügyesen prezentálta a dolgokat, na AZ ami nekem eszembe juttatná a sötét ötvenes éveketMellesleg senki nem kötelez rá, hogy az it.cafe-t olvasd
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
v.tom
őstag
válasz gtasystem #59 üzenetére
A Te politikai beállítottságod lesz ettől nyilvánvaló. Sajnálom, de szerintem rossz oldalról közelíted meg a dolgot. Amibe most belekezdtél, már ki fogja meríteni a moderátorok jóindulatát szerintem.
Egy kis töri: az ötvenes években nem volt helye spekulációnak, hidd el. Az ment be az újságokba, ami átment az előzetes cenzúrán. Ott nem lehetett olyan írni, hogy egy újságíró nem ért egyet az államtitkárral. Nem is értem, hogyan gondoltad te az ellenkezőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest