Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Az MS-nek leáldozóban van, legalábbis az On-Premise rendszereik dögledeznek az Azure-al meg nem sikerült eljutni az end userhez. Én nem az MS-nek drukkolok.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Yeffy
veterán
persze a normális az lenne, ha egy nemzetközi szakmai szervezet, például az iso, az itu vagy az icann fújná a passzátszelet, például ensz felügyelet alatt.
haha, milyen szep idealista kep, bar csak legalabb kozelitenenk hozza, mint lehetoseg.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ArthurShelby
addikt
"államközi irányítás"
Az összes nemzetközi kapcsolat szerintem az erősebb kutya elve mentén valósul meg pc-be csomagolva. Minden érdekek mentén zajlik, és az amerikaiaknak nem érdeke, hogy más is beleszóljon.
Ergo szvsz nem létezik olyan, hogy független nemzetközi szervezet"ha nem csak néhány amerikai cég által lefizetett politikus hozna döntést, hanem európai cégek által lefizetett politikusoknak is osztanának lapot"
Kedvenc mondatom, a mai politika működését sajnos én is hasonlóan látom.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
bambano
titán
válasz ArthurShelby #9 üzenetére
kifelejtetted a triviális harmadik lehetőséget:
államközi irányítás.
az is baj, ha politikus beleugat.
de sokkal nagyobb baj, ha kizárólag amcsi politikus ugathat bele kizárólag amcsi érdekeket figyelembe véve.
egy kicsit jobb lenne a helyzet, ha nem csak néhány amerikai cég által lefizetett politikus hozna döntést, hanem európai cégek által lefizetett politikusoknak is osztanának lapot.persze a normális az lenne, ha egy nemzetközi szakmai szervezet, például az iso, az itu vagy az icann fújná a passzátszelet, például ensz felügyelet alatt.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért remélem egy közös kávéra még le tudnak ülni egymással :D
-
ArthurShelby
addikt
Nem értek egyet az életfelfogásoddal. Te azt mondod, jobb ha a multik irányítanak, mert jobbak, mint az állami vezetők. Én azt mondom, jobb ha az állami vezetők irányítanak, mert ők ha nem is mindig jobbak, de a nép által leválthatók.
Pont ez a bajom a mai világgal. Már egyik állam sem olyan erős, hogy a multikat szabályozni tudja. Az államban csökkent a bizalom, a multikban (amire az átlag embernek semmilyen ráhatása nincsen) nőtt.
Nem vagyok multi ellenes félre ne érts, csak az állam után van szerintem a helyük és nem az állam előtt.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
floatr
veterán
válasz Victoryus94 #6 üzenetére
Az eddig ok, hogy a ms élharcosa a piaci dominancia elleni küzdelemnek, de konkrétan ebben az ügyben hogy került elő a google?
-
bambano
titán
egyébként az a félelem merült fel bennem, hogyha ezek sokáig balhéznak, akkor politikusok azt fogják hinni, hogy nekik kell rendet rakni. és mivel az internet amcsi irányítás alatt van, így ha politikusok hoznak döntéseket vele kapcsolatban, amik nyilván ostobák lesznek, azokat mi is megszívjuk.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
a google szerint az ms megpróbálja tönkretenni a nyitott webet. konkrétan mikor, amikor a google web motorját rakja bele az msie-be?
rotfl.
én már csak egy kávét kérek.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
floatr
veterán
Valami lépés kimaradt nekem a gondolatmenetből, amikor a solarwinds/exchange balhé miatt is a google-nek a durva anyját
-
veterán
Itt minden pofon jó helyre megy.
-
Narxis
nagyúr
Google fanok, készüljünk fel a támadásra!!!!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Zirowe
nagyúr
Ahogy a Godzillában is mondták: let them fight!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest