Legfrissebb anyagok
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
IT café témák
- Jelszókezelők
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WD My Cloud NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Miért lenne szabálysértés? Eredetileg az Alphabet Inc. 'perelhetné' el a fiókot, mert gondolom én, ők a legöregebb ábécé cég. Vagyis az elsődleges jog az övéké.
Szerintem a Google hiába kérné a Twittert, nem függesztenék fel a fiókot, mivel már elég régi.Habár nem értem, hogy hogyan hozhatott valaki létre egy olyan fiókot, ami egy cégnek a neve.
Domaineknél ugyebár ilyen esetben elbírálás van...Még az lenne a vicces, ha a Twitteres csávóka kapna kék pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
it A Google új cégének kéne a domén, a német autógyár flottakezelője azonban nem válik meg tőle.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest