- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az első az önvezető Volvo kamion, utána jöhet a humanoid robot
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PR-Telecom
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
oh, az nagyon titkos, el van dugva a világ elől... http://domain.hu, ki nem találtad volna.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
tatabike
őstag
Kösz az infót.
Tudsz valami magyar linket, ahol ezt részletesen elolvashatom? Vagy ha beírom a gugliba, hogy domain igénylés szabálya, az is jó? Vagy valami...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
bambano
titán
igen, le vagy maradva
már egy ideje nálunk is úgy van, hogy nagyjából azonnal megkapod, de csak ideiglenesen. van pár szabály, hogy milyen esetekben lehet elvenni, ha ilyen szabálynak megfelelő jelentkező van, akkor elveszik. egyébként érkezési sorrend van.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
tatabike
őstag
És az akkor hol/hogyan van, hogy ha én be akarok jegyeztetni egy domain nevet, akkor azt nem adják oda rögtön, hiába nem foglalt, hanem elsőre felkerül egy listára, ahol bárki megnézheti, és ha valaki más ott meglátja és jogot formál rá, mert véletlenül pont az Ő cégének a nevét sikerült kitalálnom, akkor nem kaphatom meg, mert annak a másiknak nagyobb az érdekeltsége és a joga a használatához.
Lehet, hogy le vagyok maradva, de én még így tudom.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
kakuk.tamas
addikt
Azért ez így durva. Vannak akkor nem kis különbségek ebben is az országok között.
Én azt hittem, hogy a webcímekre, webes fiókokra amik valamilyen tulajdon nevét viselik (pl egy cég), mindenhol ugyanaz a szabály vonatkozik. De akkor tévedtem. Jó ezt tudni, köszi, a felvilágosítást!Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Na ezzel most a Google úgy fog járni, mint a Microsoft (pl. Skydrive)
-
butyek
senior tag
-
leviske
veterán
válasz
kakuk.tamas #11 üzenetére
Mert a Twitter egy szolgáltatás, amihez való jogosultság átadását gondolom ugyanannyira tiltja a szabályzat, mint egy Origin/Steam/Uplay account eladását is.
Gondolom a Prohardveren is bárki regisztrálhatott volna Google/Facebook/Alphabet néven, ha akar, viszont annak nem örülnének Ők sem, ha a emberek account eladásokkal keresnének itt pénzt. A Twitter sem más.
-
jacint78
addikt
type your text here..
-
jerry311
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Egy csomó minden vackot bejegyezhetsz, mert nem lehet mindent levédetni. Az aktuális jogi környezettől függ, hogy azt el tudják-e venni vagy sem. Az alphabet gyakorlatilag akárkié lehetne. lehetne akár az enyém is egy weblappal amin a magyar ábécé van. Ha idejekorán bejegyeztem volna, nincs az a bírság amelyik később másnak ítél. Lásd gmail.de amíg ki nem fizették Herr Giersch-t.
Pl. az Apple-nek sem tudott nekimenni az Apple Records (aka The Beatles), amíg csak számítógépekkel foglalkoztak. Aztán amikor elkezdték az iTunes-t, akkor emlékeim szerint volt egy kis pénzcsere is.
De van ellenpélda is a Kraftwerk együttes nekiment az eZelleron-nak Németországban, amiért azok piacra dobtak (fogak dobni) egy Kraftwerk márkanevű mobiltöltőt. A bíróság pedig kimondta, hogy az eZelleron használhatja a Kraftwerk nevet egy elektromos áramot szolgáltató eszközre, kvázi mini erőműre, mert hát az.
-
kakuk.tamas
addikt
Mert külföldön lehetséges csak úgy egy márkanevet megvenni domainnek?
Azt tudom, hogy szervert Arizonában kell csinálni, mert oda a Magyar (EU-s) törvények nem érnek el. - Vagyis régen még így volt... -
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
jerry311
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #11 üzenetére
Magyar jogból és szabályozásból indultál ki. Máshol más van.
-
kakuk.tamas
addikt
Miért lenne szabálysértés? Eredetileg az Alphabet Inc. 'perelhetné' el a fiókot, mert gondolom én, ők a legöregebb ábécé cég. Vagyis az elsődleges jog az övéké.
Szerintem a Google hiába kérné a Twittert, nem függesztenék fel a fiókot, mivel már elég régi.Habár nem értem, hogy hogyan hozhatott valaki létre egy olyan fiókot, ami egy cégnek a neve.
Domaineknél ugyebár ilyen esetben elbírálás van...Még az lenne a vicces, ha a Twitteres csávóka kapna kék pipát.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hemaka
nagyúr
A Google bejelentése óta az oldalt elég nehéz elérni, nem ekkora terhelésre tervezték.
Véletlenül sem DDoS.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
macman507
aktív tag
Na, BMW már remélem perli a Google-t, hogy elérhetetlenné tették az alphabet oldalukat.
A Twitteres alphabet-es csávót valószínűleg se perc alatt törlik majd, és a helyébe lépnek szép csöndben.BMW helyében bemondanék egy szép nagy számot, amit ki kell fizetnie a Google-nek, ha annyira akarja a domain-t
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
leviske
veterán
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Amire a Google illetékesei jeleznék a Twitternél, akik szabálysértés miatt szépen megszüntetnék a fiókod a Google meg létrehozná ingyen.
(#4) mdraco: Meglepne, ha így lenne. Ellenben sokkal könnyebb valakit rávenni az eladásra, ha az adott portékát használhatatlanná teszik az aktuális tulaj számára.
Azért egy reklámügyileg komoly tapasztalatokkal rendelkező cég be tudná reklámozni úgy magát, hogy senki ne keresse rossz címen.
-
Béééla
őstag
[citacion needed]
Bezzeg a monster energiaital anno a monster.hu domain tulajdonosától elkoboztathatta a domaint mert az aktuális tulaj "visszaélt" vele...
[/citacion needed]Bélabá
-
jerry311
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
10000? Hahahah, inkább megversenyeztetném a BMW-t meg a Google-t érte.
-
mdraco
őstag
Szóval, mielőtt a nevet kitalálták volna, nem is használták a saját google keresőmotorjukat?
-
Fred23
nagyúr
Hülye volt a Google. Róla nem is feltételeztem volna pedig.
-
kakuk.tamas
addikt
A Twitter fiók viccesen jó.
Én a használója helyébe mondanám, hogy 10000. Dollár. Szor 3...[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
Annyira le van terhelve most, hogy nekem be se tolti. Szep reklamot csinalt a Google ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google új cégének kéne a domén, a német autógyár flottakezelője azonban nem válik meg tőle.
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- iPhone topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor RedDevil RX 7800XT 16GB első sorban CSERE!
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest