Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok Most ez a rendszer van a telefonomon LINK
Nagyon teszik gyors ... bár ha ha ki tudnék kapcsolni pár animációt akkor még gyorsabb lenne. A lényeg: stabil jó fogyasztás szép képeket csinál , és jól videózik , bár a mikrofon recsegett amikor a tűzoltó felvonulást vettem fel bár lehet azért mert kicsit hangos volt1200/60 mhz/vsel fut a rendszer alapból , jól teljesít ,de hogyha nagy teljesítmény igényű programot elindítok akkor eléggé melegszik a telefon a sok gondolkodástól.
Az Antutu 3600-3680 pont körül van .
Ha van aki használja ezt a rendszer és tudna pár infót adni hogy hol lehet kikapcsolni az információkat azt megköszönném.
És volna egy kis probléma amire ma találtam rá , lehet hogy simán csak másképp kéne beállítani de engem zavart. Nincsen olyan hogy hangbevitel tehát nem tudok hangalapján mondjuk sms-t írni vagy az Asistant programot használni ugyanis amikor a mikrofon ikonra kattintok semmi nem történik , a swiftkey app-nál se. ha valaki tud erre megoldást ,ne titkolja el
Összességében ennyi .
Grat a fejlesztőnek
Üdv: Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest