Új hozzászólás Aktív témák
-
karcsika98
tag
válasz
PHenis #23732 üzenetére
(#23731) Veghanem:szerintem csinálj olyat hogy egy sima konnektoros töltőt elvágsz és abból kikeresed a piros és fekete vezetéket rákötöd az akksira, és úgy bedugod a konnektorba tölteni! nekem ez segített nem az USB-b s megoldás, csak azért írtam előbb az usb-set mert az sok mindenkinek bevált elsőre..
és azt hagy kb 20 percig...
Akármilyen töltő jó csak telefonhoz illő legyen, az mindegy milyen a vége az úgy is le lesz vágva
arra figyelj hogy ne mozduljanak ki az akksiból a kábelek, csak simán az akksira kösd rá a kábeleket, a telefonra ne, vagy ne legyen benne a telefonba az akksi, (középen kettő hely üres, szélsőkbe meg a vezetékek + piros -feketeSzerintem még ezt próbáld meg (ism. nekem is ez a megoldás sikerült, kellett vagy 2-3 nap hogy rá jöjjek
)
ha nem sikerül ez sem, akkor kérj meg valakit hogy töltse fel az akksidat, vagy töltesd fel telefonos boltba..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest