Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Tudsz váltani akkor is, a hűség marad ugyanannyi, amennyi volt. Viszont nem kapod meg a havidíjkedvezményt. Mármint amit a készülék nélküliségre adnak, a többit igen. Nálam ez 300 forint volt Mobil S-nél, még így is sokkal jobban jártam, főleg annak fényében, hogy 43-ért (igaz, az 50000-rel együtt) vettem azt a telót a régi előfizura, ami most 135 az újra. Viszont Next M ATK-nál 4000 havonta a meg nem kapott kedvezmény.
Én se használom, használtam, de ha valaki kifogy, kénytelen lesz venni valamit, mert már lassítás sincs. Ennél még az is jobb, ha felvált 4 GB-ra ha a hónap második felében fogy el, aztán meg elsején levált. És akkor 4 GB-ot kap kb. 2000-ért, nem egyet. Egyébként én egyetemista koromban is ezt csináltam. Sokkal jobban megérte, mert csak törthavi részt kellett fizetni, de az egész adatot megkapta az ember. Igaz, csak kéthavonta lehet optimálisan megoldani.
Szerintem is előremutató a lassítás letörlése, mármint akkor lenne az, ha ÁFA-csökkentés után nem áremeléssel járna együtt, hanem csökkentéssel.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Megismétlem. Valakinek kedvezőbbek, valakinek sokkal drágábbak. Általánosítva egyszerűen nem igaz, amit írsz.
Ha nincs több szolgáltatásod, akkor valószínűleg drágább. Ha van, akkor csomagtól függően lehet olcsóbb és drágább is. A kiegészítő adatcsomagok ára komolyan megemelkedett.És nehéz lenne pl. rólam azt állítani, hogy nem vagyok nyitott, ugyanis aznap átváltottam azt a csomagot, amelyiknél megérte. Még ha az ügyintézők még nem is értették a csomagokat.
Egy viszont bátran kijelenthető. Azzal, hogy kivezették az összes olyan csomagot, aminél nem volt árkülönbség a készül nélküli és a készülékes havidíj között, és hogy brutálisan megemelték a telefonok árát, egyértelműen a készülék nélküli előfizetés irányába terelik az előfizetőket.
És eltörölték a lassítást. Engem ez nem érdekel, de sokaknak ez komoly szigorítás.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
313313
addikt
Az ugye megvan, hogy Mobil M-ben csak hálón belüli beszélgetést tartalmazza a havidíj, ha hísz Telenort/Vodát az percenkét 35Ft plusz a havidíjadon...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gianone
őstag
Akár igazad is lehetne, de nincs, a stílusod meg olyan, amilyen, önmagát jellemzi. Akinek van otthoni előfizetése, az jó eséllyel jobban járhat, de ez sem biztos.
Akinek Next társkártyája volt az otthoni mellé, és szeretne készüléket venni, a 25 %-os kedvezménnyel is rosszabbul jár, mint eddig, a 4000 büntetés miatt, az nem volt eddig. Minél jobbat akar vásárolni, annál rosszabbul. Ráadásul a készülékek árát is sok 10000-rel felemelték. A netről nem is beszélve. Ha kifogysz a havi keretedből, az extra adat jóval drágább lett.
Mi bőven 20000 felett fizetünk, az egyik csomaggal jól jártunk, de a Next M ATK-val nem. Az marad a hűség végig, és utána meg teló nélkül hosszabbítva, vagy hordozás. Ez majd akkor kiderül, mi éri meg.Kerüld az ilyen általánosító kijelentéseket, aminek még a valóságtartalma sincs meg.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
kcsa
veterán
A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy te legfeljebb az ügyfelek (potenciális ügyfelek), egy részét látod. Azokat, akik bemennek vásárolni a hisztis gyerekkel.
15 éve él az előfizetésem, de nem fogok, talán nem is tudok havi 20ezret (két előfizura 2*10k-t) mobilozásra költeni, de a jó telefonokat meg szeretem. Persze azt sem szolgáltatótól veszem, mert kis előfizetéssel nem éri meg.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest