Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Microsoft Excel topic
- Milyen program, ami...?
- Project Trident - Void Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
- VoIP telefonálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
" A kutatás folytatódik, a következő ember, aki a GIMPS ingyenes szoftverével 100 millió számjegy alatti új Mersenne-prímet talál, háromezer dolláros jutalmat kap, aki pedig 100 millió számjegynél nagyobbat fedez fel, az 150 000 dolláros jutalmon osztozhat a program készítőjével."
Szerintetek érdemes futtatni ezt a programot, vagy kb. hasonló esélyem van a kisebbik jutalomra is, mintha Bitcoint bányásznék vagy lottószelvényeket töltögetnék?
-
janos1988
addikt
válasz fornettisuti #22 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
fornettisuti
veterán
ez nem hir, ez baromsag
jo sok embernek nincs munkaja, hogy ezzel mulassa a napot?!
csak kerdezemmondom - igy egybeiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
janos1988
addikt
És hogy ha én idegből rácsapok jó párszor a számokra, hogy egy "szellemi fogyatékosnak" elmagyarázzak vmit újra, pl.: "Már 349097424180245241710830895410961520-szer elmagyaráztam neked, hogy bla bla bla", akár le is ültethetnek? Ezek tényleg ekkora ökrök? És tényleg ekkora ökrök!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
dabadab
titán
Egyébként ez az "egy szám" dolog elég érdekes: mióta mindent számítógépen tárolunk, azóta nagyon-nagyon sok dolog leírható egy számmal: film, zene, programok, dokumentumok - mind, mind leírható egy számmal.
Az például nem lepne meg sokakat, ha tilos lenne nyilvánosságra hozni a titkos ügynökök listáját: viszont digitális formában az is egy szám (pont ezt jelenti az, hogy "digitális") - és ha "csak" egy szám, akkor meg lehet?DRM is theft
-
DrojDtroll
veterán
-
joghurt
addikt
És akkor mi van, ha én közlöm az első 1000 számjegyet, ő meg a többit?
Ez az egész annyira, de annyira jól kifejezi az amerikai jogrend abszurdságát (beleértve a szabadalmak ottani világát is).
A tej élet, erő, egészség.
-
-
Dezsike
tag
Ezek az amcsik túl komolyan veszik a másolásvédelmet... Az átlag felhasználót egy egyszerűvel is meg lehet fogni, a profik meg előbb-utóbb megoldják, a Blu-Ray másolásvédelmét is azelőtt feltörték mielőtt tömegekhez elterjedt volna (amcsiban természetesen, itt MO.-n egyetlen ismerősömnél láttam csak Blu-Rayt, nem volt szemmel látható különbség egy tömörített 1080p-s filmhez viszonyítva).
-
MageRG
addikt
Még mindig divat a DMCA hülyeségein röhögni? Azt hittem 10 évvel ezelőtt eltörlik a ...ba.
Érdekesség képpen:
A DMCA szerint titkosítást/másolásvédelmet feltörni is bűncselekmény, tekintet nélkül annak technikai mivoltára.
Tehát ha a titkosítás abból áll, hogy mindent fordítva írnak, te bűnöző vagy ha mégis el tudod olvasni.**link
Bár ott van hogy "effectively", csak hát a bíróra van bízva. Meg lehet vitatkozni hogy mennyire hatásos valami amit 1 db szám kiszivárgása tönkrevág."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Fred23
nagyúr
Kíváncsiságból beütöttem azért a pc-m számológépébe a 2^74207281-et.
-
joghurt
addikt
A reptéren pedig az immigration officer belenéz a fejedbe, és szétloccsantja az agyad egy .45-össel, ha ismersz egy ilyen számot.
A tej élet, erő, egészség.
-
zoltszalay
tag
(főleg hogy magyarországon és a világ sok országában gondolom nem illegális primszámokat terjeszteni, az internet meg konkrétan helyfüggetlenné teszi a dolgokat, tehát ha én elárulom egy amerikainak, én nem követek el bűnt, de az amerikai igen hogy megszerezte o_O )
-
zoltszalay
tag
Netre kikerült dolgok megszerzését illegalizálni? Don Quijote szélmalomharca az már csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- BMW topik
- Half-Life 2
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest