Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz Sk8erPeter #208 üzenetére
"Hát akkor ezek szerint a Windows írja ki rosszul, tehát annak a fájlkezelőjében kellene megváltoztatni a mértékegységeket... "
Ha tényleg 149GB-t ír ki, akkor - lényegében - hibásan írja ki.A linked nem értem hol cáfolja meg amit írtam.
idézet (dabadab)
""és a HDD dobozán sem GiB van..."
Mondjuk pont ez osszhangban van a valosaggal meg a hivatalos mertekegysegekkel."Az ott fórumozó emberből ő és még egy ember érti.
Egyébként nem az a baj, hogy GB-t használjuk, hiszen legal mértékegység, csupán a megfelelő szám után álljon.
Másrészről pedig a ms-nél sem hülyék dolgoznak, tisztában vannak vele, hogy a köznyelvben ha számítástechnikáról van szó akkor a kiló az 1024 (holott valójában a kiló 1000), nyilván ezért ír neked 149 GB-t."Magyarul talán nem én vagyok a hibás..."
Hibás abban vagy, hogy megsértődsz és nem pedig utánajársz a dolgoknak, ill. keresel pár embert akik rosszul tudják és rájuk hivatkozva hangoztatod h te jól tudod.Amúgy szerintem ez túl van lihegve, még nem halottam senkiről, aki azért vágta volna fel az ereit mert valamelyik (bármelyik itt nem ez a lényeg) OS / szoftver nem pontosan írta volna ki a vinyója méretét.
szerk.:
Ráadásul a linked azért sem értem, mert ha jól látom (nincs kedvem az előzményeket végigolvasni), akkor a #197-ben Wolverine leírja a frankót:
"Mert a vindóz hülyén írja ki, nem 698 GB, hanem 698 GiB Csak ezt magyarázd el valakinek érthetően."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (34WQ75C )34" QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó GAMER PC - Ryzen 5 2600, GEFORCE GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM(DDR4)
- Intel Core i7-5930k, 6-12mag, 3.50-3.80GHz, 15M Cache
- HP EliteDesk 800 G3 SFF / i5-7500 - i7-7700 / DDR4 / NVMe M.2 / USB Type-C / több darab / 27% számla
- LG (27GR93U-B) 4K UHD 144HZ GAMER MONITOR ! AKCÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest