Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Egyértelmű volt tegnap este is, amit írtál.
Én nem azt írtam akkor sem, hogy nem érezheted magad pórul járva, vagy átverve, hanem azt, hogy ettől még neked semmi nem jár, főleg nem több, mint pl. nekem.
Amit az országról írtál, az meg szép és jó (bár nem mondanám, hogy egyetértek, de ez itt nem az a topik), de attól, hogy a magyar jajdeszegény egypártrendszeres gürizős akárki, attól még nem jár neki kedvesebb elbírálás, mint másnak. Neki sincsen ingyenvindóz.
Ha engem átvernek, akkor én azt egyénileg, a saját kereteim között rendezem, nem akarom, hogy mások megértsék a vélt vagy valós problémáimat, cserébe én sem próbálom mindenkinek a helyébe képzelni magamat. Az a baj az ilyen amcsi kirakatperekkel, hogy egyetlen dologra hajtanak: a nyílt tárgyalási rendszer miatt összehozható magas publicitásra, mert annyit még a legutolsó, római jogon elhasalt jogászcsökevény is tud, hogy ezek a perek a cégek számára negatív PR-al bírnak, és kizárólag erre épít az összes ilyen ügyeskedés.
Ha valaki szar gépet kapott, vigye vissza a boltba, cseréljék ki neki. Vegyen egy jobbat, fizessen rá. De ne nevettessük már magunkat ezzel a kártérítési hülyeséggel, hogy lelki megrázkódtatást vagy bevételkiesést okozott az, hogy nem ment az Aero felület.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest