- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
A meghajtót én elcseréltem egy rakat számítógépes újságra, ma már úgy érzem kár volt, de akkor úgy éreztem megérte. Akkoriba feladni egy hirdetést, hogy "C64 Floppy eladó" teljesen esélytelen próbálkozás lett volna és még vagy 10 évig az is volt.
Szerk.: A Giana Sisters örök emlék a zenéjét mai napig tudom fejből fütyülni. Az is 2 Player-ben volt az igazi, nyűttük a Quickshot-okat rendesen!
-
SunMount3r
nagyúr
C64/II-őm volt anno, Ocean floppy-val. Sajnos egyszer vettem hozzá egy Quickshot Cobra-joystick-ot aminek a kompatibilitás kapcsolója hidegre tette a gépet. Akkor már mindenki Pentium-okkal nyomta és mikor elvittem egy szervizbe, a szakik csak ingatták a fejüket. (Gondolom) a kukában végezte (mert otthagytuk a szervízben), most így belegondolva kár volt érte, lehet valami fanatikus szerelő még helyre tudná rakni nekem.
Amit viszont mindig is akartam az egy Amiga 500+ lett volna. Az újabb játékok közül sok csak ezen futott, de mindig néztük az újságokban a kompatibilitási listákat, hogy mi fut 500-on, mi 500+-on és mi 600-ason és a szerint változott a terv, hogy melyik legyen inkább. Aztán nem lett semmi az egészből, akkoriban az a 30-35e FT is elég húzós volt amit egy használt gépért adni kellett volna.
Kedvenc játékom C64: Leaderboard Golf, ha van hozzá legalább 2 játékos, egyszerűen megunhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
it A retró IT- és gamertörténelem iránti rajongásnak vannak fokozatai. Kimerülhet néhány cikk olvasásában, emulátorozásban, egy-egy régi gép beszerzésében, de lehet rosszabb vége is. Általában olcsóbban megússzuk, mintha autómatuzsálemekért rajonganánk, de a családnak ez sem mindig tetszik. Jó hír, hogy a ma még elfogadható áron beszerezhető gépek egyre többet érnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest