Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Nekem a régivel is az volt a bajom, hogy gyalogos üzemmódban kb használhatatlan volt, de utóbbi időben autós naviként is késett rendesen...
-
Ghard
őstag
Az új funkció csak annyi, hogy újratervezi az utat, ha talál gyorsabbat a forgalomtól függően? A régiben is volt forgalomfigyelés ha jól emlékszem, csak emiatt nem tennék fel ics-t.
-
róland
veterán
Frissült.
Jól kell térképrészletet választani az "OK maps"-hoz, hogy elmentse.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
HaZse
őstag
válasz lsebestyen #43 üzenetére
Venni kell rá egy navi alkalmazást, vagy egy céleszközt. (GPS).
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Ki az az egyén, aki egy okostelót mobilnet nélkül használ? Nem beszélve, hogy a google maps nem is kér sok mobilnet-et.
Dehát sok az az egyén, aki csak mutogatni vesz okostelót, de nincs pénze egy árva 100megás mobilnetre se.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
w.miki
veterán
Nekem a régebbi változatban sem ment sehogy az offline letöltés... egyáltalán... tud valaki olyan változatot linkelni, amiben még működött?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
gzbotii
nagyúr
válasz lsebestyen #34 üzenetére
Tessék? Ez nem helyfüggő... Le kellett tölteni manuálisan....
Latutude meg: [link]
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Integra
titán
válasz tomee007007 #32 üzenetére
mire gondolsz?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
edward2
addikt
És megölték vele együtt a latitude-ot és a location history-t. Ez utóbbi amit használtam és tök jó feature.
-
lsebestyen
addikt
Budapesten eddig sem volt offline térkép, de amin egyszer már keresztül pásztázott a user, az net nélkül ugyanúgy elérhető mint eddig. Most próbáltam ki ganexen.
-
gzbotii
nagyúr
A cikkben irt módszerrel valaki megpróbálja, működik az offline része?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
DraXoN
addikt
na nekem is frissült ma.. hazafele kipróbálom mi változott.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
rep3at
őstag
Tetszik ez a felület, a bemutató videó meg különösen jó lett
Forward thinking. كرر
-
tomee007007
őstag
Nem értem, miért nem lehet megcsinálni azt, mint a Nokia (ebben legalább jók) a Maps-al, hogy ad egy offline is tökéletesen működő navigációt (örökös ingyenes frissítéssel)...így a droidos meg veheti tízezrekért az offline navis progit (amiknek a többsége nem ér sokat), vagy mókolhat ezerrel.....
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
atom jó az új felület pc-n, remélem telefonon is hasonló lesz. csak az offline navigációs részt csinálják már meg végre kompletten.... onnantól igo-nak is befellegzik.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nyergess
tag
Nos, úgy látom, ebből (én is) kimaradok - 2.3.7-es Androidommal.
Az offline mentés eddig sem működött nálam (még Pestnél sem), szóval az nem is lenne érvágás, hogy kiveszik. -
Bibby
addikt
Nekem már frissült, lehet azért mert portugál rom van a telefonon?
Ελευθερια η θανατος
-
Steve1207
veterán
Nekem tetszik, hozza a megszokott dolgokat, bár offline dologra nem igazán használom, meg navigációra sem, csupán egyszerű térképnek tájékozódás céljából.
A navi nem lenne hülyeség, végre összedobhatnák rendesen, meg az offline dolog is, ahogy mondogatjátok, elvégre ennek a térképe mindig naprakész (legalábbis én nem ütköztem még hibába, minden út ott volt, ahol lennie kellett).
-
vlevi
nagyúr
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Igen, de ha kicsit nagyobb kiterot csinaltal, akkor mar nem tudja ujratervezni netkapcsolat nelkul, es a terkepeket sem kepes mutatni, mert nincs cachelve.
Rovid uton egynek elmegy, ha nincs jobb, de 100+ km-en meg nem az igazi. -
vimes
senior tag
A Google-nek meg külön puszit küldök, h kihagyta a GB-t a támogatott főverziók közül, ezzel a felhasználók kb. 1/3-át kihagyva.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
gzbotii
nagyúr
Szoval nem lesz offline terkep...nem frissitek.
Webes feluleten is feliratkoztam es probalgattam, de merfoldekkel lassabb volt az uj feluletWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
petipetya
nagyúr
Fájó pont a koordináták elvesztése. Igaz, hogy a Google+ / helyek hasonló funkcióval bír, ám a nyomába sem ér.
"nincs rá lezsóidő"
-
HaJózsi
aktív tag
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Azt, hogy csináltad?
Nekem Budapest és Vác környékére mindig azt írta, hogy nem érhető el offline térkép...
Bár most nézem, hogy pl. a Balatonnál működik.[ Szerkesztve ]
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Tim82
félisten
-
Keeperv85
nagyúr
"Érthető, hogy a vállalat ezt a megoldást választotta, hiszen a frissítés az összes 4.0.3-as Androidot futtató készüléken (okostelefonon és tableten) elérhető lesz, ami miatt több százmillió eszközről van szó."
Ha csak azokon lesz elérhető, ami véletlen 4.0.3-ast futtat, akkor jó lesz ez pár 100 ezernek is. A legtöbb ICS képes eszköz elérte a 4.0.4-et azért, abból is az r7-et...
-
Tim82
félisten
Ha hiszünk a cikk szövegének, ez csak az Ice Cream Sandwich-es droidos telefonokra/tabletekre jön ki, Jelly Bean-re nem, úgyhogy ne csodálkozz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
xmaas
őstag
Dugjak fel maguknak ,ha nem mukodik offline is akkor nem er kalap szart se nem fognak az emberek csak azert mobilinternet elofizetest csinalni hogy tudjak hasznalni a navigaciot
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez mekkora baromság már így? Elérhető az offline mód, de csak Easter Egg szinten.
-
kariad
senior tag
NehogyMán offline is legyen...
-
WonderCSabo
félisten
Az nem tetszik, hogy kiszedték az offline térképeket... A jelenlegi workaround vajon a térképkivágást teljes részletességében lementi, vagy csak az adott zoom szinten?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hogwarts Legacy teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest