- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Opera böngésző
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"de más újdonságok is vannak" mi a más újdonság? hogy most már működni fog? vagy nem lesz indokolatlan árukapcsolás?
szerk: csak a következő hibákat találtam 4 perc alatt:
- sok a helyesírási hiba
- nem működik javascript nélkül, az egész egy szemétdomb, ha védenéd magad
- még mindig nem az a probléma, hogy milyen a weblap, hanem az, hogy ótvar számok vannak rajta. pl. egy perc hálózaton belül 40 forint. jól vagy? és ez bruttó vagy nettó?[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Looserke
őstag
és még mindig nem tudja kezelni az integrál aranytárskártyás díjcsomagokat készülék váltásnál és rossz árat mutat, csak új előfizetést választva mutat korrekt árat...
-
SUPREME7
addikt
De a legdurvább, hogy egy nyamvadt fejlesztő se próbált még soha bejelentkezve bármit is keresni a keresőben, ugyanis ha be vagy jelentkezve akkor hozzátesz a keresési url-hez egy "/shop/" részt és így 404-re fut, tehát csak úgy lehet keresni, hogy vagy kitörölgeted az url-ből vagy kijelentkezel Bár ez így van legalább egy éve...
-
bambano
titán
olvashattad, hogy 300 managga dolgozott a projekten évekig.
akkor lesz meg, ha ebből a 300-ból ki tudják választani valahogy azt az egyet, aki felelős lesz érte.
de ez sokáig fog tartani, mire szereznek 299 széket meg egy nagy termet...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
atike
nagyúr
Alakul ez nekik... Jó sok idő meg pénz lehetett, az eredmény meg... Uh. Szokásos. Ettől már csak az androidos program a tutibb...
-
Örni
senior tag
Kíváncsi vagyok hány 100 millióba került a fejlesztés. Mondjuk a készülékárakból és a percdíjakból bőven ki tudják fizetni
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
GeryFlash
veterán
Nehezen tudom elhinni, hogy a versenyszférában ennyire igénytelen munkára is nyugodtan rábólintanak a vezetők.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
hemaka
nagyúr
Céges nextb comfortnal nálam nem mutatja az árakat. Vagy csak nálam szar?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
HARDVERAPRÓD
Megújult de jobb nem lett..Inkabb maradt volna a regi de bugmentes.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Vangelis
félisten
jobbbbbb?????
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
janos666
nagyúr
Ja, vettem észre, mikor tegnap véletlenszerűen meg akartam nézni valamit, de Chroma-al (automatikusan frissül, így nem követem kézileg a verziószámát, de biztos vélhetően a tegnapra érvényes aktuális stabil kiadás futott) egyáltalán nem működött az oldal (olyan volt, mint mikor megszakad a kapcsolat oldalbetöltés közben és csak félig van betöltve a lap, sok helyen csak ember számára érthetetlen placeholder jellegű szöveg volt ikonok helyett), aztán Edge-el már működött, de legalább 10 percig járkáltam körbe-körbe és meg sem találtam azt a menüpontot, amit emlékezetből kerestem, csak végre valahol máshol felleltem a keresett információt (közben legalább ötször próbált elterelni oda, ahol új készüléket választhatok olyan díjcsomaggal, amit nem is lehet üzleti előfizetéshez választani, de sebaj...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
fRooStzzZ
senior tag
Kb 2 éven keresztül nem tudtam a szamlam befizetni.
Nem tudtam a csomagokat módosítani vagy látni a forgalmakat. Lehet keveset is mondtam vele, már nem vagyok t elofizeto se otthonos se mobilra.
Talán végre mukodni is fog?
Vagy ezek még mindig nem mennek? -
Tigerclaw
nagyúr
válasz fRooStzzZ #16 üzenetére
Én is ezt akartam mondani. Több éven keresztül fejlesztették és közben magasról tettek arra, hogy mennyi problémát okoznak az ügyfeleiknek. Vajon ki volt az az idióta, aki eldöntötte, hogy a fejlesztést az élő rendszeren végezzék... Máshol van egy külön fejlesztőkörnyezet, egy tesztkörnyezet és külön az élő, amire csak gondos teszteléssel kerülhetnek ki dolgok...de épp ezért nem zavarja az élő rendszer az egész fejlesztési procedúra.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bambano
titán
válasz dragon1993 #14 üzenetére
az én álláspontom meg az lett nemrég, hogy aki 40 forintot elkér egy perc mobilos hívásért, az (cut&paste idézet tőled) "b**** meg magát" és inkább voipozok meg digi-n keresztül hívok.
és úgy tekintek magamra, mint egy nagy marhára, hogy ezt csak most léptem meg, nem évekkel ezelőtt. eddig az én pénzemen is hizlalta a seggét a tegnaptáv, mostantól oldják meg máshogy.
-
pampika
őstag
- és gyorsabb mikor lesz?
- és ha van egy termék találati listában, akkor mikor lesz garantálva, hogy a termékoldalon is ugyanannyi az ára?
- regisztrálás mikor lesz megbízható? pl.: elfelejtett jelszó -> emlékeztető küldés -> nem lehet küldeni, mert nincs ilyen email regisztrálva. OK. adott email regisztrálása -> nem lehet regisztrálni, mert már használt email
- chromeban sokáig nem jelentkezett be fb-kal, csak tekert a végtelenségig, firefox alatt általában beengedett
- etc...biztos sok manager fényesre simogatta már egymás buksiját ezért, de ha felvennének pár értelmes tesztelőt/ux embert, sztem napok alatt kapnának olyan riportot az oldalukról, hogy egymás vállán sírnának, hogy ki kezdje a mutogatást a másikra
ha mindez japánban történne, körbeadnák a harakiri kardot. itt ezért a teljesítményért komoly pénzeket osztanak
-
tibor72
tag
Minden eddigi hsz.-hez +1 ...és persze millió "jókívánság" vegyesen
-
őstag
A megújult design miatt nem találok semmit, viszont legalább nem is különösebben informatív.
Hála az égnek havi 1 alkalommal kell bejelentkeznem, és számlát fizetnem. Ennek is csak azért teszem ki magam, mert a család nagy része t-s, és nem akarok kitolni velük. Amúgy drága a szolgáltatásuk, és a minősége is hagy kívánnivalót maga után. Ha nem 2g vagy 4g-n vagy, akkor így jártál. 1 és 2 számjegyű főutak mellett rendszeresen Edge-re vált a telefon ...Egyszer kérdeztük online chat-en, hogy miért van az, hogy egy bizonyos készülék drágább t-függőben, mint egy hivatalos boltban. ( Apple termék, nem szürke import, premium viszonteladó ) A válasz az volt, hogy mert a díjcsomagban is van kedvezmény, amit lebeszélhetek. Kérdésem, de a díjcsomag kedvezményt amúgy is megkapom, nem kell hozzá telefont vennem. Sőőőt, ha telefont veszek, drágább a díjcsomag havidíj.
A válasz valami jó kis marketing szöveg volt, hetekig nevettem rajta -
Old FatBoy
aktív tag
Próbáltam befizetni az aktuális számlát de nem sikerült.
Ez tényleg megújult mert előtte működött.
A szolgáltatásaim listája továbbra sem teljes.
b@sszák meg!Audiophile Troll
-
Dezsike
tag
Hát ez... Inkább nem mondok semmit. A belépés ikont, ha nem lenne kiírva mellé, hogy belépés simán egy mikrofonnak nézném. De szerencsére oda van írva, rákattintottam, beírtam a Telekom fiók azonosítót, erre ezt írta ki: "TECHNIKAI HIBA MIATT AZ ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT JELENLEG nem elérhető." (ctrl+c ctrl+v)
Remélem a késedelmi kamatot is elengedik, vagy technikai hiba miatt elfelejtik kiszámlázni. Pont az ő kérésükre mondtam le a papír alapú számlát, így csekk nem jön, neten fizetjük ki, az ügyfélszolgálaton meg már nem lehet, elhajtanak. Így most itt állok a pénzemmel, fizetnék, de miattuk nem megy. -
Vangelis
félisten
válasz Old FatBoy #22 üzenetére
Nekem se ír egyenleget mindenhová....
reménytelen
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Hallosz
senior tag
Ideje volt. Tavaly novemberben, négyszer jártam a Bp-i Duna Plázában, hogy lezárjak egy szerződést, és elindítsam a másikat. Ügyintézés közben, összeomlott a számlázó rendszer. Márciusban már BÁR listára tettek, mert nem találták a novemberi befizetésem. Miután tisztáztam, még csak annyit sem mondtak, hogy bocs haver.
Viszont megkérdeztek, hogy mennyire használható az oldaluk. De nem én mondtam nekik hogy ilyen legyen, rákattintasz a 10.990 forintos előfizura, és azon nyomban 14.990 lesz belőle, ezt honnan vették..... rejtély![ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Azt hiszem 2014. augusztusa ota nem tudok belepve online ugyintezni a ceges elofizetesunkkel kapcsolatban, megneztem, hatha, de ugyanmar..... Be tudok lepni, meg kilepni, ez a ket funkcio mukodik mindossze.
"Vállalati ügyfeleknek jelenleg nem elérhető a honlap. Kérjük, hívja a 1435-ös telefonszámot, vagy keresse fel valamelyik üzletünket! "
Ket kib***t eve, draga Telekom. Ketto.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Szerencsére Díjnetbe a számlák már bementek, onnan bankhoz egyből, így semmilyen formában nem kell kapcsolatba lépnem az oldallal. Elképesztő volt eddig is, most sem tűnik jobbnak elsőre.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
1 among many
tag
Kedves szerkesztők!
Az nem baj, ha reklámoztok. Hiszen azért olvassa az ember a híreket, hogy megismerje az újdonságokat. Akkor is reklámoznátok, ha soha nem kapnátok érte semmilyen juttatást. Tiszta sor.
Az a baj, ha szart reklámoztok. Akkor ugyanis ti is hiteltelenné váltok, az oldalakkal együtt. Így pedig egy idő után már a minőségi termékekről sem hiszi majd el az olvasó, hogy azok.
Egy valóban minőségi terméket, szolgáltatást nyújtó cég döntéshozójaként én nem akarnám általános elégedetlenséget, felháborodást kiváltó propagandaanyagok közt szerepeltetni a saját nevünket.
-
Muerte68
addikt
nekem általában simán összeomlik,nem mutatja az előfizetéses akciókat csak új előfizetéssel-de a számlákat idáig még tudtam fizetni
Tavaly nem tudtam tv nnetről venni fel kellett hívni őket az ügyfélszolgálatos pötyögte a saját rendszerüket telefonon értekeztünk mint a hőskorban nem lehetet kosárba rakni semmit tráadásul nem azok voltak mint az oldal mutatott
Azért végül 2 nap alatt 1 óra telefonálással sikerültLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
bambano
titán
válasz 1 among many #31 üzenetére
olvasás terén kihívásokkal küzdők kedvéért: nem reklámoznak. hírt közölnek.
-
1 among many
tag
Az ennyire naiv és korlátolt emberek miatt működik sajnos még mindig ez a fajta hirdetési forma. Rövid távon profitábilis is, mindkét félnek. Hosszú távon már csak annak, akinek nem volt mit veszítenie a nívójából.
Nagyon gy.k.: A hírközlés az lett volna, hogyha nem az adott cég marketinganyagát szerkesztik be ide adott tárgyban, hanem azzal kapcsolatban a saját, legalább nagyjából elfogulatlan megállapításaikat.
Az pl. hogy a "magyar reformok működnek" nem hírközlés, akkor sem, ha egy hírlapban jelenik meg. Az, hogy ilyen szlogen mellett milyen jelenségeket tapasztal valaki az adott helyen és időben, az már lehet.
Ugyanígy az, hogy a rózsaszín szerint milyen csodás a honlapjuk, nem hír, hanem reklám. De itt általános iskolában kéne tartani környezet- és társadalomismeretből, könyörgöm.
-
djgeg
őstag
Pedig K reklám az egész... Túl sok is volt mostanság a Tréé vel kapcsolatos riport meg cikk... Valami, "fizetett hirdetésünket látták", szart ki kéne lassan rakni.
Ez is csudi jó meg modern meg új, de kb 5 percet nem töltött el a cikk írója a weblapon, különben nem írna baromságokat.[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
bambano
titán
következik 1. osztály, olvasás óra.
úgy indul a poszt, hogy: "A Telekom friss közleményében jelzi". tehát átvettek egy telekomos sajtóközleményt.
azon pedig nem illik módosítani.
ha eltöltött volna x időt a weblapon és a saját véleményét írja le, az elemzés vagy teszt típusú cikk. ez meg press release. nem baromságokat ír, átveszi a közleményt, feltételezve, hogy az olvasókat érdekli. nem azt feltételezi, hogy az olvasó egyetért, hanem azt, hogy érdekli.sokunknak már az is hír volt, hogy lehet ismét próbálkozni a tré webjén.
-
GeryFlash
veterán
válasz 1 among many #35 üzenetére
,,A hírközlés az lett volna, hogyha nem az adott cég marketinganyagát szerkesztik be ide adott tárgyban, hanem azzal kapcsolatban a saját, legalább nagyjából elfogulatlan megállapításaikat.
Az pl. hogy a "magyar reformok működnek" nem hírközlés, akkor sem, ha egy hírlapban jelenik meg. Az, hogy ilyen szlogen mellett milyen jelenségeket tapasztal valaki az adott helyen és időben, az már lehet.
Ugyanígy az, hogy a rózsaszín szerint milyen csodás a honlapjuk, nem hír, hanem reklám. De itt általános iskolában kéne tartani környezet- és társadalomismeretből, könyörgöm."
+1
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Vangelis
félisten
Egy dolog tény.
A honlap nem lett se szép sem teljesen jó.Oké, hogy egyszerűbb talán... de nem hiszem, hogy jobb.
A webshopos rész sem lett sokkal pofásabb.. sőt talán taszító lett.
Talán csak egy dologban értünk egyet..... hozták a formájukat
-
GeryFlash
veterán
Nem, mert nem értettem egyet az első bekezdéssel (személyeskedő hang vételű volt) így emiatt nem tudtam az egész hozzászólás tartalmával azonosulni.
Személyeskedő volt hasonlóan te kommentedhez, csak te türtőztetted magadat és lágyítva betoltad: ,már akkor is súlyos tudatlanság lenne", ami viszont rohadtul nem illik a kontextusba (jöhettél volna hogy miért nyalom a hátsóját, legyenek saját gondolataim, stb.). Tudatlanság sok minden, csak nem ez. Máskor mielőtt osztod az észt próbáld már meg értelmesen kifejezni magadat, sokkal nagyobb hatást fogsz elérni vele.
És de, ez egy reklám volt. Nem nagyon láttam még olyat itt, hogy más szolgáltatónak a weboldal megújulásáról írtak volna. Talán azért, mert annyit írni, hogy ,,xy oldal megújult" nem hordoz hírértéket.
ferq68: Mi troll on, ember, mi troll on? Tudod mit jelent egyáltalán ez a kifejezés?
[ Szerkesztve ]
-
wicken
tag
a régi telekom oldala egy kalap szar volt.
túlbonyolított, átláthatatlan, lassú.a mostani egy fokkal jobb, de még mindig rossz a menüfelépítés, a részek nem következnek egymásból.
ronda is... a webshop egy röhej.aki ezt tervezte, az egy idióta, de biztosan szép nagy summát kaptak ezért a rakás szarért.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
A saját szolgáltatások menüpont logikusabb lett, pár másodperc alatt megtaláltam és átláttam. Le is mondtam az mms-t, és aktiváltam a hívásértesítőt.
A mobilos felület is pofás lett, így már tényleg felesleges a bloatware app telepítése a Play Áruházból.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Muerte68
addikt
válasz GeryFlash #42 üzenetére
igen pld aki kimásol egy hozzászólást hogy hozzáírjon egy +1-et
ha nem érdekel a téma csinálj egy reklám vagy nem topikot
nem a cégről szól hanem a honlapjáról és ez hír akit érdekel-ha nem nem muszáj olvasni.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
GeryFlash
veterán
Nem, nem az. Troll. Az hogy kimásoltam a komment számomra azonosulható részét az sehol nem számít trollkodásnak. Máskor csak leírom melyik bekezdésekkel értek egyet, hogy megnyugodjon a lelkivilágod.
,,ha nem érdekel a téma csinálj egy reklám vagy nem topikot"
Ezzel mit szerettél volna mondani, Mesterem?
,,nem muszáj olvasni." Ilyen megalapozott és ilyen színvonalú érvek ellen én ide kevésnek érzem magamat
-
cSuwwi
aktív tag
belépek, felül a nevem van, de az áttekintésnél már annak a neve aki anno vette a kártyámat, szóval egy üdvözünk XY jelenik meg de nekem tök más a nevem. már rosszul kezdődik...
kicsit talán gyorsabb, de 33 behúzott js csak a főoldalon, reggel még kisregény is volt a konzolon, azóta már jobb, de még sok a hiba. a buildje is div-div hátán, a html5 nem csak header/section/footerből áll, ahogy látom itt is kimerül ennyiben a tudomány. semmivel nem tűnik profibbnak mint eddig (és eddig se volt az)
egy 500-as digin 5mp alatt tölt be teljesen, ami a 3x akkora kezdőoldalú indexnél is gyorsabb, come on guys...
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Ismeri valaki azt az ezer ügyfelet, akik tesztelték az oldalat? A a korábbi és a mostani betölési sebességében nem vettem észre jelentős különbséget, cserébe viszont jó pár hasznos link eltűnt, például az elektronikus hívásrészletező, beállítások, gyakori kérdések, stb.. Az EHR közvetlen címét beírva ráadásul bad gateway-t dobott,amikor meg sikerült belépni, mit most, akkor meg http status 500 hibaüzenet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest