Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
válasz epityesz #1073 üzenetére
Az a baj az egész jófogással, hogy külső szerverről szedi a dolgokat, és ez egy csomó bugot eredményez. Lassan szinkronizálódnak a levelek, beragadnak-eltűnnek hirdetések. Nehézkesen megy minden. Alapvetően már kezdik összekaparni, de sose lesz tökéletes. (most például ez a krva cookie elfogadás ugrál fel állandóan, hiába fogadtam el sokadszorra...)
-
kenwood
veterán
válasz epityesz #1073 üzenetére
Miert ,mit irjanak ?
"Az uj css-be nem passzolnak a user adatok,ezert atmenetileg letiltottuk"
vagy
"Az sql server napi 300 ezer lekerdezes felett ledoglik,ezert csak a userek 30%-nanal van engedelyezve az resz,mig rajovunk mi okozza" ??
Nem hiszem,h barmivel elorebb lenne a Marineni,ha pontosan leirnak neki,hogy mitol bugos.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tatabike
őstag
válasz epityesz #1046 üzenetére
Ezek csak ehhez értenek. Valamikor valamelyiknek eszébe jutott ez a baromság, azóta mindenkinek ezt szajkózzák. Olyan ez, mint amikor felhívod a szolgáltatót, hogy nincs internet elérésed. A válasz minden esetben, hogy indítsd újra a készüléket. Ha azt mondod, hogy megtörtént, akkor megakad a folyamat, fogalmuk sincs, mit kell ilyenkor csinálni, és némi hebegés-habogás után kinyögik, hogy panaszát továbbítottuk a műszaki osztály felé, akik fel fogják Önt hívni. Felhív a műszaki osztályról egy agytröszt, és megkér, hogy indítsd újra a készüléket...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook