Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz Brutális eb #5 üzenetére

Egyébként meg egy op rendszer legyen max tiz ropi otthoni felhasználásra máris kevesebb lenne a warez.

Persze-persze. Akkor jönne az, hogy miért nem 5000. Meg miért nem 1000. Egyébként meg teljesen mindegy, mert az ingyér' leszedem-kategóriával elég nehezen lehet versenyezni, ugyebár.
    Amúgy meg mi az, hogy "egy op rendszer"? Csak azért, mert "egy" oprendszer (illetve vagy négyszáz, vagy fene tudja mennyi) van ingyen is.

Ja és hülye se vagyok élek is mindenem működik.......

Nem baj, majd amikor egyszer piszkált rendszert szedsz le, akkor jössz a fórumba sírni. Aki anno járt a Vista-fórumba, tudja miről beszélek.
    Most, hogy kiadták hivatalosan is a W7-et, és terjedni fog, mint az influenza, jól meg fognak szaporodni az ilyenek az új Win topikjában is.

3 gép van a családban az már 75 szrintem bőven megfizethetelen kategória.

Vegyél family pack-et. De egyébként senki nem mondta, hogy kell fejleszteni, illetve egyből kell vásárolni, vagy mindegyik gépre rögtön meg kell venni. Úgy beszéltek erről, mint ha kötelező lenne, és vagy fizetsz, vagy lopsz.

szerk.: A serial-t azért értem meg, mert ott a lopáshoz társul valami ész is, és nem módosítgat rendszerfile-okat, nem szed össze trójait, nem bassza szét a rendszerét.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák