Új hozzászólás Aktív témák

• 3psilon

aktív tag

válasz totyax #188 üzenetére

Érdekes logikád van.

Nem azért használok linuxot, mert rajongó vagyok, vagy mert ettől lesz egy személyiségem, identitásom, beszédtémám, alapom, hogy másokba belekössek.

Nem azért van két gépem, hogy az egyiken Linuxot használhassak. Nekem nem éri meg dual-bootot tartani csak azért, hogy hátradőlhessek, és azt mondjam "nahát, ez a Linux milyen jó".

Azért használok Linuxot a laptopomon, mert ott, akkor, arra a célra nekem jobban megfelel, mint a Windows. Nem azért, mert a Windows vagy a Linux szar meg jó.
    Azért van Windows az asztali gépen, mert Inventor, SolidWorks, Labview, AutoCAD és játékok, amikkel én játszom, nincsenek Linuxra. Ott, akkor arra a célra jól megfelel.

Az ubuntunál még külön program sem kell hozzá hogy ilyet produkáljon, magától összeomlik induláskor.
    Nekem a Windows halt meg kétszer, neked a Linux. Valószinűleg egyikünk sem tehet róla, vagy tudja, miért történt. Egyik sem lesz ettől jobb vagy rosszabb.

Remélem, most már tisztábban látod, mit szerettem volna leirni (bocs, nincs hosszú i), és hogy hogyan gondolkodom. Nem operációs rendszerharcosok élcsapatában tevékenykedem, hanem számitógép-felhasználó vagyok.

Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Új hozzászólás Aktív témák