- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ezt az auto scale (képeket ablak méretűre csökkenti és kattintással tekinthető meg a teljes méretű kép) funkciót kellene ki-bekapcsolhatóvá tenni, mert amíg sokaknak ez hiányzott, addig én szívből gyűlölöm.
Harrrr!!!!
-
sekli
addikt
Igen, csak ehhez szerintem nem kellene új verzió, lévén szerveroldalon is meg tudnák oldani.
Apropó, hogy lehet módosítani a speed dialt, nálam ha jobb gombbal kattogok a miniatűrökön nem történik semmi. Ha az üres területen, akkor feljön a helyi menü, de abban inaktív az Add new dial... és a Configure Speed Dial... menüpont is. A beállításokban sem találtam semmit. Lehet, hogy még régebben állítottam el valamit.
-
sekli
addikt
A speed dial esetén az oldalak előnézete hol szebb lett, hol nem változott, rosszabb sehol sem lett. Érdekes viszont, hogy az Opera Mini speed dialja nem ismeri a <link rel="icon" type="image/png" href="icon.png"> -t, nem tudom miért.
Turbó szintén jó lett, régen nagyon ramatyak voltak a képek és sokkal lassabb volt. Gyors kapcsolatnál most már alig lassít valamit.
-
törölt tag
Én úgy tudom, hogy ott, ahogy letöltöd már alapból benne van a Flash.
Igen. Ezzel ellentétben az Opera csak figyelmeztet amikor a felhasználó az első Flash tartalmú oldalra látogat és lehetővé teszi a Flash egyszerűsített feltelepítését. Épp ezt a különbséget próbáltam kiemelni én is
-
<MZ/X>
őstag
Remélem az az automatikus háttérben települő Flash nem megkérdezés nélkül lesz automatikus... Amúgy hajrá Opera!
Original's never fit - Socket 370
-
Воланд
titán
Ez például tetszik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Surfym@n
senior tag
Átlátszó pdf-doksi problémát még mindig nem oldották meg
bár én a háttérben fekete ablakos total commandert használok, s így javult a helyzet...
turbo - max rspct
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
fatal`
titán
Esetleg megoldható, hogy a PH lapcsalád oldalaihoz kapjunk gyorshívó logot?
-
WonderCSabo
félisten
Nem hittem volna, hogy a webp-t vkit télleg használni fogja.
-
fatal`
titán
Eddig is be lehetett.
Gondolom megkapja a mobile is, elvégre ott van értelme. A mini szerintem már most is azt használja.
(#2) Kendek:Állítsd be egyéni frissítésre, mondjuk 9999 percre és akkor a teljes tartalmat mutatja. Nem tudom miért így csinálták.
(#4) ntomka: Saját gombbal ez is megoldható ezer éve, legfeljebb nem házikó ikonja lesz, bár már olyat is láttam.
(#6) aronvirginas: Erre is van kieg már, egyénileg variálhatod az ikont.
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Már fel is tettem és szerintem teljesen jó lett, bár sebességre az asztalin ugyanolyan, mint az elődje, de a notinál már nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz gyorsabb.
Mivel én sose használok gyorshívót, ezért nálam így elsőre ugyanolyan, mint a 11.01, bár lehet látni, hogy az oldalakat másféleképpen jeleníti meg, máshogy rajzolja ki. Mindenesetre én teljesen elégedett vagyok ezzel az új kiadással.Piros pont, hogy a szoftverbázis végre hibátlanul megy.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
rt06
veterán
válasz #24737024 #16 üzenetére
ugy ertettem, a felhasznalok
nezd meg, mekkora meg most is a felhasznaloi bazisa: szinte elhanyagolhato (nem mintha ez engem zavarna)
olyan tul sok oldal regebben sem esett szet alatta, mostanaban meg foleg, megsincs meg az a meredek emelkedes, mint pl egy fx, vagy chrome eseteben (mondjuk ezeknek lenyegesen agresszivabb a marketingje)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
törölt tag
mindig is komolyann, funkciokban gazdagabb volt a konkurencianal, sosem emiatt hgytak figyelmen kivul (eleinte a banner, utana a fene tudja, mi miatt)
Nem figyelni kell az Operára, hanem webszerkesztőként a szabványokat betartani. De amíg ilyen böngészők uralják a piacot mint az IE6-8, illetve féltucat vendorspecifikus HTML5-értelmezés létezik, addig ez szinte lehetetlen.
a speed dial ikonjai a beta-hoz kepest javultak valamit? mert a 11.01-hez kepest a 11.10 beta-ban levok valami rettenetesen neznek ki esetenkent
Nekem úgy tűnik, hogy finomítottak az algoritmuson. A jelenlegi változat nagyobb sikerrel azonosítja az oldal fontosabb komponenseit, elsősorban a logókat.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz betonfelhő #13 üzenetére
mindig is komolyann, funkciokban gazdagabb volt a konkurencianal, sosem emiatt hgytak figyelmen kivul (eleinte a banner, utana a fene tudja, mi miatt)
a speed dial ikonjai a beta-hoz kepest javultak valamit? mert a 11.01-hez kepest a 11.10 beta-ban levok valami rettenetesen neznek ki esetenkent (viszont az elrendezes valtozasanak orulok, az tetszik)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
betonfelhő
tag
Egyre komolyabb. Már tényleg nem lehet figyelmen kívül hagyni.
-
Воланд
titán
Lehet, hogy csak én képzelődőm, de szerintem gyorsabb lett, mint az előző verzió. Látványosan javult az oldalak betöltési sebessége (opera turrbo off, szóval nem amiatt van).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Igen, be lehet állítani.
Innen le lehet tölteni két féle gyorshívó gombot, ezek közül neked az első kell. Ha rákattintasz, telepíted, majd bejön a Megjelenés - Gombok - Saját gombok ablak, onnan csak be kell húznod (drag'n'drop) a kívánt helyre az új gombot, a régit pedig eltüntetni.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Morden24
nagyúr
A gyorshívó részről igazán példát vehetnének az MS-nél is
Sectumsempra - For Enemies
-
krixkrax
tag
Es a facebook uj levelezojet kezeli, vagy kifagy tole az ablak, mint a 11.01 eseten?
-
törölt tag
Ezekkel az új gyorshívós miniatűr képekkel én nem vagyok annyira elégedett, nem tetszenek. A régebbiek, amik az oldalak egész tartalmát mutatták szerintem jobbak voltak. Így most gyakran csak egy kinagyított valami látszódik amiről nem is feltétlen ismerem fel az oldalt.
Szerintem nem rossz megoldás, csak finomítani kell még az algoritmuson. Nem lenne rossz az sem, hogy amennyiben az oldal nem tartalmazza a <link rel="icon"/> taget, akkor manuálisan lehessen beállítani, hogy milyen ikont szeretnénk látni. Hasonló megoldást alkalmaz a Chrome, ha nem tévedek Ezek persze részletkérdések, szerintem teljesen jó irányba mozdult el a gyorshívó, ráfért már a réncfelvarrás
UI: És nem utolsó sorban a JS sebesség is javult, toronymagasan veri a Firefox 4-et és az IE 9-et
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Szimpatikus nekem az Opera, de mikor elkezdeném használni 1 nap után visszasunnyogok a beidegződött rókához...
-
MODERÁTOR
A gyorshívót belehet állítani, igen. De mért, eddig nem lehetett?
Amúgy én már tegnap óta használom, hiszen a Release Candidate 4.1 lett a végleges.
Ezekkel az új gyorshívós miniatűr képekkel én nem vagyok annyira elégedett, nem tetszenek. A régebbiek, amik az oldalak egész tartalmát mutatták szerintem jobbak voltak. Így most gyakran csak egy kinagyított valami látszódik amiről nem is feltétlen ismerem fel az oldalt. -
ntomka
nagyúr
Az Opera Mini és a Mobile is megkapja ezt az új turbót?
A gyorshívót be lehet már állítani kezdőlapnak?
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- Surface pen 1710 - érintőceruza
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB
- Meta Quest 3S 128GB + Headstrap eladó , csak kipróbált. ( 2év garancia )